Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Alllah yardımcısı olsun inşallah kardeşinizin. Her yerde var işte bu b. klardan

Annesine bağlı olması başka, bağımlı olması başka, bence kendinizi böyle biri için üzmeyin.

Tam anlattigin gibi biriyle 6 senemi harcayip dugune 1 ay kala ayrildim.. gercekten cok yipratici bi karakter

Annesi mi karısı mı? Çok anormal bişey bu evli falanda gizliyor anne maskesi altında olmasın.

Tam anlattigin gibi biriyle 6 senemi harcayip dugune 1 ay kala ayrildim.. gercekten cok yipratici bi karakter

İnanamıyorum, harikasınız gerçi ben de artık ayrılığa daha sıcak bakıyorum, hiç kopamayacakmışım gibi geliyordu birkaç hafta öncesine kadar. Annesinin yanından döner dönmez konuşup bitireceğim.

Karaktersiz adam, nolur kusura bakmayın da bu ailevi tiplerin ümüğünü sıkıveresim geliyor. Lan ailelriniz bu kadar kıymetliydi otursaydınız ne yaktınız basımızı.
Ne Kusura bakicam arkadaşım ağzına sağlık. Benim canımı yaktı kendimi geçtim bir ömür boyu kızımı eksik hissettirmemek için elimden geleni yapmam lazım maddi manevi.Allah sorsun hesabını böyle anakuzusu erkek ve ailelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…