Anne bedduasi

Paran varmış çalışıyorsun ayrı eve çık.
Vermek zorunda değilsin.
Para için böyle çirkefleşen anneyi bırak git.
Bu ne para hırsı
İhtiyacı vardır verirsin de bu nedir ya

Madem paran var kendine 1+1 ev bul çık. Düzenini kur. Maaşınla da geçinmeye çalış bu kadar net. Evlenmekten daha güzel bir çözüm. Neden 2 bin alacaksın o sorulara bir cevap? Çalıştığın gün mü az şu an için? Net maaşın ne kadar?

Ben iki bin aldığını falan hiç sanmıyorum tepki verilmesin diye yaziyorsun . Bu devirde gece gündüz kasa tasitarak kime iki bin vereceksin . Her yer market dolu . 1500 TL çok para değil mecbur vereceksin tabi ki
Çok minnoş değil mi? 😬

annem gidemezsin nereye gideceksin diyor beş kuruş param yok işim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bugün bana yaptığı ahlaksızlıktan bir gram utanmayıp kendini savunup suçu da kızım benim yuvamı yıkıyor diyen

evE çık demeyin bes kuruş param yok iş bulamıyorum bir çöp alacak durumda değilim

Ailem evinde istemiyor beni bugun kadın sığınma evine gitmek istiyorum gitmek için şartlar neler kaç gün kalınıyor hiç param yok çok çağresizim işimde yok iş bulamıyorum yardim edin.

okumak istiyorum yine annem babamın borcunu ödemek için çalışıyor kardeşime bakıyorum okumak istiyorum! Liseyi bir şekilde açıktan bitirdim üniversite istiyorum
ARKADASLAR. once bunları okuyun ona gore yorum yapın. Daha once calisip kardesine bakmis. Sonra hic calismadim ikk defa caliscam diye burda fikir istedi.Zor geliyor dedi. Kadin siginma evi icin yaridm istedi. Cok degl bir ay once Her konusunda 5 kurus param yok dedi. Simdi 110.bin diyor. Ve her konusunda caninin istedgi sekil anlamazliktan gelip istedgne cevap yazıyor. Celiskili cevaplar falan surekli. Ben bu çakinin gelini yuzunden tanimadigim ailesine kotu seyler soylemek istemiyorum artık. Hasta mi ne surekli yalan soyluyor. Ve burda adam akilli cevaplar veren tavsiye verenleie asla kaale almiyordu zaten tekrar ayni seyleri sikayet ediyor.

12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan

Güncellenme: annemde babamda calsiiyor hatta babam emekli çift maaş alıyorlar ihtiyaçları yok geçen ay eski eşinin bana olan 300 bin kaybettiği altın parasi vardı vermemişti anlaştık ve sadece 100 bin liralık olan kısmı alabildim ve aileme söyleyemedim cunki o parayı benden alacaklar daha gelmeden üstünden hayaller kurdular.. dün annem illa vereceksin dedi anne daha maasi almadım alacağım 2 bin lira dedim ihtiyacım fazla dedim daha cümlem bitmeden eşşek gibi vereceksin eşşek gibi vereceksin diye arka arkaya tekrarladir benim elimin açık olduğunu vereceğimi bilir zaten çocuğunu şu yasa kadar tanımıs olsun bir zahmet ama o öyle diyince vermicem dedim sonra başladı beddualara o paranın hayrını görme geber ölün çıksın bosandiginda seni bu eve getirmeseydim vs bir sürü beddua etti ve yine evden kovuldum.
Kovulmuşsunuz hazır kaçın yani bu kadının bedduası anca döner dolaşır kendine döner. Ana olacak bir de ulan zaten kendi maaşları var hem çalıştığı yerden hem emeklilik, çocuğu da ayrı gelir kapısı görmek neden? Kızım sen kaç kendini kurtar ya böyle aile mi olur

Kovulmuşsunuz hazır kaçın yani bu kadının bedduası anca döner dolaşır kendine döner. Ana olacak bir de ulan zaten kendi maaşları var hem çalıştığı yerden hem emeklilik, çocuğu da ayrı gelir kapısı görmek neden? Kızım sen kaç kendini kurtar ya böyle aile mi olur
Aylık 2000 TL maaşı olduğuna inandınız mı şimdi?

Çok minnoş değil mi? 😬
Yani dava açıp yüz bin TL alabilen biri eminim asgari ücreti biliyordur parayı söylememeyi de akıl etmiş . Hiç para vermeden yaşayım istiyor . Anne baba emekli olmasına rağmen ev geçindirmek için çalışıyor kendisi de vicdani varsa vermesi lazım

Kaç gün çalıştığını ben ne bileyim ben de öğrenciyken birkaç gün gider 12 saat çalışır dönerdim
Geçen konularında fabrikada işe girmişti, nafakası da kesilecek, çünkü sigorta var. Sigorta yapılan birinin aylık 2000 TL maaşı olmasının imkanı yok. Ailesini bile kandıramamış ki, annesi sinirlenmiş epey. Burda bunca insanı kandırmaya kalkmasının hem amacı yok hem de oluru.

Geçen konularında fabrikada işe girmişti, nafakası da kesilecek, çünkü sigorta var. Sigorta yapılan birinin aylık 2000 TL maaşı olmasının imkanı yok. Ailesini bile kandıramamış ki, annesi sinirlenmiş epey. Burda bunca insanı kandırmaya kalkmasının hem amacı yok hem de oluru.
Oturup üyenin bütün geçmiş konularını okuyamam ben ilk kez denk geldim kendisiyle ve ülkede çocuğun üç kuruş parasının peşine takılan onca aile varken acaba üye 2000 i nerde nasıl kazanmış kaç gün çalıştı sigortası var mı hesabı yapmadım haliyle. Niye kandırıyor ki amacı ne

Oturup üyenin bütün geçmiş konularını okuyamam ben ilk kez denk geldim kendisiyle ve ülkede çocuğun üç kuruş parasının peşine takılan onca aile varken acaba üye 2000 i nerde nasıl kazanmış kaç gün çalıştı sigortası var mı hesabı yapmadım haliyle. Niye kandırıyor ki amacı ne
Ben de onu anlamıyorum işte. Hiçbir şekilde amacına hizmet etmeyecek bir şey.

ARKADASLAR. once bunları okuyun ona gore yorum yapın. Daha once calisip kardesine bakmis. Sonra hic calismadim ikk defa caliscam diye burda fikir istedi.Zor geliyor dedi. Kadin siginma evi icin yaridm istedi. Cok degl bir ay once Her konusunda 5 kurus param yok dedi. Simdi 110.bin diyor. Ve her konusunda caninin istedgi sekil anlamazliktan gelip istedgne cevap yazıyor. Celiskili cevaplar falan surekli. Ben bu çakinin gelini yuzunden tanimadigim ailesine kotu seyler soylemek istemiyorum artık. Hasta mi ne surekli yalan soyluyor. Ve burda adam akilli cevaplar veren tavsiye verenleie asla kaale almiyordu zaten tekrar ayni seyleri sikayet ediyor.
Aylık 350 nafaka veren adamın tak diye çıkarıp 110 bin verdiğini hiç zannetmiyorum.
Hayır madem 110 binin var çık başka eve.

Back
X