anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yahu bu kadin cidden sizi seviyor dusunduklerine bakin. Keske eski es az insan olaydi da boyle kv her zaman bulunmaz cunku :)

Çok düşkün bana yani rol falan değil ben ona hep saygılı oldum yaşadıkları kolay şeyler değildi. Hep bi önemi vardır kayinvalidemin bende. O da aynı şekilde demek ki. Şimdi kopamiyoruz :)

Eşimle evlenmeden önce hanim derdim o hep kızım derdi. Bigün artık hanim deme ben annenim senin dedi. Evlenmeden önce de anne derdim. Çok alismisim
Diger yorumlarinizi okuyunca bence kirmayin diyiverin. Nasil evliyken anne demeyle annemiz olmuyorsa bosaninca da ayni. Oglundan ayri dusunup insanligi icin en azindan simdilik diyebilirsniz bence.

İşiniz zor ama en azından şimdilik anne demeyin ama başka bişey de demeyin. Annemle babam ayrılalı kaç sene oldu, babam halen daha anneanneme anne der, teyzem ve dayım halen enişte der ona. Kolay değil sanırım bu tarz şeyleri bırakmak.

"Falancığım bebeğim"

Diger yorumlarinizi okuyunca bence kirmayin diyiverin. Nasil evliyken anne demeyle annemiz olmuyorsa bosaninca da ayni. Oglundan ayri dusunup insanligi icin en azindan simdilik diyebilirsniz bence.

Simdilik anne diyim o zaman resmi olarak bosaninca siz derim artık dimi öyle yapayım

Çok düşkün bana yani rol falan değil ben ona hep saygılı oldum yaşadıkları kolay şeyler değildi. Hep bi önemi vardır kayinvalidemin bende. O da aynı şekilde demek ki. Şimdi kopamiyoruz :)
Muhakkak karsilikli iyiliginiz olmustur. Kimse el kizini tutmaz yoksa bu durumda.:)

Benim kayinvalide de bosaninca yakami bırakmaz ki :) gel benimle kal diyen bi kayinvalidem var. O defolsun gitsin diyor oğlu icin

konuşmalarda yuvarlayacaksın, ne anne nede başka bişii,
benim kv de de sağolsun arar sorar, ayrılıyoruz ama, dişi kuş muhabbeti bizde de dönüyor
zor zamanlar püfff

Muhakkak karsilikli iyiliginiz olmustur. Kimse el kizini tutmaz yoksa bu durumda.:)

Gel benimle yasa diyor :) mümkün mü anne sence diyorum. O köpek kocan gitsin gelmesin buraya diyor. Sanki kayinvalide doğurdu beni

konuşmalarda yuvarlayacaksın, ne anne nede başka bişii,
benim kv de de sağolsun arar sorar, ayrılıyoruz ama, dişi kuş muhabbeti bizde de dönüyor
zor zamanlar püfff

Sende mi anne demiyorsun

Simdilik anne diyim o zaman resmi olarak bosaninca siz derim artık dimi öyle yapayım

Valla onun tavlari degismezse, yine boyle arar guzel guzel konusursa sonradan da deseniz olur ne olacak ki. Eger uzulecekse araya konan resmiyetten uzulmesin diye dersiniz. Ama tabi bunu diyince surekli eski gunler akliniza gelip siz daha cok uzulmeyecekseniz.

bir an aynı kv ye sahip olduğumuzu düşündüm
sonra vazcaydım tek oğlan olunca
benimkide bana, benim maaşım ikimizede yeter, o defolsun gitsin der

Hahahaha ay napicaz kadınlar bize aşık olmuş

Benim ki de öyle ama ben kayinvalidemle konustukca. Eşim şunu düşünüyor annemle konustuguna göre ayrılmak istemiyor demek ki diyor. Eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…