anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Torunuyla konuşmak için hiç aramadi beni öyle denk gelirse ver konusayim diyor. Genelde arar nasilsiniz duzeldiniz mi der yok anne derim. Olsun kızım zamanla düzelecek diyor. Annneee diyorum. Bu kez de aglamaya başlıyor. Ben başka gelin istemiyorum sen benim evladimsin diye. Dayanamıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz aldatmisti. Kayinvalide biliyor mu bunu? Biliyorsa ne yüzle barismanizi talep edebiliyor?

Neden hala görüştüğünü anlayamadım.
Böyle bi durumda hala konuşuyor olmak absürt olduğu için hitap da aynı nedenle tuhaf kaçıyor zaten.

Ben bosandiktan sonra sadece cocugumun babaannesi olarak kalacak. O yüzden bi an once anlasın istiyorum. Kabullenmiyor çünkü

Anliyorum. Öyleyse siz siz deyip uyhun yerlerde de babannesi, babannemiz diyerek durum kurtaracaksiniz. yillarin alışkanlığı biraz zor olur belki ama elbet olacak..
Direk x teyze demekte hem sizin hem babanne kisisi icin zor.
Inşallah en kisa zamanda yoluna girer isleriniz de..

Neden hala görüştüğünü anlayamadım.
Böyle bi durumda hala konuşuyor olmak absürt olduğu için hitap da aynı nedenle tuhaf kaçıyor zaten.

Arıyor açıyorum tam 2 gün acmadigim da oldu. Sonra mesaj attiriyor kızım iyi misin çok merak ettim diye. Dayanamıyorum sonra ki aramasinda açıyorum. Hergün konusuyorduk zaten severim kayinvalidemi ama o aradikca ben ayrilmis olmama adapte olamıyorum. Direkt arama da diyemem

Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz aldatmisti. Kayinvalide biliyor mu bunu? Biliyorsa ne yüzle barismanizi talep edebiliyor?

Biliyor. Ama oğlu kahve de beni aldattı böyle böyle yaptı diye annesine anlatmış. Yani benim de adım kirlendi annesine karşı.

Kayinvalide sözde benim tarafimda ama çözemedim tam olarak.

Acaba ben bu durumu ex eşe mi söylesem annen artık aramasin diye. Ya da ben kendim mi soylesem bilemedim.

Şu an önemli olan sensin ve senin ruh sağlığın.Zaten zor bi dönemden geçiyosun kendini daha da bunaltma.Bu yazdığını uygun bi dille kvye söyle.Zaten gerçekten bu kadar düşünceli ve kibar bi insansa seni de anlayacaktır.

Kiyamam ya :/

Kaynanaya anne deme olayı başlı başına sacmayken, ayrıldıktan sonra bile denmeye devam etmesi bir de.

Oğlunun karaktersizliği.
Senden yana şikayeti yokmuş demekki e yılların verdiği alışmışlık samimiyette vardır.Şimdi oğlumun yuvası bozuldu,yarın başkasını getirir iyi mi çıkar kötü mü korkusu sarması normal. Yaşlılar heleki ayrılığı kabul edemiyor genelde.
Yani iyi anlaşıyprsunuz anladığım kadarıyla,zamanla alışacaktır.

Ama pek anne dememeye özen göstermelisin yavaş yavaş kabullenir böyle böyle

Çok da yaşlı değil 48 yaşında. Üzmek istemiyorum severim kayinvalidemi.

Son zamanlarda suna takmış. Sen şimdi bosaninca 3 5 sene sonra evlenirsin başkasına mi anne diceksin. Onunla mi dertleseceksin. Ay anne neler düşünüyorsun ya diyorum. Öyle öyle diyor

Yok yahu bu kadin cidden sizi seviyor dusunduklerine bakin. Keske eski es az insan olaydi da boyle kv her zaman bulunmaz cunku :)

E diyin madem. Zarari yok sonucta size. Agzinizdan kacirdiginiza gore sizin de aslinda icinizden gelen bu demek ki. :)

Eşimle evlenmeden önce hanim derdim o hep kızım derdi. Bigün artık hanim deme ben annenim senin dedi. Evlenmeden önce de anne derdim. Çok alismisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…