Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

çocukken nevoş hiç gece oturmak ne bilmezdim, akşam 9-10yatar sabah 7de ayakta olurdum....
nerde ogünleriiiiim...

Hoşgeldin biz gece bekçisiyiz tarifleri bekliyoruz kimse kurabiyelerimizi almasın

Ben okul dışında hep geç yatardımAileden gelen bir alışkanlık

babam zorla yatırırdı bizi: ))))
belki yatırmasa yatmazdım bende bilemiyom şimdi....
iyikide yatırmış düzenli uyumak gibisi varmı, heleki çocukken....
babam zorla yatırırdı saat gelince, bende bazen örtünün deliklerinden tv izlerdim: )))))
aman tariflere zeval gelmesiiiiin: )))))

Hoşgeldin biz gece bekçisiyiz tarifleri bekliyoruz kimse kurabiyelerimizi almasın

Ben okul dışında hep geç yatardımAileden gelen bir alışkanlık

allah seni emi bnm kurabiyelerede iyi sahip çıkta gitmesinler bi yere gitmeye cok meyilliler Cunkum

Canım küçükken mecburen yatıyorduk okul vardı ama belli bir yaştan sonra sabah erken kalkma derdi yoksa yatmıyordukBen sabah erken kalkıyorum sonra 1-2 saat yine uyuyorum
Benim kızlarda 10-10:30 gibi yatıyorlar sabah okul var

Bi showdaki tarzi izliom su anda
Bi tv8 deki nedense eski juri daha harika

Ortaç'ın karisi hic yakismamis ve cok cikin hele dovmeli adami hic anlamis diilim

uyu tabi canım.
ben liseye kadar uzun tatiller hariç hep erken yattım erken kalktım, annemler yatırırdı çünkü: ))))
ama lise döneminde değişti o durum.

uyu tabi canım.
ben liseye kadar uzun tatiller hariç hep erken yattım erken kalktım, annemler yatırırdı çünkü: ))))
ama lise döneminde değişti o durum.
Ne yalan söyleyeyim çok hatırlamıyorum yaş bayağı ilerlledi
Benim kızlardan biri tatilde bile maksimum 11de uyur hatta bayılır diğerine sabaha kadar oturalım desen oturur.

Nevos gecen gun bnm oglanin sogum gununde senin oglanin dediğin laf gecti nasil acildi konu tam bilmiyorum . Ha bnm arkadasjn ogku tlfnda babasi ile konusurken baba bana cikolata al diomus . Oda oğlum elini arkana at annenle beraber mutfaga git dolapta var diomus sipada yapiomus daha 2 yasinda . Bnde didim bnm de arkadasin oglu kendi kendine telefonda askim cicek gönderdim aldin mi diye konusumus dedim mas sipaya bak dediler

anne terliğini bende yaptım, neyse karşı komşuya verdim al sana anne terliği diye: ))))
o da dediki kafama gelmesinde dedi: ))))
zekidir komşum anında çaktı: ))))

Ciddi misin hangi terligi yaptın ama bnmkini mi bilgeceninkini mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…