- 4 Ekim 2012
- 17.136
- 33.763
- 798
- Konu Sahibi yagmurzelis
Ne zamandır berabersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten teyzesi araya girince bir garip oldum bana dediği kötü lafları bile ailesine söylemiş kavga anında onlarında hepsinden haberi varAnasi yetmemis bir de teyze var kac kizim kaccccccccccccc
Ayrılırken biraz bağırmak ve kötü davranmak zorunda kaldım ve kendime yakıştırmadım. Böyle davranmasaydım da ayrılalım dediğim halde bırakmicaktı biliyorum ama işte. Yani çocuğu biraz tehtid etmem gerekti acaba ileri mi gittim diye vicdan azabı çektim. Yoksa olayları gayet mantık çerçevesinde düşündüğümde istemedim. İlişki içinde bence cidden manipüle edildim ne zaman ayrılalım desem seni çok seviyorum senin için bak neler yaptım laflarına maruz kaldım. Yalvarırdı bazen o derece gitme vs diye. Seni kaybetmekten korkuyorum vs diyordu vicdanıma oynuyordu bende üzülmek istemem kimseyi seviyor madem zaman tanıyayım diyordum ama en sonunda cinnet geçirdim sankiAdam adam degil. Kendini sorgulamak yerine, acaba beraber olmak istedigim adam bana saydirip ve araya baska insan katan biri olsun mu diye sor. Vallaha sutla bence
Yaşlarınız kaç?Eski Konuştuğum kişi 1 günlüğüne ailesinin yanına gitmişti. O ara bizim sorunlarımız vardı konuşurken teyzesi ve annesi duymuş sürekli kavga etmeyin dedi. Bende o ara zamana bırakalım diyordum. Sonradan aramızda kötü laflar geçti bana dediği lafları teyzesine annesine söylemiş. Teyzesi birden telefonu eline aldı konuştuğum kişi konuş gibisinden laf etti kadın benle konuştu sorun ne vs dedi. Ben kırmamak için muhattap oldum ama sonradan çok garipsedim ne alaka diye. Sonradan aramızda geçen seyleri annesine anlatmaması gerektiğini söyledim biz iyi oluruz ama annenler bilmez dedim. Bana söylediği kötü laflardan bile haberleri var. Bende uyardım ilk başta değişik davrandı annem o saklamam gibisinden sonra da hak verdi. Ama ben bu kişiyi bu konuda uyarmak mı zorundaydım? İkincisi çalıştığı iş yerindeki insanlar benim hakkımda bu kişiye kötü şeyler demiş oda beni savunduğunu söyledi ama ne hakla söylüyorlar? Benim ne suçum var diyor ama benimle arasındaki olanları diğer insanlara anlatıyor sırf evliler mantıklı şeyler derler diye. Tekrar küsüp barışınca iş arkadaşı aradı yanımda barıştınız mı diye. Bana sürekli düzelicem dediği için zaman verdim manipüle oldum aslında birnevi ama sonradan kötü şekilde bitirdim. Çok mu büyütmüşüm sorunları? Bende birilerine anlattım ama herkes lafın sonunda senin hayatın dedi. Şu an içim rahatsız hatalı mıyım diye
O 27 ben 22Yaşlarınız kaç?
Kendisine sorduğum zaman senin hakkında olumsuz bir şeyler anlatmadım diyor. Senin hakkında insanlara kötü konuşturmadım diyor. Ama bu kadar insanların benimle ilgili konuşma cürreti nereden geliyor o zaman?bazı insanlar çevrelerindeki herkese seninle ilgili olumsuz şeyleri anlatarak kendilerine destekçi topluyorlar ve seni yalnız bırakarak kendilerini yüceltiyorlar ve de bundan zevk alıyorlar bu aslında narsisistik bir taktik
ileride senin çevrene dahil olduğu zaman senin çevrene de aynı şeyleri yapacak
ve 27 yaşında 22 yaşındaki biriyle işim olmazdı
zaten yazdığım şeyi neden tekrar soruyorsun?Kendisine sorduğum zaman senin hakkında olumsuz bir şeyler anlatmadım diyor. Senin hakkında insanlara kötü konuşturmadım diyor. Ama bu kadar insanların benimle ilgili konuşma cürreti nereden geliyor o zaman?
Dediğini anladım da kötülemediğini söylüyor beni diyorum yani olumsuz konuşmuyorum diyorzaten yazdığım şeyi neden tekrar soruyorsun?
Birde annesi teyzesi ömürboyu bitmez tantanasi anne neysede teyzeye noluyor bonus gibi.Hic çekemem teyze kendi cocuklarinin ilişkisine karışsın yapabiliyordu.Kimse yerini bilmiyor sevgilinizde onlara çekmiş arkanıza bile bakmayın bırakın diyorum.Manipüle etmek edilmek cümlesinden kusasım geldi.Eski sevgilinizin çenesi düşülmüş,gevşekmiş herkese aranızdaki herşeyi anlatıyormuş,abartıp kendini mağdur seven olarak gösteriyormuş.Hala olanı ortadaki gerçeği görmezden gelip abartım mı diyorsun.......Evren size daha nasıl mesaj versin???olmayacak ilişkileri zorlamak sonunda acaba demek şifa diliyorum .....
