Anne çocuklarını ayırım yapabilir mi

Ayy su baskasina guvenip cocuk yapmayin lafinada gicigim yeminlen :) yahu uc gunlugune guvense nolcak bu kiz.. len bana komsum dese 3 gun idare et cocugumu benimkilerle birlikte ederim..etmeye calisirim herhlde.. kaldiki bunlar ana baci yani..valla bazilariniz beni hayrete dusuruyor

Majeste bunu söyleyen senmisin
Yorumu okuyordum,adını görünce güldüm inan.
Sen buna benzer konuları ayşegül serisine bağladın ama kuzum
Bırak ta bu arkadaşta içini döksün.Ben de sürekli baktırmayı tasvip etmem,yorumlarıma rastgelenler bilir,ama bazen de 3 5 gün insanın işi düşer ailesine canım ya

Boyle yorum yapanlar tek basina dag uzerinde bi evde yasiyorlar sanki :) ay hic mi insanin insana isi dusmez? Dusemez?

Yemek yaparken bi malzemenin eksik geldigini dusunun.. farkli bi ornek olsada.. gecen gun konsum salcam bitmis bi kasik domates salcasi ver dedi komsum.. keske ona bana mi guvenip yemegini yapiyosun deseydim :) ayni sekilde komsu teyze hasta oldugunda hastaneye goturdum onu sabah 4 e kadar basinda bekleyip sabah 8 de ise gittim.. simdi bu kadinin isj dusmus ne deseydimki? Bana mi guvendin mi deseydim :)
Yahu insaniz.. herhlde isimiz dusecek birbirimize..yapmayin gozunuzu seveyim :)

Ben de anneanne ve babaannelere zoraki torun baktırılmasına karşıyım. Ama konu sahibinin durumu farklı. 3 gün bakabilir annesi, ortada elzem bir durum var. Bu kadarcık da bekleyebilmeli insan annesinden. Gönül koymakta haklısın konu sahibi.

uzuuuuun uzun cevap yazmayacağım lütfen konudaki ikinci üçüncü dördüncü vs...msjlarimi okuyunuz

iyi akşamlar

ha ayrıca bencillikten bahsederken buradaki binlerce kadının çocuğunu bakiciya birakmak zorunda kaldığını düşünmeden bu haberleri paylaşmak çok bencil ve vicdansizca!

Çok üzüldüm canım,bunlar olurken annen neredeydi acaba,orada seni korumayan şimdi arka çıkar mı
Eşim benden daha toleranslıdır çocuklarımıza,ama eğer bir tüylerine zarar verse dünyayı başına yıkarım,o da bunu çok iyi bilir.Hele ki öz baba değil,daha dikkatli ve koruyucu olmalıydı annen.Neyse üzülme,kötü komşu insanı mal sahibi yapar dedikleri gibi,sen de bu vesileyle belki farklı bir alternetif bulursun.

O dönemde beni evden göndermişti ablam okuyordu il dışında onunla kalmıştım bir ay.. dönünce de benden özür diledi ayaklarıma kapandı falan unutuldu gitti..

O dönemde beni evden göndermişti ablam okuyordu il dışında onunla kalmıştım bir ay.. dönünce de benden özür diledi ayaklarıma kapandı falan unutuldu gitti..
Sen unuttuysan sorun yok,onların unutması birşey ifade etmez.Herşey gönlünce olsun.

Cok haklisin canimm ailen gercekten dusuncesiz bugunn yarini var anne deseydin hasta kayinvaliden bile o haliyle bakiyor.samimi komsunz filam yokmu cnm arkdsin filan

Allah aşkına annen çocuğuna baksın sen de okula git ve su yazını düzelt

Evlat ayrımı falan yapılmamış. Anneniz ya da ablanız olmasaydı ne yapacaktınız. Kusura bakmayın ama çocuk yapmayı bir de ikinci çocuğu yapmayı biliyorsanız o çocuklar için tüm planlamayı da yapmayı bileceksiniz. Gerekirse bakıcı tutun üç günlüğüne. Hatta madem kv hastaymış, kalıcı olarak bakıcı tutun. Güvenmiyorsanız da üç başında dursun hem içiniz rahat etsin hem çocuklara bakılsın. Kimseye de bu şekilde emrivaki yapmaz, olumsuz cevap alınca da bozulmazsınız böylece.

Yaslandiginda bu kadinin annesi bu kizdan bisey beklemesin.. boyle yorum yapan sizlere gercek hayretler ediyorum.. anne bu ya boru degil, ne var 2-3 gun baksa? Kaldiki normalde annesi bakmiyor ya yani annesine filan guvenmemis..

Ay ne çok şey biliyorsunuz. Durun tahmin edeyim çocuğunuz mu yok anneniz mi bakıyo :)))

Uff ben de yersiz edebiyatçılar nerdeydi diyordum!!
Derdine çözüm bulman için önce derdini anlatman lazim.Yersiz edebiyatçı değilim Türkçe öğretmeniyim.Tamam telefonlar duzletiyor,sosyal medyada hızlı yazıyoruz vs. ama seninki direk Türkçe'yi katletmek olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…