- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Bence kreşe vermek için en kötü dönem bu dönemSanırım kreş en mantıklısı çünkü böyle sorun olacak,aileme kinleneceim
ayrimi neyi olacak
Konu o kadar başka yerlere gitti ki ben bile ne sorduğumu unutmuşum pardonayrimi neyi olacak
Majeste bunu söyleyen senmisinbaşkalarına güvenip cocuk yapmamak gerekiyor işte hep bu yüzden kaynaklanıyor beklentiler
bakmaz bakmaz kimse siz çalışıyorsunuz diye sizin çocugunuza bakmak size yardım etmek zorunda değil 1 gün yahut 3 gün fark etmez..
kv içinde üzüldüm kadın zaten hastaymış neden bakıcı ayarlamıyorsunuz ? herkes güvenilmez değil sonuçta.. başınızın çaresine bakmalısınız.
Boyle yorum yapanlar tek basina dag uzerinde bi evde yasiyorlar sanki :) ay hic mi insanin insana isi dusmez? Dusemez?Majeste bunu söyleyen senmisin
Yorumu okuyordum,adını görünce güldüm inan.
Sen buna benzer konuları ayşegül serisine bağladın ama kuzum
Bırak ta bu arkadaşta içini döksün.Ben de sürekli baktırmayı tasvip etmem,yorumlarıma rastgelenler bilir,ama bazen de 3 5 gün insanın işi düşer ailesine canım ya
uzuuuuun uzun cevap yazmayacağım lütfen konudaki ikinci üçüncü dördüncü vs...msjlarimi okuyunuzhttps://www.google.com.tr/amp/s/m.h...ciren-bebek-icin-bakiciya-suc-9886296-haberi/
https://www.google.com.tr/amp/m.gaz...-aylik-bebegi-olduresiye-dovdu-100729-gundem/
https://www.google.com.tr/amp/s/www.cnnturk.com/amp/dunya/bakici-kucuk-cocugun-basini-kesti
Vb...
İnsan bazen en yakınlarından yardım bekliyor. Ayıp değil. Uygunsuz bir durum da değil. Ben kendi evladımın evladına seve seve bakar, göz kulak olurum. Bizim aile kavramımız maalesef soğuk, duygusuz...
kimse kimsenin bebeğine bakmak zorunda değil ama bir anne, annesinden yrdım beklemiş, ona güvenmiş. Bence ydırganacak bir durum yok. ''Ben bakamam'' diyen kişi bencil sadece. Üstte de bakıcı ve bebek vakalarını detaylandırdım. Umarım siz böyle şeyler yaşamazsınız.
Çok üzüldüm canım,bunlar olurken annen neredeydi acaba,orada seni korumayan şimdi arka çıkar mıİşe yaramaz kocası çünkü çalışmıyor para yiyor içiyor.. zamanında beni erkek arkadaşımla görüp bana şiddet uygulayıp o.. diye küfürler etmişti. Kollarımı boydan boya morartmıştı parmağımda sigara söndürmüştü aylarca geçmemişti
O dönemde beni evden göndermişti ablam okuyordu il dışında onunla kalmıştım bir ay.. dönünce de benden özür diledi ayaklarıma kapandı falan unutuldu gitti..Çok üzüldüm canım,bunlar olurken annen neredeydi acaba,orada seni korumayan şimdi arka çıkar mı
Eşim benden daha toleranslıdır çocuklarımıza,ama eğer bir tüylerine zarar verse dünyayı başına yıkarım,o da bunu çok iyi bilir.Hele ki öz baba değil,daha dikkatli ve koruyucu olmalıydı annen.Neyse üzülme,kötü komşu insanı mal sahibi yapar dedikleri gibi,sen de bu vesileyle belki farklı bir alternetif bulursun.
Sen unuttuysan sorun yok,onların unutması birşey ifade etmez.Herşey gönlünce olsun.O dönemde beni evden göndermişti ablam okuyordu il dışında onunla kalmıştım bir ay.. dönünce de benden özür diledi ayaklarıma kapandı falan unutuldu gitti..
Gerçekten para ile mi bakıyor?inanamiyorum ya üzüldüm sizin adınıza insan torununa para ile bakar mi ya ne diyeyim?orası öyle ama annem para karsılıgında bakıyor bu dünya menfaat dünyası olmuş =)
Cok haklisin canimm ailen gercekten dusuncesiz bugunn yarini var anne deseydin hasta kayinvaliden bile o haliyle bakiyor.samimi komsunz filam yokmu cnm arkdsin filanMerhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
Allah aşkına annen çocuğuna baksın sen de okula git ve su yazını düzeltMerhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
Uff ben de yersiz edebiyatçılar nerdeydi diyordum!!Allah aşkına annen çocuğuna baksın sen de okula git ve su yazını düzelt
Evlat ayrımı falan yapılmamış. Anneniz ya da ablanız olmasaydı ne yapacaktınız. Kusura bakmayın ama çocuk yapmayı bir de ikinci çocuğu yapmayı biliyorsanız o çocuklar için tüm planlamayı da yapmayı bileceksiniz. Gerekirse bakıcı tutun üç günlüğüne. Hatta madem kv hastaymış, kalıcı olarak bakıcı tutun. Güvenmiyorsanız da üç başında dursun hem içiniz rahat etsin hem çocuklara bakılsın. Kimseye de bu şekilde emrivaki yapmaz, olumsuz cevap alınca da bozulmazsınız böylece.Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Yaslandiginda bu kadinin annesi bu kizdan bisey beklemesin.. boyle yorum yapan sizlere gercek hayretler ediyorum.. anne bu ya boru degil, ne var 2-3 gun baksa? Kaldiki normalde annesi bakmiyor ya yani annesine filan guvenmemis..Evlat ayrımı falan yapılmamış. Anneniz ya da ablanız olmasaydı ne yapacaktınız. Kusura bakmayın ama çocuk yapmayı bir de ikinci çocuğu yapmayı biliyorsanız o çocuklar için tüm planlamayı da yapmayı bileceksiniz. Gerekirse bakıcı tutun üç günlüğüne. Hatta madem kv hastaymış, kalıcı olarak bakıcı tutun. Güvenmiyorsanız da üç başında dursun hem içiniz rahat etsin hem çocuklara bakılsın. Kimseye de bu şekilde emrivaki yapmaz, olumsuz cevap alınca da bozulmazsınız böylece.
Ay ne çok şey biliyorsunuz. Durun tahmin edeyim çocuğunuz mu yok anneniz mi bakıyo :)))Evlat ayrımı falan yapılmamış. Anneniz ya da ablanız olmasaydı ne yapacaktınız. Kusura bakmayın ama çocuk yapmayı bir de ikinci çocuğu yapmayı biliyorsanız o çocuklar için tüm planlamayı da yapmayı bileceksiniz. Gerekirse bakıcı tutun üç günlüğüne. Hatta madem kv hastaymış, kalıcı olarak bakıcı tutun. Güvenmiyorsanız da üç başında dursun hem içiniz rahat etsin hem çocuklara bakılsın. Kimseye de bu şekilde emrivaki yapmaz, olumsuz cevap alınca da bozulmazsınız böylece.
Derdine çözüm bulman için önce derdini anlatman lazim.Yersiz edebiyatçı değilim Türkçe öğretmeniyim.Tamam telefonlar duzletiyor,sosyal medyada hızlı yazıyoruz vs. ama seninki direk Türkçe'yi katletmek olmuş.Uff ben de yersiz edebiyatçılar nerdeydi diyordum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?