- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Çok şükür annem yaşıyor. Allah uzun huzurlu ömür versin tüm annelere♡Cok duygulandiminsALLAH anneniz yasiyordur .. annem hayatta olmasina ragmen hergün aklima kaybetme korkusu var simdiden onsuz gececek günlerin üzüntüsünü yasiyorum ..
Ç
Çok şükür annem yaşıyor. Allah uzun huzurlu ömür versin tüm annelere♡
Senin adina cok sevindim. Annesizliko kadar zorki. Resmen hayatin ortasinda yapayalniz kaliyosun. Cunku annen kadar seni kimse dusunmuyo ve onemsemiyo bile. Hala hergun aklimda annem. Neler yasadiklarimiz, hastalik sureci, en acisida olumu... bazen annem ne olur gelsende bi sarilsam kokunu icime hapsetsem diye agliyorum ama gelmiyo, gelemiyo... allah butun annelere guzel ve uzun omurler versin. Hic bi cocugu annesiz birakmasin..Ç
Annemle çok zorlu sıkıntılı bi süreç geçirdik. Bunun sonucu araya duvarlar örüldü gibi oldu. Yanındayım ama uzağındaymışım gibi hissediyorum. Durum bu.Annen öldü sandım yaşiyormuş
Allah korusun senin mi bir ölumcul hastaligin var ?
Yoksa annenden uzakta oturuyosun diye mi sey ettin
Annemle çok zorlu sıkıntılı bi süreç geçirdik. Bunun sonucu araya duvarlar örüldü gibi oldu. Yanındayım ama uzağındaymışım gibi hissediyorum. Durum bu.
Allah sana da bol bol sabirlar versin arkadasimYazinizi okurken, aglamamak icin kendimi zor tuttum. Yanimda oglum olmasa hungur hungur agliyordum simdiannemi topraga vereli 14ay oldu. Daha annem 45 yasindaydi. Adini bile soylemek istemedigim o illet hastalik annemi bizden kopardi. Yarin bayrammis ama benim icin artik hic bi bayramin onemi yok. Ve ailemede cok uzaktayim. Babami ablami ve kardesimide goremeyecegim nurlar icinde yatsinlar...
Amin canim sagol. Zaten aksam oglumu uyuttuktan sonra yasin okumayi dusunuyorum annem icin. Allah kabul eder insallah. Temiz yurekli annecim benim...Allah sana da bol bol sabirlar versin arkadasimdualarini eksik etme
Yarin git ve annene sikica saril... onu cok sevdigini bi kez daha soyle... eminim annenizdende karsiliginizi alirsiniz. Allah basinizdan eksik etmesinGideceğim inşallah yarınSibelsss . Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Ben vazgeçmem burayada yinede biraz cesaret almak için yazdım. Ve o ilk baştaki yazı içimi yaktı. Yarın gideceğim inşallah.
Aminnn. Mahvettin beniÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?