Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Geztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın, arada balığı kızart sende ne olacak
Kizartmanin her türlüsü yasak bu evde ablam benm herif kocaman zaten,zayiflatmaya calisiyorum bu ay diyetisyene gidicez. Baski şiddetle 7 kilo verdirdim ama 20 kilo daha vermesi lazim

Benim kızçede pek içmez çayı,ben iç derim de öyle içer

Ben de öyleyim
Canım ben kızlarımın bile içmesine izin vermiyorum Bir yere gidiyoruz oğlum için çay verelim diyorlar yok deyince aaa ne var içsin deli oluyorumAma ben alıştırmadığım halde benim kızlar çay versem 1 demlik içerler ara ara akılları kalmasın diye ikram ediyorum yada mecburi durumlarda içiyorlar..Her zaman evimizde olmuyoruz
İyi yapmışsınız ne güzel bir alışkanlıkBen krize giriyorum

Bizim evde de genelde üç öğün çay içilir.

Her akşam çay demlenir bizde,dibini görene kadar içiyorum
Dün gezmede çok fazla içtim,akşamada yine demledim gene içtim

Bitsin gene alır içerim nasılsa

Yok anacım illa kendi dediği olacak
Bir ara kola hakında çok iğreç bir itda atılmıştı abla onu anlatırsam dahada içmezsin eminim

Benimde kahve ile çok aram yok içiyorum ama çok değilBir türk kahvesini şekerli içiyorum diyete başlarsam onuda içmem
Küçük bir tio diyetisyenim bana her gün şekersiz 1 finca türk kavesi diyetle beraber yağ yakma özeliğinin olduğunu söylemişti

Her akşam çay demlenir bizde,dibini görene kadar içiyorum
Dün gezmede çok fazla içtim,akşamada yine demledim gene içtim
Bizde de. Az gelirse tekrar demleniyor.Hele çarşıdan gelmişsek direk çay koyulur ocağa.

Ben doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.Dışarıda çok fazla yemek yemiyoruz en özel restorantlarda bile mutfaklarda neler oluyor.Benim kızlar yemek seçmiyorlar sadece az yiyorlar Oğlum daha iyiHep anlatırım konuşuruz şu şöyle bu böyle o yüzden onlarda dikkatli okulda bile birşey yemezler hamburger,kızarma,makarna
Fast food hiç bilmiyorlar ondan formlarını koruyorlar

Söyle gene içerim

Çayı yıllardır şekersiz içerim,kahveyi hafif şekerli içiyorum ne tezat değilmi,gerçi kahve alışkanlığımda çok fazla yoktur

Bağımlıların hiç umrunda değil.Misal yeğenim.Eee nolmuş diyor söyleyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…