Anne bedduasi

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan

Güncellenme: annemde babamda calsiiyor hatta babam emekli çift maaş alıyorlar ihtiyaçları yok geçen ay eski eşinin bana olan 300 bin kaybettiği altın parasi vardı vermemişti anlaştık ve sadece 100 bin liralık olan kısmı alabildim ve aileme söyleyemedim cunki o parayı benden alacaklar daha gelmeden üstünden hayaller kurdular.. dün annem illa vereceksin dedi anne daha maasi almadım alacağım 2 bin lira dedim ihtiyacım fazla dedim daha cümlem bitmeden eşşek gibi vereceksin eşşek gibi vereceksin diye arka arkaya tekrarladir benim elimin açık olduğunu vereceğimi bilir zaten çocuğunu şu yasa kadar tanımıs olsun bir zahmet ama o öyle diyince vermicem dedim sonra başladı beddualara o paranın hayrını görme geber ölün çıksın bosandiginda seni bu eve getirmeseydim vs bir sürü beddua etti ve yine evden kovuldum.

Son düzenleme:
Yani normal sartlarda bekarsam anneme maasimin yarisini da verirdim. Ama annem bu bahsettiginizngibiyse verir miydim bilemedim

Altınları nereden kazandınız ?

Siz çalışıp siz hak ediyorsunuz ama annenizin sizden beklentisi olacak kadar hiç mi hatırı yok.
Gitsin çalışsın diyebilirsiniz yemeğinizi ütünüzü de yaparak çalışıyor evde yatmıyor

Senin asil derdin bitmeyen sikayetlerin. Tamam zor seyler yasamissin ama bak calismaya baslamissin biraz hayatin iyi yonlerini gormeye calissan bu senin icin cok mu zor olur? Yoksa anneni bahane edip yeni evlilik maceralarina yelken acmak daha mi kolay oluyor? Seni goren butun dunya sana karsi sanir, biraz nefes al belki de sandigin gibi herkes sana dusman degildir.

Versenız ne olur. Demekkı ıhtıyacı var. Tabi üslup yanlış.

Her şeyden şikayetleniyorsun farkında mısın?
En basit şeyleri bile büyütüp sıkıntı ediyorsun kendine. Asgari ücret aldığını düşünürsek annenin istediği parayı verdikten sonra bile eline bi sürü para kalıyor.
Tatlı tatlı anneni ikna etmek yerine çocuklar gibi mızmızlanıyorsun.
Ne dicez mesela sana "boşver işten çık evlen sen yeaaa" falan mı?
Yani bu kadar zor geliyorsa çalışma git bul birini evlen madem.

daha once hepsini kocasinin aldgni kendine hic birsey vermediklerini soyledi. Ve bir konusunda hep calistrildgni sonra ilk defa ise girecegini sôyledi. Ve Sonraki konusunda 5 krsum yok gidecek yok param yok napacam intihar edeyim dedi. Simdi kosede 110.bin liradan bahsediyor. Biz esimle calisiyoruz ikimiz bu zamana kadar kenara 10binden fazla koyamadik.Daha birsuru borc. Bunca sikayetin arasinda boyle diyor..Ve bir cok sikayeti tekrar tekrar yaziyor cevaplara aldiris etmiyor.İnanmiyorum artik ben
Düğün takılarıdır gelinin oluyor ya

Canım ver 1500 kafan rahat etsin , canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…