Yok yahu bu kadin cidden sizi seviyor dusunduklerine bakin. Keske eski es az insan olaydi da boyle kv her zaman bulunmaz cunku :)
Diger yorumlarinizi okuyunca bence kirmayin diyiverin. Nasil evliyken anne demeyle annemiz olmuyorsa bosaninca da ayni. Oglundan ayri dusunup insanligi icin en azindan simdilik diyebilirsniz bence.Eşimle evlenmeden önce hanim derdim o hep kızım derdi. Bigün artık hanim deme ben annenim senin dedi. Evlenmeden önce de anne derdim. Çok alismisim
Direk alo veya efendim diye aç artık alışsın kendiside
Diger yorumlarinizi okuyunca bence kirmayin diyiverin. Nasil evliyken anne demeyle annemiz olmuyorsa bosaninca da ayni. Oglundan ayri dusunup insanligi icin en azindan simdilik diyebilirsniz bence.
Muhakkak karsilikli iyiliginiz olmustur. Kimse el kizini tutmaz yoksa bu durumda.:)Çok düşkün bana yani rol falan değil ben ona hep saygılı oldum yaşadıkları kolay şeyler değildi. Hep bi önemi vardır kayinvalidemin bende. O da aynı şekilde demek ki. Şimdi kopamiyoruz :)
İşiniz zor ama en azından şimdilik anne demeyin ama başka bişey de demeyin. Annemle babam ayrılalı kaç sene oldu, babam halen daha anneanneme anne der, teyzem ve dayım halen enişte der ona. Kolay değil sanırım bu tarz şeyleri bırakmak.
Muhakkak karsilikli iyiliginiz olmustur. Kimse el kizini tutmaz yoksa bu durumda.:)
konuşmalarda yuvarlayacaksın, ne anne nede başka bişii,
benim kv de de sağolsun arar sorar, ayrılıyoruz ama, dişi kuş muhabbeti bizde de dönüyor
zor zamanlar püfff
Simdilik anne diyim o zaman resmi olarak bosaninca siz derim artık dimi öyle yapayım
Benim kayinvalide de bosaninca yakami bırakmaz ki :) gel benimle kal diyen bi kayinvalidem var. O defolsun gitsin diyor oğlu icin
Senin kv ben bile anne derim valla :) ne tatlis kadin. :)Gel benimle yasa diyor :) mümkün mü anne sence diyorum. O köpek kocan gitsin gelmesin buraya diyor. Sanki kayinvalide doğurdu beni
bir an aynı kv ye sahip olduğumuzu düşündüm
sonra vazcaydım tek oğlan olunca
benimkide bana, benim maaşım ikimizede yeter, o defolsun gitsin der
Sende mi anne demiyorsun
Senin kv ben bile anne derim valla :) ne tatlis kadin. :)
ben anne diyorum hala, ve sanırım boşandıktan sonrada anne diyeceğim.
çok iyiliğini gördüm kv min, zoruma gitmiyor ona anne demek ne biliyim,
hep benim yanımda durdu, oğlunun hatalarını yüzüne vurdu,
sezarın hakkını hep sezara vermiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?