X hanım, x teyze veya direk x.Selaam yine ben hep ben hep olucam bunu bilin :)
Eşimle ayrıldık ama kayinvalide eski zamanlardaki gibi beni hergün arar sorar sağolsun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
Aradığında napiyosun ne var ne yok der. Bazen hiç kızım demez kahve der. Bazen de kızım diye hitap eder.
Aramasin da sorun yok ama sürekli aynı muhabbet sabret kadın yuvayi ayakta tutandir vs vs. Artık muhabbetler baymaya başladı. Ayrıldık biz yani neden kabul etmiyorlar anlamış değilim. Oğlu da soyluyormus artık olmayacağını. Neyse asıl mevzu şu
Ben artık efendim anne diye telefon açmak istemiyorum. Anne yerine ne kullanabilirim ki .. çok mu saçma düşünüyorum. Ay gece gece bunu taktım.
Bu arada karşı taraftan sadece kayinvalide arayıp sorar gorumceler hiç aramadi bile. Onlarada ayrı sinir oldum. Onu da başka bigün anlatırım :)
X hanım, x teyze veya direk x.
Şimdilik başka isimle seslenmeyin derim. Belli ki sizi düşünüyor.
En azından " anne " kelimesini hiç kullanmadan konusabilirsiniz , bir sıfat kullanmadan.
Ben olsam anne demeye devam ederdim, eger gercekten zamaninda icimden gelerek anne demissem tabi. formaliteden dediyseniz artik deneyebilirsiniz o ayrı. net bir sekilde lütfen benim ve oglunuzun iyiligi icin bu konuyu kapatin deyin ve onunla tekrar bu konulara girmeyin.
Bence aranız madem iyi bosaniyorsunuz diye hitap seklinizi degistirmeyin. Onun bir kötülüğü olmamış sonuçta anne demeye devam edin bence
a bak o zaman ben gorusmem boyle biriyle zinhar. kendi anam da olsa benim kararlarima saygi duymayanin hayatımda yeri yoktur.Milyon kere söyledim. Kadın hala umutlu barisacagimizi düşünüyor. Ama istemiyoruz. Bosanirsaniz hakkımı helal etmem diyor.
boşandiktan sonra sizinle bir ilgisi kalmaz eşinizin ailesinin fakat gönül baği vardir geçmiş silinemez çokta beklentiye girmeden seviyeli bir ilişkiden yanayim
kiziniz vardi sanirim babannemiz diyebilirsiniz ilk etapta bu hitap daha doğru olur sanirim zamanla karar verirsiniz
Bazen etrafimizda görüyoruz. eski kayinvalidelerine anne diyorlar.
Siz diyebilirsiniz yada normalde severek anne dediyseniz cok kasmayin derim. elbet sizin bileceginiz is ama..
desin babannemiz iyidir ne samimi nede çok mesafeliOğlum var. Babaannemiz demeyi düşündüm hatta denedim. Ben senin de mi babaannenim kızım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?