X hanım derdim ben olsam.
Bence sizi zaten torunuyla konuşmak için aramalı,artık bir nevi eski gelini sayılırsın araması yanlış.Evliliği devam ettiren kadındır erkektir yapmış bir hata affet yapmaz mantığındadır teyze o yüzden bu tür sözleri bitmez.Boşanma sonuçlanınca da bir araya gelin der.
Ben bosandiktan sonra sadece cocugumun babaannesi olarak kalacak. O yüzden bi an once anlasın istiyorum. Kabullenmiyor çünkü
Neden hala görüştüğünü anlayamadım.
Böyle bi durumda hala konuşuyor olmak absürt olduğu için hitap da aynı nedenle tuhaf kaçıyor zaten.
Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz aldatmisti. Kayinvalide biliyor mu bunu? Biliyorsa ne yüzle barismanizi talep edebiliyor?
Arıyor açıyorum tam 2 gün acmadigim da oldu. Sonra mesaj attiriyor kızım iyi misin çok merak ettim diye. Dayanamıyorum sonra ki aramasinda açıyorum. Hergün konusuyorduk zaten severim kayinvalidemi ama o aradikca ben ayrilmis olmama adapte olamıyorum. Direkt arama da diyemem
Kiyamam ya :/Torunuyla konuşmak için hiç aramadi beni öyle denk gelirse ver konusayim diyor. Genelde arar nasilsiniz duzeldiniz mi der yok anne derim. Olsun kızım zamanla düzelecek diyor. Annneee diyorum. Bu kez de aglamaya başlıyor. Ben başka gelin istemiyorum sen benim evladimsin diye. Dayanamıyorum.
Torunuyla konuşmak için hiç aramadi beni öyle denk gelirse ver konusayim diyor. Genelde arar nasilsiniz duzeldiniz mi der yok anne derim. Olsun kızım zamanla düzelecek diyor. Annneee diyorum. Bu kez de aglamaya başlıyor. Ben başka gelin istemiyorum sen benim evladimsin diye. Dayanamıyorum.
Kiyamam ya :/
Oğlunun karaktersizliği.
Senden yana şikayeti yokmuş demekki e yılların verdiği alışmışlık samimiyette vardır.Şimdi oğlumun yuvası bozuldu,yarın başkasını getirir iyi mi çıkar kötü mü korkusu sarması normal. Yaşlılar heleki ayrılığı kabul edemiyor genelde.
Yani iyi anlaşıyprsunuz anladığım kadarıyla,zamanla alışacaktır.
Ama pek anne dememeye özen göstermelisin yavaş yavaş kabullenir böyle böyle
Kaynanaya anne deme olayı başlı başına sacmayken, ayrıldıktan sonra bile denmeye devam etmesi bir de.
E diyin madem. Zarari yok sonucta size. Agzinizdan kacirdiginiza gore sizin de aslinda icinizden gelen bu demek ki. :)Iste ben de kiyamiyorum öyle konusunca.
Diyoruz işte napalım
Yok yahu bu kadin cidden sizi seviyor dusunduklerine bakin. Keske eski es az insan olaydi da boyle kv her zaman bulunmaz cunku :)Çok da yaşlı değil 48 yaşında. Üzmek istemiyorum severim kayinvalidemi.
Son zamanlarda suna takmış. Sen şimdi bosaninca 3 5 sene sonra evlenirsin başkasına mi anne diceksin. Onunla mi dertleseceksin. Ay anne neler düşünüyorsun ya diyorum. Öyle öyle diyor
E diyin madem. Zarari yok sonucta size. Agzinizdan kacirdiginiza gore sizin de aslinda icinizden gelen bu demek ki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?