anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.118
29.055
798
Selaam yine ben hep ben hep olucam bunu bilin :)

Eşimle ayrıldık ama kayinvalide eski zamanlardaki gibi beni hergün arar sorar sağolsun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..

Aradığında napiyosun ne var ne yok der. Bazen hiç kızım demez kahve der. Bazen de kızım diye hitap eder.

Aramasin da sorun yok ama sürekli aynı muhabbet sabret kadın yuvayi ayakta tutandir vs vs. Artık muhabbetler baymaya başladı. Ayrıldık biz yani neden kabul etmiyorlar anlamış değilim. Oğlu da soyluyormus artık olmayacağını. Neyse asıl mevzu şu

Ben artık efendim anne diye telefon açmak istemiyorum. Anne yerine ne kullanabilirim ki .. çok mu saçma düşünüyorum. Ay gece gece bunu taktım.

Bu arada karşı taraftan sadece kayinvalide arayıp sorar gorumceler hiç aramadi bile. Onlarada ayrı sinir oldum. Onu da başka bigün anlatırım :)

X hanım, x teyze veya direk x.

Yani..Bende olsam
Anne demek istemezdim.Sadece sizli konussan.teyzede diyebilirsin.sebebi belli sonucta.Ama eger icinde barism kirpintisi varsa anne demeye ve sayginligini korumaya devam et derim.

Annemle babam ayrılalı 15 sene oldu. hatta babam ikinci evliligini de yapti ama gorustuklerinde annem babaanneme hala anne der.

Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. madem istemiyorsun hic x teyze olayina girme. hitapsiz kal en güzeli. zaten hir zaman sonra birakir aramayi.

Ben olsam anne demeye devam ederdim, eger gercekten zamaninda icimden gelerek anne demissem tabi. formaliteden dediyseniz artik deneyebilirsiniz o ayrı. net bir sekilde lütfen benim ve oglunuzun iyiligi icin bu konuyu kapatin deyin ve onunla tekrar bu konulara girmeyin.

Şimdilik başka isimle seslenmeyin derim. Belli ki sizi düşünüyor.
En azından " anne " kelimesini hiç kullanmadan konusabilirsiniz , bir sıfat kullanmadan.

Onu denedim ama ağzımdan kaçıyor anne kelimesi

X hanım derdim ben olsam.

Bence sizi zaten torunuyla konuşmak için aramalı,artık bir nevi eski gelini sayılırsın araması yanlış.Evliliği devam ettiren kadındır erkektir yapmış bir hata affet yapmaz mantığındadır teyze o yüzden bu tür sözleri bitmez.Boşanma sonuçlanınca da bir araya gelin der.

boşandiktan sonra sizinle bir ilgisi kalmaz eşinizin ailesinin fakat gönül baği vardir geçmiş silinemez çokta beklentiye girmeden seviyeli bir ilişkiden yanayim
kiziniz vardi sanirim babannemiz diyebilirsiniz ilk etapta bu hitap daha doğru olur sanirim zamanla karar verirsiniz

Bence aranız madem iyi bosaniyorsunuz diye hitap seklinizi degistirmeyin. Onun bir kötülüğü olmamış sonuçta anne demeye devam edin bence

Milyon kere söyledim. Kadın hala umutlu barisacagimizi düşünüyor. Ama istemiyoruz. Bosanirsaniz hakkımı helal etmem diyor.

Bence aranız madem iyi bosaniyorsunuz diye hitap seklinizi degistirmeyin. Onun bir kötülüğü olmamış sonuçta anne demeye devam edin bence

Yani oldu aslında ama ben çok buyutmedim yine saygimi korudum. Yasanmamis gibi yaptım oğluna asla bildirmedim belli de etmedim. Zaten kayinvalidem bosanirsaniz hakkımı helal etmem diyor. Eşime de öyle söylemiş. Eğer bu kapıdan başka gelin sokarsan sutum sana zehir zikkim olsun demis

Bazen etrafimizda görüyoruz. eski kayinvalidelerine anne diyorlar.
Siz diyebilirsiniz yada normalde severek anne dediyseniz cok kasmayin derim. elbet sizin bileceginiz is ama..

Oğlum var. Babaannemiz demeyi düşündüm hatta denedim. Ben senin de mi babaannenim kızım dedi

Bazen etrafimizda görüyoruz. eski kayinvalidelerine anne diyorlar.
Siz diyebilirsiniz yada normalde severek anne dediyseniz cok kasmayin derim. elbet sizin bileceginiz is ama..

Ben bosandiktan sonra sadece cocugumun babaannesi olarak kalacak. O yüzden bi an once anlasın istiyorum. Kabullenmiyor çünkü

Evlendiğimde anne diyememiştim kv ye.
Bnm ailemin saçma ısrArı üzerine yaklaşık 5 yıl anne dedim. Sonunda kv nin saçmalıkları üstündeyse demekten vazgeçtim. Hiç bişey demiyorum şimdi. Evet arada kaçıyor anne kelimesi ama 3.den sonra geçiyor. Nasılsın iyimisin, sen nasılsın, şöyle yaparsın vs vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…