- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Onu da iki ayda bir veriyordu, icraya verme süresi 2 ay olduğu için. Kendi dedi bunları, biz bi yerimizden uydurmadık ya.Aylık 350 nafaka veren adamın tak diye çıkarıp 110 bin verdiğini hiç zannetmiyorum.
Hayır madem 110 binin var çık başka eve.
Yok yok her lafi yalan cidden eski konularına bakın bir .O 350 lirayi bile vermiyor iki uc ayda bir sikayet olmasin diye veriyor falan demisti. Surekli aileyi kotuluyor.Burda insanlar ne guzel yollar gosteriyor yine ayni seyleri tekrarliyor. Eski konularida hep sevgililik evlilik falan cok sacmaliyor yani .Aylık 350 nafaka veren adamın tak diye çıkarıp 110 bin verdiğini hiç zannetmiyorum.
Hayır madem 110 binin var çık başka eve.
Biliyorum eski konularını. Çokça tavsiye verildiğini gördüm ama hep aynı.Yok yok her lafi yalan cidden eski konularına bakın bir .O 350 lirayi bile vermiyor iki uc ayda bir sikayet olmasin diye veriyor falan demisti. Surekli aileyi kotuluyor.Burda insanlar ne guzel yollar gosteriyor yine ayni seyleri tekrarliyor. Eski konularida hep sevgililik evlilik falan cok sacmaliyor yani .
Burdaki herkes ne guzel hayatini kurmasini istedi. Onun derdi ne bilmiyorum hosunami gidiyor gelip burda yalan dolanla anlatmak konusmak insanlari konusturmak anlamadim. Hayir zaten anonim bi site kimse kimseyi tanimiyor.Herkes kendi kusuruna hatasina kadar döküyor derdini anlatmak icin.Bu gelmis hep " Ben çile cektim, ben soyle oldum boyle oldum caresizim " diyor.Onuda bir suru celiskili seylerle soyluyor Hic inandirici degil.Biliyorum eski konularını. Çokça tavsiye verildiğini gördüm ama hep aynı.
Kocaya gitmek için bahane arıyorumdur kafası tam
Evet ya ben mesela çalışıyosam ve ailemle aynı evdeysem onlar demeden zaten para veririm. Ama böyle başıma kakar gibi aylık şu kadar para vereceksin deseler veresim gelmez. Bir de miktarına kadar diyor kadın. Bize destek ol falan da yok direkt 1500 lira.İyide anne gibi davranmıyor ki '' aylık bana 1500 vereceksin '' ne demek Allah aşkına. Zaten kızı onu ihmal etmez böyle bir üslup ve çıkarcılıkla aile kavramını yitiriyor bence. Ki hiçbir anne baba böyle saçma sapan bi durumda çocuğuna beddua etmemeli. Ben annemi param olsa maaşa bağlarım ama böyle konuşsa vermem.
1500 + KDV isteyecek yakındaEvet ya ben mesela çalışıyosam ve ailemle aynı evdeysem onlar demeden zaten para veririm. Ama böyle başıma kakar gibi aylık şu kadar para vereceksin deseler veresim gelmez. Bir de miktarına kadar diyor kadın. Bize destek ol falan da yok direkt 1500 lira.
Ya ne evliliği arkadaşım derdimi yazmışım evlilik nereden çıkıyor şu konuda evliliğe ilişkiye dair tek bir şey varmıBurdaki herkes ne guzel hayatini kurmasini istedi. Onun derdi ne bilmiyorum hosunami gidiyor gelip burda yalan dolanla anlatmak konusmak insanlari konusturmak anlamadim. Hayir zaten anonim bi site kimse kimseyi tanimiyor.Herkes kendi kusuruna hatasina kadar döküyor derdini anlatmak icin.Bu gelmis hep " Ben çile cektim, ben soyle oldum boyle oldum caresizim " diyor.Onuda bir suru celiskili seylerle soyluyor Hic inandirici degil.
Evleniyosada evlensin onca insan iyiligini dusundu.O dusunmyosa dinlemiyo zaten kimseyi evlensin. Niye burda surekli ayni seyleri yaziyor anlam veremiyorum.
Burdaki herkes ne guzel hayatini kurmasini istedi. Onun derdi ne bilmiyorum hosunami gidiyor gelip burda yalan dolanla anlatmak konusmak insanlari konusturmak anlamadim. Hayir zaten anonim bi site kimse kimseyi tanimiyor.Herkes kendi kusuruna hatasina kadar döküyor derdini anlatmak icin.Bu gelmis hep " Ben çile cektim, ben soyle oldum boyle oldum caresizim " diyor.Onuda bir suru celiskili seylerle soyluyor Hic inandirici degil.
