Anne kuzusu bir erkekle mutlu olunur mu?

Evlenmeden annesiyle babasıyla o kadar yakın olmayanlar bile evlenince annem annem diye ölüyor.tecrübeyle sabit en iyisi yol yakınken kaç kurtar kendini en baştan belli etmesi çok iyi olmuş.Allahın sevilen kulusun bence

Değişeceğini düşünmüyorum , nasılsa öyle devam ediyor çevremden gördüklerimde

Degismez hatta seninle mutluyken bile anasi bosan oglum dese bir dakka durmaz.ahanda kardesim bugun evini aglaya aglaya topluyor okuz kocasi anasinin agzina bakarak 4 yillik mis gibi yuvasini dagitti.

Benim ailemle aram iyi değil, en yakın arkadaşlarım da başka bir şehirde oturuyor. Burada sadece üniversiteden normal arkadaşlarım var. Ve benim kaygı bozukluğum var, çok stres altında kalınca ataklar geçiriyorum. Okulda bir problem yaşamıştım, eve gelince sinir krizi geçirdim, komşularım koştu, acile yetiştirdiler. Hastanedeyken aradım, telefonum yanımda değildi, onun numarası ezberimde olduğu için bir tek onu arayabildim. İnanmadı, "oyun oynuyorsun" dedi. Güya annesiyle gezmesine takmışım, onu bozmak için yapıyormuşum.

Ay bu soruyu ciddi ciddi sormadığınızı varsaymak istiyorum ya. Soruyu okurken bile insan sinirden gülüyor. Olabilir mi, mümkün mü öyle bir şey ya? Bu cins adamlar evlenmemeli, bu cins kadınlar (konudaki anne) doğurmamalı, net.

Benzer sözler duydum anneci sevgilimden...Zaten kadın evlendirtmez onu..Zaten etkisi altına almış oğlunu..., 2 senedir de cocuk seni tanıstırmamış..Sen kendin davet etmişsin anasını, sevgilin yine tanıstırmamış...İş nerde ciddiye bindi ki zaten?

2 yıl az mı bir kadın için için çok değerli zaman...Ben 5 yıl harcadım, tepki gösterdikçe annesine daha çok bağlanıyorlar...Benimkinin onceki evliliği de annesinin doldurmalarıyla bitmiş zaten...Bu gibiler oğullarının daima sadece kendisiyle olmasını istiyor...Bırak annesiyle olsun..

Hem de hiçbir açıklama yapmadan ayrıl annen vs asla deme...Seni orda burda karalar...Tak diye bırak...Evlensen bile cunku annesi seni dusman belleyecek, kendini kuma gibi hissedeceksin..yarın oburgun de acındırıp evinize yerleşir yalnız kalamıyorum panik atak var diye...Baskasını bul düşünmeyle bile zaman kaybetme..buraya yaz ayrılınca

Bilgiler eksik. Evlimisin, aynı evdemisin, anne nerede? Hatta yaşınız kaç?

Değişmez ve Bi bk ta olmaz ondan. Keşke burda bu konuları yazan insanların hepsine derdimi anlatabilsem. Bağımlı bu kişişer 3 kişilik siz, beyefendi ve anası olarak ilişkiniz olcak. Çok net

Bi zaman sonra o adama saygı duymazsın ki Çocuk gibi görmeye başlarsın. Sevgin de biter. Hiç aklın karışmasın bence. Yolla.
Evet bak bu çocukla hallerini görünce en sevdiğim adama kocama eski eşim olur artık, oyyy bu ne be vcık vıcık herkesin ailesi var demişliğim var. Kaçç vallahi Kaçç. Kurban sen olma. O ana evlenince yalandan düşmez gelir evin ortasına oturur he giden de sen olursun söyliyim

Değişir tabi
Daha çok ana kuzusu olma yolunda

Benim kv eşim benle evlenirken , sen beni değil victory i tercih ettin
Sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi

Ayaklarını totona vura vura kaç. Böyle erkeklerle mutlu olunmaz sinir hastası olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…