Anne de bana

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Şimdiki derdi de anne derken önüne ismini de getiriyor olmammış. Kendi kızı da kv sine aynı şekilde hitap ediyor hatta kendisini kv sine hiç anne derken duymadım. Ama anne diyecekmişim sadece önüne işim getirmeme gerek yokmuş. Ki birebir muuhabbetimizde anne diyorum sadece bi başkasına söylerken ...... Anne şöyle yapmış, ....... Anne böyle demiş gibi söylüyorum. İlle o zaman da anne diyecekmişim. Demekki söyleyemiyorum, senin kızın da demiyor dedim. Ben ona da kızıyorum dedi. Sen de söylemiyorsun dedim, diyor ben öyle alışmışım sen anne de. Inat ettim demicem. Dertleri hiç bitmiyor yahu...

off isimli anne olsun ne olacak
illa ki ben ne dersem o oldu demek
kendini üstünlemek için
yoktan dert arıyorlar kendilerine kv giller

Boşverin yahu, canı sıkılıyorsa demek "x annenizin" :) içinizden nasıl geliyorsa öyle deyin..

Başkasına söylerken nasıl "anne" denecek ki?
Anneler karışmaz mı?
Ayrıca başkasıyla nasıl konuştuğunu nereden biliyor ki?
Bana kalsa anne kelimesi çok abartılıyor ben çok rahat anne,annecim derim ama birine bahsederken kocamın annesi derim.

Annen yanımızda değil nasıl olsa sadece anne de diyor. Ama benim içimden gelmediği için hanım bile desem daha hoşuma gider.

Cevap basit, "kusura bakmayın ancak annem yerine kimseyi koyamayacağım için size bu şekilde hitap etmeye devam edeceğim, sonuçta eşimin annesisiniz, beni doğurmadınız ya"

Kestirip atardım kısacası.
Bi daha da ısrar etmesin bi zahmet.
Nefret ediyorum bu tarz ısrarlardan.

Annen yanımızda değil nasıl olsa sadece anne de diyor. Ama benim içimden gelmediği için hanım bile desem daha hoşuma gider.
Ben çok anlam yüklemem "anne,baba" kelimelerine o yüzden bilemiyorum.
Anne desem ne olur demesem ne olur?
İncilerim dökülmez ya.
Öyle istiyormuş,diyiveririm yani. Sallamam.

Aynen ısrarcılığı beni bitiriyor zaten. Bir şeyi 10000 kere anlatıyorum o 200000 kere daha aynı şeyi söylüyor. Evde boş durmaktan problem kuruyor.

Ben çok anlam yüklemem "anne,baba" kelimelerine o yüzden bilemiyorum.
Anne desem ne olur demesem ne olur?
İncilerim dökülmez ya.
Öyle istiyormuş,diyiveririm yani. Sallamam.
Normalde bende sallamam ama bana çektirdikleri ve dediğim dedik halleri beni bu moda soktu. Onu mutlu ettikçe o daha fazlasını istiyor hem de çok çok fazlasını.

Normalde bende sallamam ama bana çektirdikleri ve dediğim dedik halleri beni bu moda soktu. Onu mutlu ettikçe o daha fazlasını istiyor hem de çok çok fazlasını.
O zaman mesafeni iyi kur ki böyle komik isteklerle de ısrar edemesin.

Ben de diyemiyorum. Benim icin x anne bile fazla geliyor. O kadar cok sey yasatti ve yasatiyor ki. Annelik mi gordumki anne diyeyim? O kelime bir tek anneme yakisiyor...

Simdi yeni gelini soz takildi basladi anneciiiimmm diye onunla takilsinlar iste...

Başkasına anlatırken kayınvalidem diyorum valla .
Kendisine de anne derlen kuscaam geliyo

Bende cok değişiyor bazen xxxx anne oluyor bazen xxx teyze oluyor bazen anne oluyor bocalıyorum fazlasıyla anne demek icin ama napim istedigi kadar iyi olsun annem olamaz ki lafta hep

..... anne demeyi de keserdim. Direkt kaynanam diye bahsederdim birilerine anlatirken Kasinmis cunku haketmis bunu. Herkes kv.sine o sekilde sesleniyor. Ben de oyle sesleniyorum yada bahsederken .... anne diye bahsediyorum.

Siz gene x anne diyor musunuz.Ben başkalarını anlatırken direkt Kayınvalidem diyorum. Kayınvalidem de yanımda yani ,öyle çok canım annem diyemem, anne sevgisini göremedim maalesef.

Öyle dersem hangi annemi kastettiğim anlaşılmaz hem de kendi annem darılır deyin.

Benim bir annem var oda öldü mezarda annemin yerini kimse alamaz bende kimseyi annemin yerine koyamam özellikle kayınvalidem annemin tırnağı olamaz o sadece eşimin annesi benim değil × anne denildiğine şükretsinler memnuniyetsizler.

İnat edecek bi sey yok ki . Esiniz nasıl hitap ediyorsa siz de oylö hitap edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…