Aynen Zaten Artık emrine uyacak halde değilim. Muhabbet olsun diye paylaştım.Boşverin yahu, canı sıkılıyorsa demek "x annenizin" :) içinizden nasıl geliyorsa öyle deyin..
Başkasına söylerken nasıl "anne" denecek ki?
Anneler karışmaz mı?
Ayrıca başkasıyla nasıl konuştuğunu nereden biliyor ki?
Bana kalsa anne kelimesi çok abartılıyor ben çok rahat anne,annecim derim ama birine bahsederken kocamın annesi derim.
Ben çok anlam yüklemem "anne,baba" kelimelerine o yüzden bilemiyorum.Annen yanımızda değil nasıl olsa sadece anne de diyor. Ama benim içimden gelmediği için hanım bile desem daha hoşuma gider.
Aynen ısrarcılığı beni bitiriyor zaten. Bir şeyi 10000 kere anlatıyorum o 200000 kere daha aynı şeyi söylüyor. Evde boş durmaktan problem kuruyor.Cevap basit, "kusura bakmayın ancak annem yerine kimseyi koyamayacağım için size bu şekilde hitap etmeye devam edeceğim, sonuçta eşimin annesisiniz, beni doğurmadınız ya"
Kestirip atardım kısacası.
Bi daha da ısrar etmesin bi zahmet.
Nefret ediyorum bu tarz ısrarlardan.
Normalde bende sallamam ama bana çektirdikleri ve dediğim dedik halleri beni bu moda soktu. Onu mutlu ettikçe o daha fazlasını istiyor hem de çok çok fazlasını.Ben çok anlam yüklemem "anne,baba" kelimelerine o yüzden bilemiyorum.
Anne desem ne olur demesem ne olur?
İncilerim dökülmez ya.
Öyle istiyormuş,diyiveririm yani. Sallamam.
O zaman mesafeni iyi kur ki böyle komik isteklerle de ısrar edemesin.Normalde bende sallamam ama bana çektirdikleri ve dediğim dedik halleri beni bu moda soktu. Onu mutlu ettikçe o daha fazlasını istiyor hem de çok çok fazlasını.
İnat edecek bi sey yok ki . Esiniz nasıl hitap ediyorsa siz de oylö hitap edinŞimdiki derdi de anne derken önüne ismini de getiriyor olmammış. Kendi kızı da kv sine aynı şekilde hitap ediyor hatta kendisini kv sine hiç anne derken duymadım. Ama anne diyecekmişim sadece önüne işim getirmeme gerek yokmuş. Ki birebir muuhabbetimizde anne diyorum sadece bi başkasına söylerken ...... Anne şöyle yapmış, ....... Anne böyle demiş gibi söylüyorum. İlle o zaman da anne diyecekmişim. Demekki söyleyemiyorum, senin kızın da demiyor dedim. Ben ona da kızıyorum dedi. Sen de söylemiyorsun dedim, diyor ben öyle alışmışım sen anne de. Inat ettim demicem. Dertleri hiç bitmiyor yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?