Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Sorunlu bir ilişkileri var sizi çok yıpratır. Ayrılık acısı daha hafif gibi geliyor böyle bir ilişkidense.

Mutlu olunmaz ve asla değişmez net.

Degismez hatta seninle mutluyken bile anasi bosan oglum dese bir dakka durmaz.ahanda kardesim bugun evini aglaya aglaya topluyor okuz kocasi anasinin agzina bakarak 4 yillik mis gibi yuvasini dagitti.
Canim ya çok üzüldüm bende kardeşinle Ayni durumu yaşıyorum hersey çok güzelken ve daha yeni bebegimiz olmusken bebege isim tartismasiyla başlayan ve kayinvalideyle tartismam sonrası boşanmaya döndü.Çok değerli oğlu anasının emrine uydu ve bosaniyoruz

Sevgilinizin babası hayatta mı ve sevgiliniz tek erkek çocuk mu? Çok çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Bence bile bile lades olur bu ilişkiye devam etmeniz. Ya bu durumu kabullenip razı olacaksınız ya da önce bu durumdan rahatsızlığınızı dile getirip karşı tarafın tepkisine göre bir yol çizeceksiniz kendinize. Ancak her türlü bu şekilde sizin için çok yıpratıcı bir ilişki olur bu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Babası hayatta ama annesi ve babası seneler önce boşanmışlar. Ve sevgilim tek erkek çocuk olmayı bırak, tek çocuk

Babası hayatta ama annesi ve babası seneler önce boşanmışlar. Ve sevgilim tek erkek çocuk olmayı bırak, tek çocuk
O zaman geçmiş olsun. Göze alabiliyorsanız devam edersiniz. Ancak az çok siz de geleceğin getirilerini tahmin edebiliyorsunuz. Umarım kararlarınızdan pişmanlık duymazsınız.

Evet canim ayni seyler ortada hicbir sey yokken. 1Kızıyla kaldi dun evini tuttuk esyalarini yerlestirdik.2 yasinda yegenim babasinin yazik evde olmasi gerektigini daha bilmiyor.ise gitti dedemin evinde diyor.insallah çabuk toparlanirsin.kardesim hala uzuntu icinde adam hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor.

İnşallah toparlaniriz benim de 1 yasinda kızım var.kardeşine çok selam söyle inşallah calisiyordur daha çabuk unutur böylelikle.ben doğum iznindeyken bu olaylar oldu o kadar zor günler geçirdim ki.yegenini öp benim icin

Arkana bakmadan kaç ☺

Karaktersiz adam, nolur kusura bakmayın da bu ailevi tiplerin ümüğünü sıkıveresim geliyor. Lan ailelriniz bu kadar kıymetliydi otursaydınız ne yaktınız basımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…