Anne kaderi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slmlar.. Her kız annenin kaderini yaşarmış.. Annemin mutsuz bir evliliği vardı, benimki de öyle ha ayrıldı ha ayrılacağım.. Bu doğru mu annemin kaderini ben de mi yaşıyorum, kimle olursa olsun mutsuz mu olacaktım.. Peki ya siz annenizin kaderini mi yaşıyorsunuz.. Bu korkuyla bi gün kızım olursa evlenmesini istemem o da benim kaderimi mi yaşayacak..

Ben bu konuda bilinçaltıyla ilgili bir şey okumuştum. Kızlar, annelerinin mutsuz bir evliliği varsa, kendileri eşleriyle mutlu olmaktan utanırlarmış. Bu nedenle kendi evlilikleri de sorunlu gidermiş. Tabi ki tek sebep bu olamaz ama ben bu "kız, annenin kaderini yaşarmış" durumuyla bağdaştırdım okuduğum şeyden sonra.

Annenizin yasadiklarini tecrube ettiginiz icin oyle dusunuyorsunuz bence. Annemle babamin pek saglam iliskileri olmamistir. Bu durum es seciminde bana avantaj olarak geri dondu mesela. Neyi istedigimi bilmiyordum ama neyi istemedigimi onlarda net bir sekilde gormus oldum. Kiziniz oldugunda bu tarz korkularla yetistirmeyin. Herkes kendi kaderini yasar. Kaderimiz bizim secimlerimiz ve takdir-i ilahidir.

Kuru laflar bunlar. Rabbim hakkında ne yazmışsa odur..

Tamamiyle bilinçaltımızı odaklandığımız hayatı yaşarız... neye odaklanırsak inanırsak o olur

Annenin kaderi kızlarından birine , babanın kaderide oğullarından birine geçer derler...

4 kız kardeşiz..annemin kaderini yaşayan benim... diğerleri musmutlu...

Benzer seyler olacaktir.. evliligin duzgun olsaydi baska birseyler bulacaktin.. ha bi konuda evet annemle ayniyizIkimizde kv lerimizi hunharca seviyoruz

Kaderi yasamak demeyelim de
Kiz cocugunun sansi anneden,erkek cocugunun sansi babadan gecer derdi buyuk anneannem. Bana sorarsaniz ben annemin kaderini yasamiyorum. Annem cok buyuk bir insan,cok sabirli,cok erdemli,cok farkli. Ben oyle degilim,asla olamam.

Kotu dusunerek kotuyu cagirmayin. Bosanmak kotu kader degildir asla,tam tersi olmayacak evliligi oldurmaya calismak kotudur ve size zarar verir. Bosanacaginiz varsa bosanirsiniz bir kere uzulursunuz gecer gider.

Anneannemin evliligi sahane, ask dolu bir evlilik. Teyzemin evliligi kotu gayet, anneminki ehhh, diger teyzeminki kendine gore iyi, bize gore kotu.....bence net bir pattern yok bu iste. Evliligi iyi olan %10 sansli, geriye kalanlar ziyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…