- 4 Aralık 2010
- 3.688
- 6.658
- 358
- 35
- Konu Sahibi ondekikadin
-
Anne demek zorunda değilsin çünkü annen degil. Banada el öptürmeye calisirlardi daha yüzük bile yokken ortada. El öpmekten nefret ederm ve bikere bile öpmedm. İyiki opmemsm evlenmedk :) sende x teyzeye devam et yapmacik anne demektense içten gelerek x teyze demek daha iyi
Aaa konu isteriiim7 gün önce doğum yaptım kadın beni çıldırttı diyeyim artık siz anlayın
Aaa konu isteriiimgelip kaldılar demi o daracık evde merakta birakma hayirli olsun :)
Demeyin sizde. Benim de erkek kardesim evlendi. Anne baba demiyor gelinimiz. Kimse icin de sorun değil.Hanımlar merhaba benim derdim eşimin annesine anne diyememek. Eşim benim anneme ilk günden beri anne der ve benden de bekliyor. Hitap şeklimi soracak olursanız seslenmek zorunda kalırsam x teyze derim ama genelde göz teması kurar yada yanına giderek hitapsız söyleyeceğimi söylerim. Geçen gün x teyze anne tarzı söylemeye calıstım ama yok yani. Tavsiyeleriniz neler varmı benim gibi olanlar:)
Coook gecmis olsun canim bol bol emzir minnosu. Cogu bebek oluyo sıkma canini.Yoğun istekler sonucu açıcam galiba
Ama böyle bir kaynana görülmemiştir :)
Bebeğim sarılık oldu hastaneye yatırdıkşu günü bi atlatalım hayırlısıyla
Bir de böyle şeyleri genelde kadınlar sorun ediyor. Erkekler ilk günden anne baba demeye başlıyorlar. Ben eşimin anneme nasıl davranmasını istiyorsam onun annesine de öyle davranırım. Eşimin anneme siz diye hitap etmesini ya da hiç hitap etmemesini istemezdim mesela.Bazı kişiler nasıl eşinin ailesindeki bir erkeğe abi amca diyorsa buda böyle bir şey.
Eşinizin annesi annedir. Bu kadar onemsenecek sihirli bir cümle değil.
Anne diyince kesilmiyor dilde bir şey.
Direk anne diyemiyorsaniz "X Anne" diyebilirsinizHanımlar merhaba benim derdim eşimin annesine anne diyememek. Eşim benim anneme ilk günden beri anne der ve benden de bekliyor. Hitap şeklimi soracak olursanız seslenmek zorunda kalırsam x teyze derim ama genelde göz teması kurar yada yanına giderek hitapsız söyleyeceğimi söylerim. Geçen gün x teyze anne tarzı söylemeye calıstım ama yok yani. Tavsiyeleriniz neler varmı benim gibi olanlar:)
Bir de böyle şeyleri genelde kadınlar sorun ediyor. Erkekler ilk günden anne baba demeye başlıyorlar. Ben eşimin anneme nasıl davranmasını istiyorsam onun annesine de öyle davranırım. Eşimin anneme siz diye hitap etmesini ya da hiç hitap etmemesini istemezdim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?