Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Nescafeylede pek aram yoktur,3-5 ayda aklıma gelirse içerim az şekerli olunca türk kahvesinin tadını alamıyorum,orta bile az geliyor bana
Ablam nescafe alışkanlığı diyetten Tatlı krizim gelince öğlen bir nescafe içerdim rahatlardımHala devam ediyorum günde bir tane içiyorum

Nevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.Bu ne böyle.İleride kızların kocalarının çekeceği var.Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.

Bağımlıların hiç umrunda değil.Misal yeğenim.Eee nolmuş diyor söyleyince.
Gördüğüm zaman benim aklıma geliyor
En güzelini yapıyosun ama benim babanne faktörü olduğu için ben saklasamda babanne veriyodu sadece ayda bir kere izin var onuda karışmıyorum dilediğini yiyolar ancak bukadar engel oluyorum zaten
Söyle gene içerim

Çayı yıllardır şekersiz içerim,kahveyi hafif şekerli içiyorum ne tezat değilmi,gerçi kahve alışkanlığımda çok fazla yoktur
Abla anlatmaya bile iğrendim birde burası doğru yer gibi gelmedi bana
Ben de öyle abla çay,nescafeyi şekersiz içiyorum ama türk kahvesini az şekerli onu sade hayatta içemiyorum.
Ben alıştım tavsiyem dibek kahvesi al içimi daha yumuşak

Ben de gidiyorum.

İyi geceler.

Nevoş sizi sağlıklı yaşam gurusu ilan ediyorum.Bu ne böyle.İleride kızların kocalarının çekeceği var.Bir de obur birileri çıkarsa karşılarına çok sorun olur söylim.
Canım eşim obur ama yaptıklarımın dışında oda sağlıklı abur cuburlar yiyor

Tabi canım sizin o faktör var biz uzaktayız benden başkası karışmıyor..Kızlar alıştılar oğlumda alışıyor yavaş yavaş
Ben de gidiyorum.

İyi geceler.
İyi geceler canım

Durun ben bir analiz edecem der benim yigenimin eşi öyle evde hiç bir şey yemiyor hep dışardalar yiğenim yumurta kırmasını bile özledim diyor anla

Durun ben bir analiz edecem der benim yigenimin eşi öyle evde hiç bir şey yemiyor hep dışardalar yiğenim yumurta kırmasını bile özledim diyor anla
Vallahi ben en doğrusunu yapıyorumİnsan ne yaptığını ne yediğini bilecek

Bende eşime inat sonuna kadar burdayım dedim ama uykum geldi galiba iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…