Değişeceğini düşünmüyorum , nasılsa öyle devam ediyor çevremden gördüklerimdeMerhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Degismez hatta seninle mutluyken bile anasi bosan oglum dese bir dakka durmaz.ahanda kardesim bugun evini aglaya aglaya topluyor okuz kocasi anasinin agzina bakarak 4 yillik mis gibi yuvasini dagitti.Merhaba arkadaşlar.
Annesinin yanında sizi 5 dakika arayamayan ama sizinleyken annesi ile 2 saat konuşan; annesiyle, sizin tesadüfen öğrendiğiniz, gizli gizli planlar yapan; birlikte planladığınız her şeyi annesi ile yapan; siz kötü durumdayken, telefonda ağlayarak gel diye yalvarırken, sırf annesini gezdirmek için gelmeyen bir erkekle mutlu olunur mu? Bu durum değişir mi?
Baska sehre giden adami aglayarak yalvararak yanina cagiracak ne var?
Kendi basina kendi evinde yillardir kalan bir kadinsin. Demek ki mal değilsin, hayatta birseylerle kendi kendine basa cikabiliyorsun. Eh,iki yildir hayatindaymis. Yani hayatinda bu erkek olmadan da bir muddet bir basina yasadin. Ve ayrilmayi dusunuyorsun yani hayatinda bu erkek olmadan da yasayabilecegine inanuyorsun. Peki o olayda neden elin adamina yalvariyorsun??
Hem de baska ilcede degil baska bir sehirdeyken.
Sen de anneden cok farkli degilsin bence. O da triplerle duygu somuruleriyle yanina çekmiyor mu oğlunu??
Bu çocuktan ayril, bu olay da ders olsun kocana bile yalvarma hicbirsey icin.
Bak,onsuz da yapmissin KADIN GIBI, mesele her neyse. You can do it!
Boyle boyle yalvara yalvara kendilerini cok gerekli birsey zannediyorlar su erkekler.
Konunun bu kisminda sizi hatalı gordum. Cunku eger yaralanmamissan ya da tutuklanip 1 telefon hakkimla onu aramadiysan boyle yalvarip cagiracak birsey olduğuna inanmiyorum.
Konunun devamindaysa...
Kocasini defedip onunla olan hayallerini ogluna yukleyen bir kadin.
Daha tehliklei ne olabilir ki?
Yanci gibi her aniniza eslik edecek, belki tatillere bile cagiracaksiniz "annem hic gitmedi ki. Yazik kadin sevinsin" diye diye.
Bir omur
B I R O M U R
Cekilir ki sence? Hadi bugun asiksin ama yarin ama yarin ondan daha cok asik olacagin bir cocuk doğuracaksin ve babaannesi kendo bebeği gibi davranacak. Simdi ceksen de o zaman cekemezsin bence.
Benim ailemle aram iyi değil, en yakın arkadaşlarım da başka bir şehirde oturuyor. Burada sadece üniversiteden normal arkadaşlarım var. Ve benim kaygı bozukluğum var, çok stres altında kalınca ataklar geçiriyorum. Okulda bir problem yaşamıştım, eve gelince sinir krizi geçirdim, komşularım koştu, acile yetiştirdiler. Hastanedeyken aradım, telefonum yanımda değildi, onun numarası ezberimde olduğu için bir tek onu arayabildim. İnanmadı, "oyun oynuyorsun" dedi. Güya annesiyle gezmesine takmışım, onu bozmak için yapıyormuşum.
Bilgiler eksik. Evlimisin, aynı evdemisin, anne nerede? Hatta yaşınız kaç?Merhaba arkadaşlar.
Değişmez ve Bi bk ta olmaz ondan. Keşke burda bu konuları yazan insanların hepsine derdimi anlatabilsem. Bağımlı bu kişişer 3 kişilik siz, beyefendi ve anası olarak ilişkiniz olcak. Çok netMerhaba arkadaşlar.
Evet bak bu çocukla hallerini görünce en sevdiğim adama kocama eski eşim olur artık, oyyy bu ne be vcık vıcık herkesin ailesi var demişliğim var. Kaçç vallahi Kaçç. Kurban sen olma. O ana evlenince yalandan düşmez gelir evin ortasına oturur he giden de sen olursun söyliyimBi zaman sonra o adama saygı duymazsın ki Çocuk gibi görmeye başlarsın. Sevgin de biter. Hiç aklın karışmasın bence. Yolla.
Değişir tabiMerhaba arkadaşlar.
Benim kv eşim benle evlenirken , sen beni değil victory i tercih ettinYa nasil yetistiriyorlar bu tür erkekleri hic bilmiyorum ben.Benim de oglum var ve hic normal bulmuyorum böyle abartili iliskileri.Benim şu yasinda asla böyle bir sey yapmaz.Acaba ana kuzusu olmak bazi erkeklerin icinde mi oluyor? Ne kadar zorlarsan zorla yani ,olmayan olmuyor.Annesi olgun olup kendini cekmeli bence .kv nize söyleseniz uslübunca ??
Benim kv eşim benle evlenirken , sen beni değil victory i tercih ettin
Sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?