Evleniyosada evlensin onca insan iyiligini dusundu.O dusunmyosa dinlemiyo zaten kimseyi evlensin. Niye burda surekli ayni seyl
2 bin lira yarim aydan daha az çalıştığım için alacağım para cunki maaşım eksik yatacak tam bir ayı doldurmadımOturup üyenin bütün geçmiş konularını okuyamam ben ilk kez denk geldim kendisiyle ve ülkede çocuğun üç kuruş parasının peşine takılan onca aile varken acaba üye 2000 i nerde nasıl kazanmış kaç gün çalıştı sigortası var mı hesabı yapmadım haliyle. Niye kandırıyor ki amacı ne
Bundan onceki yazdiklarimi da okursan buraya nerden vardigimizi anlarsın . Her konunda kendinle çelisiyorsun.Ya ne evliliği arkadaşım derdimi yazmışım evlilik nereden çıkıyor şu konuda evliliğe ilişkiye dair tek bir şey varmı
Dram seviyor birazBundan onceki yazdiklarimi da okursan buraya nerden vardigimizi anlarsın . Her konunda kendinle çelisiyorsun.
5 kurus param yok diye yazdigin mesajlarıda alıntıladım . Eski konularınıda biliyorum. Durustce konussan ve insanların sana soyledigi tavsiyelere uymaya calissan .Surekli ayni konularla dertlenmene gerek kalmayacak.
Altın parasini almis eski kocasindanBeş kuruşum yok derken 110 bin birikmiş nereden çıktı hanımefendi? Onu açıklasanız da size burada yol göstermek isteyen üyeler aydınlansa. Kaçamazsınız yani görmezden gelerek.
Üç kuruş nafakayı (o da neden veriliyor anlamadım) vermeyen adam altın parası vermiş he? Şu an avatarınızdaki kedinin bakışından atıyorum ekrana.Altın parasini almis eski kocasindan
2 Hafta önce eski eşimden alacağım 300 bin yerine 100 binde anlaştıkBeş kuruşum yok derken 110 bin birikmiş nereden çıktı hanımefendi? Onu açıklasanız da size burada yol göstermek isteyen üyeler aydınlansa. Kaçamazsınız yani görmezden gelerek.
Diğer üyeliğinde de ben ve diğer arkadaşlar evlenmeyi düşünmek yerine kendini gelistirmeye odaklansan daha iyi olur minvalinde yorum yazdık bine cevap olarak her seferinde nerden çıkardınız evlenmek istediğimi, öyle bir şey yok deyip durmuştu. Ki varsayalım ki öyle 3 hafta önce geldi 100 bin para, bu sürede ne değişti de eve gelmeye karar verdi şimdi parası da varken kendine bir apart kiralar orda yaşar kimseye minnet etmek istemiyorsa. Bence o parayı evliliği için saklamayı tercih ediyor konu sahibi.Bundan onceki yazdiklarimi da okursan buraya nerden vardigimizi anlarsın . Her konunda kendinle çelisiyorsun.
5 kurus param yok diye yazdigin mesajlarıda alıntıladım . Eski konularınıda biliyorum. Durustce konussan ve insanların sana soyledigi tavsiyelere uymaya calissan .Surekli ayni konularla dertlenmene gerek kalmayacak.
Anlattiklari %100 dogru gelmiyor bana ama oyleyse bile kendi kendini çikmaza sürüklüyorDiğer üyeliğinde de ben ve diğer arkadaşlar evlenmeyi düşünmek yerine kendini gelistirmeye odaklansan daha iyi olur minvalinde yorum yazdık bine cevap olarak her seferinde nerden çıkardınız evlenmek istediğimi, öyle bir şey yok deyip durmuştu. Ki varsayalım ki öyle 3 hafta önce geldi 100 bin para, bu sürede ne değişti de eve gelmeye karar verdi şimdi parası da varken kendine bir apart kiralar orda yaşar kimseye minnet etmek istemiyorsa. Bence o parayı evliliği için saklamayı tercih ediyor konu sahibi.
Vallahi bu yazıları okuyunca anneme ve babama şükür ettim..12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan
Güncellenme: annemde babamda calsiiyor hatta babam emekli çift maaş alıyorlar ihtiyaçları yok geçen ay eski eşinin bana olan 300 bin kaybettiği altın parasi vardı vermemişti anlaştık ve sadece 100 bin liralık olan kısmı alabildim ve aileme söyleyemedim cunki o parayı benden alacaklar daha gelmeden üstünden hayaller kurdular.. dün annem illa vereceksin dedi anne daha maasi almadım alacağım 2 bin lira dedim ihtiyacım fazla dedim daha cümlem bitmeden eşşek gibi vereceksin eşşek gibi vereceksin diye arka arkaya tekrarladir benim elimin açık olduğunu vereceğimi bilir zaten çocuğunu şu yasa kadar tanımıs olsun bir zahmet ama o öyle diyince vermicem dedim sonra başladı beddualara o paranın hayrını görme geber ölün çıksın bosandiginda seni bu eve getirmeseydim vs bir sürü beddua etti ve yine evden kovuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?