Anne karnında bebek gelişiminin durması neden olur :(

Neticede o kafamizi kurcalayip duruyor ya..niye oldu bunu yaptim bundan mi agir mi kaldirdim esimden mi..olacagin onune gecilmiyor dusun dusun bunaliyoruz...bosa sıkmaya gerek yok kendimizi tek kelime olacagin onune gecilmez..sadece biraz dikkatli olmamiz yeterli hamilelik basladigi an..

Allah sabr versin canm.ben hala atlatamadm.gecmiyo acisi

Bende bugun kaybettim bu ikinci oldubebek dustu sabah kese hic bozulmadan kalmis..sabah kurtaj yine ayni seyler..depresyon uzerine depresyon...kurtajdan sonra tektikler yapilacakmis tahlil filan..ic cekmekden baska ni sey yapamiyorum cok sukur diyorum yine

canlarım benim bebeğim alınalı 2 haftaya geçti adetim gelmedi..kürtajdan sonra adet geçikmesi normalmi nekadar zamanda olur bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi tsk ederim

geçmiş olsun canım...herseyin hayırlısı biliyorum çok zor..ama elimizden gelen birsey yok

canlarım benim bebeğim alınalı 2 haftaya geçti adetim gelmedi..kürtajdan sonra adet geçikmesi normalmi nekadar zamanda olur bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi tsk ederim
başın sagolsun canım kurtajdan sonra yenıden vucudun adet duzenı geliştiriyo kurtajının oldugu zamana denk gelır 1 ay sonrasına yanı canım ben kurtaj olduktan 1 ay sonra adetım gelmıstı Allah tez zamanda saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah

Gecmis olsun arkadasim benim bu ikinci kurtajim.kurtaj oldugun gunu adet ilk gun sayip gecikmeyide gozonune alacaksin normalmis ama gebelik icin dinlenmeye ihtiyacimiz var hamile kalabilirsin tetbirini almissindir umarim..rahim 4 ila 6 hafta arasi kendini toplarmis cunku..nette geze geze sorularima kafayi takmakdan jinekolog olduk ciktik valla...herseyin hayirlisi ile tum yurek niyet ve dualarinizla yerini bulsun insallah..

geçmiş olsun canım...herseyin hayırlısı biliyorum çok zor..ama elimizden gelen birsey yok

Tskr ederim arkadasim..evet cok zor kalp atisoni goruyorsun kuslar gibi havaya ucuyoruz 2 3 gun sonra durmus..tetkikler yapilacak oncesi artik dr um ole gebelige izin verdi ilkin olmasi gerekdi ama anlamsizca 2. Bekleniyor..5 6 tane dusuren arkadaslara Allah en kisa zaman da bebeklerine kavusturmak nasip etsin insallah..2.cisine cok zor dayaniyorum Allahim yardim et bize..

Öncelikle hepimize Rabbim sabırlar versin bende yarın 3. Kürtajımı olacağım. Bundan önce iki normal gebeliğim ve 8 haftalık kalp atışları olmaması sebebiyle kürtajım oldu. İkinciden sonra bir dünya test yaptırdık bir sorun çıkmadı, bebeğinde bizimde kromozom testlerimiz normal çıktı. Daha sonra Z. Kamilde aşılama yaptırdık orda genetik testte F5 testini birkaç bölümde yapmışlar ve mthfr c677 heterozigot çıktı. Hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanman gerekebilir dedi. Sevindim, dedim en azından sorun belli oldu çaresi vardır ama yine olmadı Agustosta tüp bebek tedavisi gördüm, herşey yolunda gitti taaa kî düne kadar... Allah varya çokta sevinenemiştim daha önce iki sefer aynı acıyı yaşayınca insan umut etmeye korkuyor. Ama geçen hafta 6+5 te ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum o kadar mutlu oldum kiii içimde koca bi umut yeşerdi bu sefer olabilir dedim.. Bu arada kan sulandırıcı iğne, coraspin hap, folicasit, progesteron jel, estroferm bunların hepsini kullanıyorum. Ve bir hafta sonra yani dün ilk defa korkmadan gittim ve doktorumun yüzünde o ifadeyi görünce dünya karardı artık bana yine aynı şey, yine bebeğim beni bıraktı ne diyeyim, ne yapayım, kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Eşim yanımda çok şükür. İsyan etmiyorum ama çok mutsuz ve umutsuzum artık... Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Çok uzattım ama kusuruma bakmayın, yıllardır yanımdasınız hepinize çok tşk ederim paylaşımlarınız için...

Canım ya 10 gündür bende aynı haldeyim Allah sAbır versin yardımcımız olsun annemiz bile halimize üzülüyor ama bizi anlamıyor Allah beterinden saklasın

Canım ya 10 gündür bende aynı haldeyim Allah sAbır versin yardımcımız olsun annemiz bile halimize üzülüyor ama bizi anlamıyor Allah beterinden saklasın
Aminnn canım. Ne yapsınlar biliyorum hiçbiri art niyetli deil ama her soru her teselli kanayan yaraya tuz basıyor işte inşallah yavaş yavaş atlatacağız, kimbilir rabbim kısmet eder belki bizde birgün Anne oluruz ve bu yaşadıklarımızı unuturuz...

Herkese merhabalar... Nihayet sayfaya ben de üye oldum. Her en kadar üzücü olaylar sebebi ile de olsa sizlerle dertleşmek ve yardımlaşmak istedim. Benim de bebeğim 10 haftalık olması gerekirken 6 haftalık olduğu ve kalbi durduğu söylendi.
Ben Ankara'da oturuyorum, Ankara'dan önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba?

Ayrıca arkadaşlar, ben bir kitap okumuştum. Hepinize tavsiye ederim
Cemal Nur Sargut- Dinle...
Orada yaradandan gelen hiçbir şey için çok üzülmemek gerektiğini, ondan gelene razı olmak ve sabır göstermek gerektiğini o kadar güzel anlatmıştı ki ben bu dönemi o yüzden kolay attım sayılır.
Üzülmemeye çalışın ve dua edin.

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. bende korluyla bekliyorum daha kalp atışı duyamamdım. Çok zor bu yaşananlar ama imtihan. Ankarada medicana hastanesinde seda tamsoy atılman var. Çok ilgili ve hassas bir doktor her şeyle ince ince ilgileniyor. Eğer size uygunsa tavsiye ederim.

merhaba , günlerimiz aynı sizinle.
Aralık ayında , bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.Genetik testi normal çıktı.
Şimdi yine hamileyim,7+0 bugün.
Çok zor beklemek , 3 gün sonra randevum var , inşallah kalp atışlarını duyabiliriz.Çok zor geçmiyor zaman.
Sizin randevu ne zaman?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cok uzuldum arkadasim ve birebir yasayanlardanim bende..5 hafta 3 gunlukdu kalp atisini gozlerimle izledim sonra yok yok yok kalp atisi yok...ya sabir ya ferah ya sifaa yarabbim gor duy bu aciz kullarini hayirli saglikli evlarlar nasip eyle yarabbimmm

Haklisin...

Benimde cumartesiydi ama yarın gideceğm dün gece acile gitmem gerekti ve duyduk bebek kalp atısıni. Tedirginim cok kaybedecegm diye; (

Merhaba. Kaçıncı haftadasınız? Ben de 7 olması gerekirken 5+2 .. beklemedeyim.belirsizlik çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…