anne krizi

Bu kadar ipleri koparan olay ne oldu?
Anneniz nihayetinde size yardıma gelmiş
Oturun karşılıklı konuşun
Belliki yaptıklarından pişman

sevgi insanın elinde değildir
kimi sevecek kimi sevmeyecek bu tamamen bilinçli bir eylem değil
ancak senin mecbur olduğun şey
emdiğin sütün hakkı için bile olsa
katlanmayı bilmen olacaktır

bence yapma anne sonucta bir kız evladı annesini sevmiyorsa gercekten annede problem vardır. ancak annedir...

"Anne hakkı ödenmez, diye bir söz vardır ve haktır. İnsan ne yapsa annesinin hakkını ödeyemez. Hatta “Anneni sırtında hacca da götürsen hakkını ödeyemezsin” sözü bir kıssaya istinat etmektedir. Şöyle ki: Hasan-ı Basri Hazretleri (k.s) bir gün, Kabe’yi tavaf ederken, sırtında küfe olan bir delikanlıyı fark eder ve ona sırtında ne taşıdığını sorar. Genç, “Küfede annem var. Biz fakiriz, senelerdir annem Kabe’yi ziyaret etmek isterdi. Fakat maddi durumumuz müsait olmadığı için gelemedik. Kendisi ihtiyarladı, gelmesine hiç imkan kalmadı. Ama iştiyakı hiç azalmadı. Kabe aklına geldikçe gözyaşlarını tutamazdı. Annemin bu haline tahammülüm kalmadı. İşte bu küfeyle onu ta memleketimiz Şam’dan buraya kadar getirdim. Şimdi de Kabe’yi tavaf ettiriyorum” der ve ardından, “Acaba, anamın hakkını, bu yaptığımla ödeyebildim mi?” diye de sorar. Hasan-ı Basri Hazretleri (k.s) “Hayır, ödeyemezsin” buyurdular." (alıntıdır)

Her insan dört dörtlük olamaz o insan sizin anneniz.Bence onu sevmeyi yeniden deneyin belli ki geçmişte yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyor kadıncağız.

Çok mu zordu sevmiyorum dememek? Yada sevmiyorsanız görüşmemek? Görmek /Görüsmek istemiyorsanız görüsmeyin ama yüzüne pat diye seni sevmiyorum demek fazla geldi bana. Bunu söylediniz kirıldı ve üzerine biletini alip gondereyimmi diyorsunuz ya,gönderin bence zira seni sevmiyorumdan daha ağır bir cümle kurabilecek potansiyel var şu an sizde

Seni şakacı şey.. Üstelik sebeplerini bile bilmiyorsun.
Bu forumda 8 yasında kızının yanında sevişen anneler de okuduk. Anne baba = kusursuz luk demek değildir. Bil istedim.

Sevmiyorsa bunları yapsın, seni sevmiyorum diyip bilet alıp evine git demekle aynı. Al koynuna sar ananı demedim ki. Dedim mi??

Annem köyde büyümüş sonra şehre gelmiş. Annemden yediğim dayağı haddi hesabı yoktur.Bu yaştayim kendisi 70 yaşında gene bağırır çağırır üstüne giymeye korkarım. Annemde annesinden çok dayak yemiş.
Bir bakıma kültürleri böyle. AMA bilirim annem canını verir evlatları için maddi manevi. HA psikolojilerimiz sağlam mı asla değil.
Annen de eminim çok seviyor ,düzeltmeye çalışıyor. Geçmişi unut.Hep anneler döver çocuklarını. SEN DE kurcalamaulu olun.3 günlük dünya

haklısın ama büyüklük sende kalsın gidene kadar saygını koru bence, geçmişi unutmaya çalış, hatasını biliyorsa farkındadır her şeyin zaten, dediğim gibi sen gidene kadar efendilikten ayrılma

Çok dolusunuz belli ki burada yazdıklarınızdan daha fazlasını yaşamışsınız. İnsanların annelik kavramını bütün kötülükleri aklamak için kullanmasını da anlamıyorum. Evet her kadın anne olabilir ama bu bazı annelerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Bütün anneleri kutsal sayacaksak eşini aldatırken çocuğuna yakalanıp sonra da sevgilisiyle çocuğunu öldürüp Müge Anlı'nın programına çıkan çocuğum kayıp diye ağlayan çocuğun cesedi bulunduğunda katil olduğu anlaşılan kadını ne yapacağız. Ona da o da bir anne yazık mı diyeceğiz? Olayları değerlendirirken karşı tarafın penceresinden de bakmak gerekiyor. Benim tavsiyem annenizle konuşmanız ve dönüp dönmek istemediğini ona sorup öyle karar almanız yönünde.

Anneniz ne yapmış olursa olsun sonucta anneniz...annenize karşı tutumunuzu doğru bulmuyorum...kendinizi toplayın.

Burda bir arkadas konu acmisti. Babasndan nefret ederken ve gorusmezken, olum haberini almisti. Ve ici yanmisti.

Anne iz sanirim biraz kafadan noksan. Yoksa o size yaptiklarini yapmazdi. Ama o hamilik dogum, be egi yetistirmek oyle zor ki bunun hatrina bence kalbinde su an zerre sevgi olmasa bile gonlunu hos tutmaya calis.

Sonucta ne yaptigini bilmiyorum ama seni erkeklere satmadi, oldurmeye calismadi dimi ?

yaşadıklarını bilemeyiz ama kendi istemeden bilet alırsan kendisini kovulmuş hissedebilir. sonuçta nolursa olsun annen ve ahı tutabilir.

bende babama çok kızgınım yeri geldi bağırdım çağırdım. Felç geçirdi yakın zamanda ve bize muhtaç yaşıyor. Ama şu an kıyamıyoruz babama ne derse yapıyoruz. He bağırdıklarımdan pişman oldum mu hayır çünkü babam çok canımızı yaktı. Ama yinede hiç sırtımızı dönmedik tartıştık ama olur biter geçer babadır nihayetinde. bence sende küsme git öp elini ne kaybedersin üç günlük dünya kaybedince ağlar pişman olursun.

ya lütfen bu kadar acımasız olma. geçmişinizi bilmiyorum belki haklı da olabilirsin. ama bu gün annen senin hayatına ve sana zarar vermiyorsa içindeki kini atmalısın.

biri olgun olacak muhakkak oda sensin.olgun ol kazanırsın.ben hep susyorum konuşunca kavga çıkıyo çünkü hep haklısın demezsen uzar gider kanlı bıçaklı olursunuz.birde tecrübelerimden şunu anladım aileyle maddi alışveriş olunca (anne babaya para yardımı gibi)sapıtıyorlar değişyorlar seni para kasası gibi gördükleri için ilişkiler laşkalaşabiliyor.

Sadece hamilelik süreci bile kafi, yeterince hakkı vardır sende
Bir bilet almak kolay iş ama köprüleri daha fazla yıkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…