26 yaşina gelmişsiniz bekarsınız aileyle oturunca niye herseyi onlardan beklemek gibi huyumuz var anlamiyorum. kendi alisverisinizi falan yapin sonra artik gersoyle kiraydi faturaydi borcru harcti ödeyiverin. 26 yasina getirmis adam sizi bi zahmet calismasin. benim annemde ben 19 yasimdan beri calismaz kimseyede muhtaç etmemeye calistim hep herseye yetistim odedim. koskoca insan olunca artik annenin babanin omzundaki yuku alin bi zahmet. valla insan kendi ailesine verceği paranin hesabini burdan sorarmi?
Maşallah sizlere..:)Benim ailemde yılın 6,7 ayı yanıma gelir yazları gidiyorlar. Ben verirdim. Buraya geldiklerinde hiç para harcatmam. Hatta kartım babamda olur genelde. Sen al lazım olanı derim. Onları mutlu etmeyi çok seviyorum. Birde bize göre yaşları ilerlemiş insanlar sonuçta allah konusun vadeleri dolmuş olsa 3 ün,5 in hesabını yapmam beni ömür boyu unutamıycağım bir depresyona sokabilir diye düşünüyorum . Bence tüm maaşını değil belki ama temel ihtiyaçlar için yardımcı olabilirsin Annen için . .
Benım babamda ıckı cok ıcıyor.Bize para baskısı yapıyor ama vermıyorum benBenim aileminde maddi durumu kotu ve borc icindeler. Ama babam cok icki iciyor kizkardesim calisiyor anneme veriyor bi kismini yanii
.. annem cunku gereksiz harcamıyor erzak alıyor . Ama maasi vermenize gerek yok fatura erzaga falan yardimci olabilirsiniz bence.
Yaziklar olsun yasayan bilir iste bunu bizdede var oyle para baskisi yapan ickici bir baba ama ben diyorum annemin kızkardeşimin gunahi ne. Sizede Allah sabir versin annenizin ihtiyaci olursa verin ama benceBenım babamda ıckı cok ıcıyor.Bize para baskısı yapıyor ama vermıyorum ben
Şuan düzenli işim yok.Kyk kredımı ödemeye calıısyorum.işe gıreyım babamdan gizli verıcem.Erkek kardesım evlenecek dugun yapacak para yok.Nişan atılacak bu gıdısle.içip evde kavga cıkarıyor sureklı.Gecen buyuk konustum reddedıcem ılerıde onu.Kesınlıkle ılerıde gorusmek ıstemıyorum onunlaYaziklar olsun yasayan bilir iste bunu bizdede var oyle para baskisi yapan ickici bir baba ama ben diyorum annemin kızkardeşimin gunahi ne. Sizede Allah sabir versin annenizin ihtiyaci olursa verin ama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?