Duzletiyor derken :)Derdine çözüm bulman için önce derdini anlatman lazim.Yersiz edebiyatçı değilim Türkçe öğretmeniyim.Tamam telefonlar duzletiyor,sosyal medyada hızlı yazıyoruz vs. ama seninki direk Türkçe'yi katletmek olmuş.
Telefon düzeltiyor şimdi yaptığı gibiDuzletiyor derken :)
Aynı şeyi ben de yaşadım. Annem 1.5 saat uzaklıkta oturuyor. Benim de kv baktı. Kv nin annesi vefat etti kadın oraya gidecekti. Ben iş yerinden izin alamadım, eşim aynı şekildr.Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
Aynısını ben de yaşadım. Çözümü de olması maalesef. Kv annesinin cenazesinden koşarak geldi. O gelesiye kp baktı. İzin de alamadık. Bir çıkış yolu bulunur inşallah. Damdan düşen hesabı sizi çok iyi anladım. Allah kolaylık versinMerhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
Ahahaha nasıl da bildim.. canım yeni mi atandın kıyamam. Kitap oku dil gelişimi arıyorsan!burası edebiyat forumu değil, bi bitmediniz!!!Derdine çözüm bulman için önce derdini anlatman lazim.Yersiz edebiyatçı değilim Türkçe öğretmeniyim.Tamam telefonlar duzletiyor,sosyal medyada hızlı yazıyoruz vs. ama seninki direk Türkçe'yi katletmek olmuş.
Turkceden dem vurdun ya konu sahibine o bakimdan seetmistim :)Telefon düzeltiyor şimdi yaptığı gibi
Burayı sınıfı bizi de öğrencileri sanıyor, değişik bir vaka ama benim derdim bu değildiTurkceden dem vurdun ya konu sahibine o bakimdan seetmistim :)
Bende yanlis yazdigi yeri alintiladim kinaye yapmistim ama anlamadi :)Burayı sınıfı bizi de öğrencileri sanıyor, değişik bir vaka ama benim derdim bu değildi
Çünkü arkadaş edebiyatı sadece imla kurallarından ibaret sanıyor,içerik yok. Henüz o üniteye geçmedilerse demekBende yanlis yazdigi yeri alintiladim kinaye yapmistim ama anlamadi :)
Aynen katılıyorum. Siz yardımlaşmak kötü bisey demediniz ki elbette yardımlaşmak güzel şey ama kimse kimseye yardım etmek zorunda değil siz bunu belirttiniz. Annemiz de olsa yardım etmek zorunda değilhayır ben öyle birisi değilim
tek yorumumla bunuda nerden cıkardınız ? görebildiniz hayret ettim dogrusu
benim demek istediğim kimseye güvenerek cocuk yapılmamalı daha sonra annem gelmedi kv bakmadı vs gibi olumsuzluklar olunca insan üzülüyor. beklentiler daima yaralar.
annenizin ablanızın gelip idare etmemesi size göre yanlış ve yaralayıcı anlıyorum fakat dediğim gibi kimse bakmak idare etmek zorunda değil sizi..
ben bu hayatta yaşaya yaşaya ögrendim biliyormusunuz kimseden birşey beklememeyi kendi annen dahi olsa beklemeyeceksiniz.. çünkü cok yıpratıyorlar insanı benim yaşadıklarımı bir bilseniz..
benim bebegimede annem bakıyor örnegin.. ben sadece size tecrübelerimden örnek vermek istedim.
birde kv niz zaten hastaymış hasta bir insan cocukla ne derece ilgilenebilir ki
onun yerine iyi güvenilir temiz bir bakıcı daha iyi ilgilenir ve gelişimine destek olur bence tabi siz bilirsiniz
illa ki kv baksın istiyorsanız oda istiyorsa bakmaya devam etsin..
diğer kalan günler içinde farklı çözüm yollarına gidin o halde diğer akrabalarınızdan rica edin madem ama ben olsam direk bakıcı ayarlardım kafamıda agrıtmazdım
evet benim gülmeni gerektirecek bir durumda yok ortada.. benim durum ve mevzum cok farklı konu sahibi farklı senin gelipde burda bana güldüm deyip benzetme yapman hiç normal değilMajeste bunu söyleyen senmisin
Yorumu okuyordum,adını görünce güldüm inan.
Sen buna benzer konuları ayşegül serisine bağladın ama kuzum
Bırak ta bu arkadaşta içini döksün.Ben de sürekli baktırmayı tasvip etmem,yorumlarıma rastgelenler bilir,ama bazen de 3 5 gün insanın işi düşer ailesine canım ya
Bence annen seni bu kadar itici olduğun için sevmiyor.Ahahaha nasıl da bildim.. canım yeni mi atandın kıyamam. Kitap oku dil gelişimi arıyorsan!burası edebiyat forumu değil, bi bitmediniz!!!
:))) evet olabilirBence annen seni bu kadar itici olduğun için sevmiyor.
Çocuğum var. Annem de kayınvalide de bakmıyor. Onların görevi bize bakmakti. O gorevleri bitti simdi sadece çocuğumu sevmeleri yetiyor... Ayrıca hayır ev hanımı değilim.Ay ne çok şey biliyorsunuz. Durun tahmin edeyim çocuğunuz mu yok anneniz mi bakıyo :)))
Beni anlayan biri.. tebrikss :)Çocuk ayırımı görmedim ben yani şu anlattiginizda öyle bir durum yok
Sadece bunalmissiniz biraz siz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?