Anne bedduasi

Aylık 350 nafaka veren adamın tak diye çıkarıp 110 bin verdiğini hiç zannetmiyorum.
Hayır madem 110 binin var çık başka eve.
Onu da iki ayda bir veriyordu, icraya verme süresi 2 ay olduğu için. Kendi dedi bunları, biz bi yerimizden uydurmadık ya.

Aylık 350 nafaka veren adamın tak diye çıkarıp 110 bin verdiğini hiç zannetmiyorum.
Hayır madem 110 binin var çık başka eve.
Yok yok her lafi yalan cidden eski konularına bakın bir .O 350 lirayi bile vermiyor iki uc ayda bir sikayet olmasin diye veriyor falan demisti. Surekli aileyi kotuluyor.Burda insanlar ne guzel yollar gosteriyor yine ayni seyleri tekrarliyor. Eski konularida hep sevgililik evlilik falan cok sacmaliyor yani .

Biliyorum eski konularını. Çokça tavsiye verildiğini gördüm ama hep aynı.
Kocaya gitmek için bahane arıyorumdur kafası tam

Biliyorum eski konularını. Çokça tavsiye verildiğini gördüm ama hep aynı.
Kocaya gitmek için bahane arıyorumdur kafası tam
Burdaki herkes ne guzel hayatini kurmasini istedi. Onun derdi ne bilmiyorum hosunami gidiyor gelip burda yalan dolanla anlatmak konusmak insanlari konusturmak anlamadim. Hayir zaten anonim bi site kimse kimseyi tanimiyor.Herkes kendi kusuruna hatasina kadar döküyor derdini anlatmak icin.Bu gelmis hep " Ben çile cektim, ben soyle oldum boyle oldum caresizim " diyor.Onuda bir suru celiskili seylerle soyluyor Hic inandirici degil.

Evleniyosada evlensin onca insan iyiligini dusundu.O dusunmyosa dinlemiyo zaten kimseyi evlensin. Niye burda surekli ayni seyleri yaziyor anlam veremiyorum.

Evet ya ben mesela çalışıyosam ve ailemle aynı evdeysem onlar demeden zaten para veririm. Ama böyle başıma kakar gibi aylık şu kadar para vereceksin deseler veresim gelmez. Bir de miktarına kadar diyor kadın. Bize destek ol falan da yok direkt 1500 lira.

1500 + KDV isteyecek yakında

Ya ne evliliği arkadaşım derdimi yazmışım evlilik nereden çıkıyor şu konuda evliliğe ilişkiye dair tek bir şey varmı

Ya ne evliliği arkadaşım derdimi yazmışım evlilik nereden çıkıyor şu konuda evliliğe ilişkiye dair tek bir şey varmı
Bundan onceki yazdiklarimi da okursan buraya nerden vardigimizi anlarsın . Her konunda kendinle çelisiyorsun.
5 kurus param yok diye yazdigin mesajlarıda alıntıladım . Eski konularınıda biliyorum. Durustce konussan ve insanların sana soyledigi tavsiyelere uymaya calissan .Surekli ayni konularla dertlenmene gerek kalmayacak.

Dram seviyor biraz

Beş kuruşum yok derken 110 bin birikmiş nereden çıktı hanımefendi? Onu açıklasanız da size burada yol göstermek isteyen üyeler aydınlansa. Kaçamazsınız yani görmezden gelerek.

Beş kuruşum yok derken 110 bin birikmiş nereden çıktı hanımefendi? Onu açıklasanız da size burada yol göstermek isteyen üyeler aydınlansa. Kaçamazsınız yani görmezden gelerek.
2 Hafta önce eski eşimden alacağım 300 bin yerine 100 binde anlaştık

Diğer üyeliğinde de ben ve diğer arkadaşlar evlenmeyi düşünmek yerine kendini gelistirmeye odaklansan daha iyi olur minvalinde yorum yazdık bine cevap olarak her seferinde nerden çıkardınız evlenmek istediğimi, öyle bir şey yok deyip durmuştu. Ki varsayalım ki öyle 3 hafta önce geldi 100 bin para, bu sürede ne değişti de eve gelmeye karar verdi şimdi parası da varken kendine bir apart kiralar orda yaşar kimseye minnet etmek istemiyorsa. Bence o parayı evliliği için saklamayı tercih ediyor konu sahibi.

Ben de aile evimde yaşıyorum çalışıyorum ama kimseye maaşımı vermem. Babama söyledim baba ihtiyacın olduğunda bana Vega şu kadsr para da sen ver dersin ama ben her ay para vermem onun yerine birikim yaparım bir ihtiyaç olduğunda yardım ederim tabii dedim ama sizinkiler illa istiyorsa 1.500 felan verin.

Anlattiklari %100 dogru gelmiyor bana ama oyleyse bile kendi kendini çikmaza sürüklüyor

Vallahi bu yazıları okuyunca anneme ve babama şükür ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…