Anne evinden kaçış yardım

Kocanız yine iyi adammış ki 9 yıl beklemiş. Çok pasifsiniz asla gideceğinize inanmıyorum. Aile işlerinize anneniz babanız karışamaz ama siz o kadar karıştırmışşınız ki adam iyi katlanmış. Kv kp eşinize bu kadar hükmetse yüzüne bakmazdınız.

9 yıl sonra adamı tanımazdım muhtemelen.
Çok pasif bi kadınsınız, sizi birileri böyle sürükleyip duracak mi oradan oraya?

Kendi ayakları üzerinde durmuyor. Ayaklarını yere sağlam basıp, hayatı hakkında kendi kararlarını kendi almıyor. Rüyasında da hep öyle görüyormuş zaten:

Konularınıza şöyle bir baktım da, eşinizin kredi borcunun sebebi neydi ki borç yüzünden annenizin evine sığındınız? 8 yıl boyunca eşiniz ayrı kalarak hem borçlarını ödemiş hem de ev almış bir de sizi yanına mı çağırıyor?Bu kadar sene hayatına biri girmemiş, siz boşanmamışsınızKocanızın yerinde olsam hiç işim olmazdı net. Zor günümde yanımda olmayana ev alıp bir de üzerine yapacakmışım, sebep?

Annem beni zorla aldı evet. Eşimle köye giderken terminali bastı. Bu olayı yazdığımı zannediyorum.

Annem rezalet çıkarmayı sever. Hayatımız hep onun avuçlarında oldu. Terminalde çıkardığı olayla karakolluk olduk. Mahkemelere çıktık. Korkunç ve kötü bir olaydı. Kızım iki yaşındaydı. Kavga sırasında yere yuvarlandı.

Taviz vermeyin gittikten sonra haberdar edin o zaman ne yapabilir ki. Annenizin amacı ne. Anne evladının iyiliği için uğraşır

Annem beni zorla aldı evet. Eşimle köye giderken terminali bastı. Bu olayı yazdığımı zannediyorum.

Şimdi tekrar aynı işleri yapacak.
nasıl zorla aldı. burnuna eter basıp bayılttı mı naptı. kaç yaşında insansın çık git. rezalet çıkarsın nolcak. polise gitsin nolcak. ne mahkemesi oldu. çık git o evden. öyle anne olmaz olsun

Bende kızımla annemin evindeyim. Çokta destek oluyor maddi ve manevi olarak ama ona rağmen ilk hedefim atanıp ayrı eve çıkmak. Kendi düzenini kurmalı insan. Olmuyor başkalarının hayatına dahil olmak..hele birde çocuk varsa

Bir an önce dönün kızınıza yazık

Kızı okula götürüyorum diyin çıkın gidin eşya almadan.

Sobalı bir evde oturuyorduk eşimle. Annem doğalgazlı bir daireye çıkmamızı istedi kızımızın daha sağlıklı olacağınıileri sürerek. Bu sürede kendi evine taşınmamızı istedi. Ben de zaten ev tutacağız neden taşınıyoruz dedim. Ev tutana kadar çocuğu al gel dedi. Eşim evde yalnız kaldı. Ben çocukla anneme geldim. Annem yatağını getir yorgan lazım derken bana bayağı bir eşya getirtti. Eşim burada birvev tuttu. Annem göndermem seni dedi. Eşimi de kapının önünde dövmeye yeltendi. Ben araya girdim. Eşim bunun üzerine çık gel eşya filan getirme doruca tuttuğum eve gel dedi. Bu arada abisinin düğünü vardı köyde. Önce düpüne gidelim sonra eve yerleşiriz. Köye gidelim dedim. Çocuğu alıp parka gidiyorum diye çıktım ve terminale geldim. Annem aradı ve gerçeği söyledim. Az sonra arkadan yediğim tokatla yere yığıldım. Gerisi karakol tutanaklarında. Bu olaydan sonra eşimle gittim. Aradan sekiz ay geri. Babam kalp krizi geçirmiş. Babamı görmeye geldiğimde bana babamı göstermediler. Kapıdan zorla girdim. On saniye kadar zorla gördüm babamı. Babam için ağlıyordum. Ama annem boşanmadan onu göremeyeceğimi söylüyordu. Bir olay olsa da eşimi terkedip babama kavuşsam derken eşim birgün eve alkollü geldi. Bana dururken bağırdı. Ben de o uyuyunca çocuğu da alıp karakola gittim. Evi terkettiğimi söyleyip anneme geldim. Babamı gördüm. Babamın yanındaydım artık. Babam ameliyata girdi Ben babamı bekliyordum hastanede. Mutluydum. Onun hastalığında eşimi terketmeseydim yanında olamayacaktım.. Babam iyileşyi. Ama tekrar ameliyat olması gerekti. Eşim de babanla ilgilen dedi. O ameliyatta da yanındaydım. Babam eve döndü ve hayat normale döndü. Annem boşanma davası açtırtıp yakından takip etti. Eşim davayı reddetti. Boşanamadık. Annem ayrı bir ev tutmamı istedi aslında ama babam buna izin vermedi. Dokuz yıl boyunca kavga, gürültü, hakaret, aşağılanma yaşadım. Şimdi gittiğimde karakola giderler. Kayıp ilanı verirler. Zorla alıkonuluyor diye ifade verirler.

Hikayeni bilmez olur muyum ya sabahtan akşama kadar "Nuraydan'ın hikayesiii" diye dolaşıyorum etrafta

45 yaşındayım ama halaaa annrmden ve babamdan korkuyorum. Onların sözünden çıkamıyorum. Kızımla aynı odayı paylaşıyorum. Ablam ve kızı da bu evde. Annem ve babam da. Evden kaçacağım kızımı alıp.

Olaylar olmuş dönmüş dolaşmış. Anneniz bir şey yapmış babanız bir şey kocanız başka şey.. Ama sizin 9 yıl boyunca ne yaptığınızı anlamadım. Hiçbir şey? 9 yıldır kocanızla ayrısınız ama birleşmek mi istiyorsunuz yoksa mecbur mu hissediyorsunuz? Nasıl 9 yıl boyunca bu kadar pasif yaşayabildiniz mesela neden çalışmadınız para biriktirmediniz bunu anlamakta zorluk çekiyorum
Sizi bu çekingen hale ne getirdi?

Yani konuyu gerçekten çözemedim çok saçma. Anneniz sizi kocanızdan kaçırdı ve siz sesinizi çıkaramadınız.. 9 yıldır boynunuz bükük yaşıyorsunuz. İnanılır gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…