Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Benim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Ama nasıl kullanılıyordu hatırlamıyorum
Sanki kendimi yaşlanmış hisettim Nevoş ben 17 sene önce kayınvaldeminin üst dolapları temizlerken bulmuştum bana öğretmişti bir ara favorimdi bunda kek yapmak

Var bunuda demedin

Sahi mi
Islak kek bunu bir ara çok sık yaptım şimdi mikro dalgayı kullanmıyorum pek İstersen normal kekide aynı watt ve dakikada pişirebilirsin..
MALZEMELER:
1su bardagi süt, 1 su bardagi siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un, 4 corba kasigi kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya

YAPILISI:

Öncelikle mikserle süt,yag,seker,kakaoyu iyice çırpıyoruz..Bu karışımdan 2 su bardağı ayıralım.sonra yumurtalari kırıp ununu,kabartma tozunu, vanilyasini koyup,yağlanmış silikon kalip veya borcamınızz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim çıkınca sıcakken ayirmis oldugumuz karışımı üzerine dökelim AFİYET OLSUN..

Sanki kendimi yaşlanmış hisettim Nevoş ben 17 sene önce kayınvaldeminin üst dolapları temizlerken bulmuştum bana öğretmişti bir ara favorimdi bunda kek yapmak
Senin maşallah bayağı olmuşÇok erken evlenmişsinAynı yaştayız ben senden 4.-4.5 yılsonra evlenmişim

Bunu denemek lazım, ama hangi ayarda?

Yap tabi tatlım bence yaparsın biraz oklava tumuşluğun varsa
Bak sen hemşom yapmaz öyle ama dalgınlığına gelmiştir mutlaka
Ayy geçen bi video izledim kendimden uzandım valla
7 yaşında bi kız Allahım bir yufka açıyor hızlı hızlı bi mantı yapıyor dehşete düşerek izledim

Nevoş bişey diyeyim büyük tepsi yapmak sanki daha kolay yaa küçük dahada oyaladı ben çabuk olur dedim gerçi 2 saat sürmedi ama büyük tepsidede aynı yani
Tabi canım aynı işlemi yapıyorsun büyükte sadece biraz daha inceltip büyütüyoruz..O yüzden büyük yapmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…