Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Tencerede kek yapmıştım.Bu tencerede de yapılabilir..Normal tencerede bile çok iyi oluyor.Tarif burada

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-352#post-30931855

Bukadar belkide vardı tasınırken kayboldu bununla yapılamazmı
Canım bunu yani tencereden ayrı bir parcası var ona ister boş koy benim kayınvalidem oraya odun külü koyup tencereyi üzerine koyerdıki yanmasın bildiğimiz kek hamurunu yapıp tencereyi yağlayıp kısık ateşte üzerine koyarlardı birde yanlardaki havalama deliklerini kapatman lazım hepsi bu ben gelin geldiğim zaman da çok yapmışlığım var kayınvalidem bundan vaz gecemiyor hata birtanede yedeği vardı...

Hmm neyse gördüğüm iyi oldu
Bir daha ki inşallah olmazda kriz durumu yaşanırsa yaparım
Umarım olmaz canımAma fırın olmadığı durumunda bu kek çok iyi oluyor..Beyaz duruyor ama çok iyi pişiyor..
Mikro dalga fırındada kek yaptım 7 dakikada pişiyor mikro dalgan varsa oda kurtarıcı

Umarım olmaz canımAma fırın olmadığı durumunda bu kek çok iyi oluyor..Beyaz duruyor ama çok iyi pişiyor..
Mikro dalga fırındada kek yaptım 7 dakikada pişiyor mikro dalgan varsa oda kurtarıcı
Var bunuda demedin

Benim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Ama nasıl kullanılıyordu hatırlamıyorum

Teşekkürler.kapagı capraz kapatınca delikler kapanıyormuş şimdi denedim.artık altına tepsi koyacağım baska carem yok inşallah basarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…