9 yıl sonra adamı tanımazdım muhtemelen.
Çok pasif bi kadınsınız, sizi birileri böyle sürükleyip duracak mi oradan oraya?
Uyumaktan korkuyorum. Rüyamda evladımın kaybolduğunu görüyorum. Trende, kalabalık bir alanda ya da sokakta kayboluyor. Hep aynı rüya mekan farklı. Uzun sürüyor. Sabaha kadar aramakla geçiyor. Yoruldum artık. Uyumuyorum. Uyumak istemiyorum. Psikolojik bozuldu. Bir de ayakların yerden kesiliyor. Yerin elli santim kadar yukarısında ayaklarım yerden kesik uçuyorum. Bunu çocukluğumdan beri görüyorum.
Konularınıza şöyle bir baktım da, eşinizin kredi borcunun sebebi neydi ki borç yüzünden annenizin evine sığındınız? 8 yıl boyunca eşiniz ayrı kalarak hem borçlarını ödemiş hem de ev almış bir de sizi yanına mı çağırıyor?Bu kadar sene hayatına biri girmemiş, siz boşanmamışsınızHikayemi biliyorsunuz. Son olarak ev almıştı eşim. Ancak bir artı bir diye kızım taşınmak istemedi. Eşim ikinci kat iki artı bir ev tuttu. Aldığı evi kiraya verdi. Şimdi yeni evi dayayıp döşeyecek. Ben dokuz yıldır anne evindeydim. Annem beni bırakmaz. Nasıl ayrılscağım buradan.
Annenize gitmeden söylemeseydinizAnnem beni zorla aldı evet. Eşimle köye giderken terminali bastı. Bu olayı yazdığımı zannediyorum.
Annem beni zorla aldı evet. Eşimle köye giderken terminali bastı. Bu olayı yazdığımı zannediyorum.
Annem rezalet çıkarmayı sever. Hayatımız hep onun avuçlarında oldu. Terminalde çıkardığı olayla karakolluk olduk. Mahkemelere çıktık. Korkunç ve kötü bir olaydı. Kızım iki yaşındaydı. Kavga sırasında yere yuvarlandı.
nasıl zorla aldı. burnuna eter basıp bayılttı mı naptı. kaç yaşında insansın çık git. rezalet çıkarsın nolcak. polise gitsin nolcak. ne mahkemesi oldu. çık git o evden. öyle anne olmaz olsunŞimdi tekrar aynı işleri yapacak.
Desteğiniz için teşekkürler.Hikayeni bilmez olur muyum ya sabahtan akşama kadar "Nuraydan'ın hikayesiii" diye dolaşıyorum etrafta
Anlamadım ki destek olayım?? Derin araştırmalara girip geliyorumDesteğiniz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?