Sanki kendimi yaşlanmış hisettim NevoşBenim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Ama nasıl kullanılıyordu hatırlamıyorum
Sahi miVar bunuda demedin
Senin maşallah bayağı olmuşSanki kendimi yaşlanmış hisettim Nevoşben 17 sene önce kayınvaldeminin üst dolapları temizlerken bulmuştum bana öğretmişti bir ara favorimdi bunda kek yapmak
Bunu denemek lazım, ama hangi ayarda?Sahi mi
Islak kek bunu bir ara çok sık yaptım şimdi mikro dalgayı kullanmıyorum pekİstersen normal kekide aynı watt ve dakikada pişirebilirsin..
MALZEMELER:
1su bardagi süt, 1 su bardagi siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un, 4 corba kasigi kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya
YAPILISI:
Öncelikle mikserle süt,yag,seker,kakaoyu iyice çırpıyoruz..Bu karışımdan 2 su bardağı ayıralım.sonra yumurtalari kırıp ununu,kabartma tozunu, vanilyasini koyup,yağlanmış silikon kalip veya borcamınızz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim çıkınca sıcakken ayirmis oldugumuz karışımı üzerine dökelim AFİYET OLSUN..
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptımNapıyorsun tatlışım, gördün mü nevoş benden bilgi saklıyor
600 waat canım 7 dakikaBunu denemek lazım, ama hangi ayarda?
Yaptın mı baklavayı
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptım. Kahve molası verdim yeni geldim görmedim ne yapmış benim hemşom ?
Öyle olduYaptın mı baklavayıDayanamayıp 1 ölçümü yaptın.
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptım. Kahve molası verdim yeni geldim görmedim ne yapmış benim hemşom ?
Ellerine sağlık canım afiyet olsunÖyle olduiş çıkarmayı seviyorum kendime mutfağı topladım şimdi yeni oturdum
Sen sordun mu söyleyeyimBende yapim mi
Pratik bilgileri saklamış benden, yeni haberim oluyor
Sende haklısın ama olsun madem yanında tutuyorsun o zaman bilgilendir beniSen sordun mu söyleyeyimHem mutfağımda çoğu şey var
Yap tabi tatlımBende yapim mi
Pratik bilgileri saklamış benden, yeni haberim oluyor
Nevoş bişey diyeyim büyük tepsi yapmak sanki daha kolay yaa küçük dahada oyaladı ben çabuk olur dedim gerçi 2 saat sürmedi ama büyük tepsidede aynı yaniSen sordun mu söyleyeyimHem mutfağımda çoğu şey var
Ayy geçen bi video izledim kendimden uzandım vallaYap tabi tatlımbence yaparsın biraz oklava tumuşluğun varsa
Bak sen hemşom yapmaz öyle ama dalgınlığına gelmiştir mutlaka
Sen işine yarayacak şeyleri sor ben bilmiyorsam bile araştırır bilgilendiririm seniSende haklısın ama olsun madem yanında tutuyorsun o zaman bilgilendir beni
Onu ben de gördüm benim kızlara izlettimAyy geçen bi video izledim kendimden uzandım valla
7 yaşında bi kız Allahım bir yufka açıyor hızlı hızlı bi mantı yapıyor dehşete düşerek izledim
Onu bende gördümAyy geçen bi video izledim kendimden uzandım valla
7 yaşında bi kız Allahım bir yufka açıyor hızlı hızlı bi mantı yapıyor dehşete düşerek izledim
Ismarlama oluyorsa ben bu kızdan istiyorum bi taneOnu ben de gördüm benim kızlara izlettim
Tabi canım aynı işlemi yapıyorsun büyükte sadece biraz daha inceltip büyütüyoruz..Nevoş bişey diyeyim büyük tepsi yapmak sanki daha kolay yaa küçük dahada oyaladı ben çabuk olur dedim gerçi 2 saat sürmedi ama büyük tepsidede aynı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?