vayyy tombaalak vayyydelikafaduldenaman kızlar fazla kilolu bebek dogurmak hiç saglıklı degıl.ben anasınıfı öğretmenıyım 22 hafta olduk.gecen cay ıcıodum beni goren bir velim aaa cay ıcmee dedı kendısıne yasaklamıs dr. bu yuzden busesu 5.5 kilo dogdu dedı. busenın suanda yasıtları 20-25 kg busesu 46kg yazık gercekten cok uzuluyorum halıne kosamıyor cocuk nefesi tıkanıyor daha 5 yasında
aman kızlar fazla kilolu bebek dogurmak hiç saglıklı degıl.ben anasınıfı öğretmenıyım 22 hafta olduk.gecen cay ıcıodum beni goren bir velim aaa cay ıcmee dedı kendısıne yasaklamıs dr. bu yuzden busesu 5.5 kilo dogdu dedı. busenın suanda yasıtları 20-25 kg busesu 46kg yazık gercekten cok uzuluyorum halıne kosamıyor cocuk nefesi tıkanıyor daha 5 yasında
merhaba arkadaşlar ben 32 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor bebeğimim kilosunun 2 kilo olduğunu söyledi tahmini doğumuma 2 ay falan kaldı doktor bebeğin sağlığının çok iyi olduğunu ancak fazla kilolu doğmuyacağını söyledi yani 3.250 falan olur en fazla dedi.. bende en az 3.500 olmasını istiyorum sizce bebişime nasıl kilo aldırırım bana yardımcı olurmusununz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?