Kaynana yetmez yanında ikinci bir kaynanaBirde annesi teyzesi ömürboyu bitmez tantanasi anne neysede teyzeye noluyor bonus gibi.Hic çekemem teyze kendi cocuklarinin ilişkisine karışsın yapabiliyordu.Kimse yerini bilmiyor sevgilinizde onlara çekmiş arkanıza bile bakmayın bırakın diyorum.
Ay bunun için bile topuklamak lazım hemen bu ilişkidenKaynana yetmez yanında ikinci bir kaynana![]()
Birde böyle ne biçim sanki bilmemne paşa erkek çocuğu vurgusu hani aile kadınları olarak oğlumuzu el kızına yedirmeyiz biz burdayiz ayağını denk al mesajı var sanki yanılmıyorsam bundan bile terkedilir bu aile .Bak sevgilisi demiyorum bu aileden ayrılsın konu sahibiKaynana yetmez yanında ikinci bir kaynana![]()
Kaç kurtul. Kendini yetiştirmeyen birini sen adam edemezsin tatlım. Ana kuzusu.Eski Konuştuğum kişi 1 günlüğüne ailesinin yanına gitmişti. O ara bizim sorunlarımız vardı konuşurken teyzesi ve annesi duymuş sürekli kavga etmeyin dedi. Bende o ara zamana bırakalım diyordum. Sonradan aramızda kötü laflar geçti bana dediği lafları teyzesine annesine söylemiş. Teyzesi birden telefonu eline aldı konuştuğum kişi konuş gibisinden laf etti kadın benle konuştu sorun ne vs dedi. Ben kırmamak için muhattap oldum ama sonradan çok garipsedim ne alaka diye. Sonradan aramızda geçen seyleri annesine anlatmaması gerektiğini söyledim biz iyi oluruz ama annenler bilmez dedim. Bana söylediği kötü laflardan bile haberleri var. Bende uyardım ilk başta değişik davrandı annem o saklamam gibisinden sonra da hak verdi. Ama ben bu kişiyi bu konuda uyarmak mı zorundaydım? İkincisi çalıştığı iş yerindeki insanlar benim hakkımda bu kişiye kötü şeyler demiş oda beni savunduğunu söyledi ama ne hakla söylüyorlar? Benim ne suçum var diyor ama benimle arasındaki olanları diğer insanlara anlatıyor sırf evliler mantıklı şeyler derler diye. Tekrar küsüp barışınca iş arkadaşı aradı yanımda barıştınız mı diye. Bana sürekli düzelicem dediği için zaman verdim manipüle oldum aslında birnevi ama sonradan kötü şekilde bitirdim. Çok mu büyütmüşüm sorunları? Bende birilerine anlattım ama herkes lafın sonunda senin hayatın dedi. Şu an içim rahatsız hatalı mıyım diye
Bizi dinlemezler cano,kollarımızı açıp gitme desekte koşa koşa giderler .....Birde böyle ne biçim sanki bilmemne paşa erkek çocuğu vurgusu hani aile kadınları olarak oğlumuzu el kızına yedirmeyiz biz burdayiz ayağını denk al mesajı var sanki yanılmıyorsam bundan bile terkedilir bu aile .Bak sevgilisi demiyorum bu aileden ayrılsın konu sahibi
Doğru söze ne denirBizi dinlemezler cano,kollarımızı açıp gitme desekte koşa koşa giderler .....
Arkadaşlar zaten çok kısa zamanda ailesiyle muhattap olmaktan hiç mutlu olmadım. İlk başlarda konuştuğumuzda annesi onun anlatmasına göre beni görmek için iş yerime gelmişti ben tanımıyodum tabi o sıralar kadını. Eskiden olsa böyle şeylere tamam güzel ailesine bahsetmiş derdim ama bu farklı boyut. İş arkadaşlarına laf söyletmeyi geçtim ailesi garip. Çocuk aslında iyi biriydi uyum sağlardık sonraya doğru ama ailesi girince tilt oldumBirde böyle ne biçim sanki bilmemne paşa erkek çocuğu vurgusu hani aile kadınları olarak oğlumuzu el kızına yedirmeyiz biz burdayiz ayağını denk al mesajı var sanki yanılmıyorsam bundan bile terkedilir bu aile .Bak sevgilisi demiyorum bu aileden ayrılsın konu sahibi
Basında herkes iyi. İyi biri olup olmadığını zaten bu esnalarda anlayabilirsin iyi biri degilmis. Bitti mi tamamen?Arkadaşlar zaten çok kısa zamanda ailesiyle muhattap olmaktan hiç mutlu olmadım. İlk başlarda konuştuğumuzda annesi onun anlatmasına göre beni görmek için iş yerime gelmişti ben tanımıyodum tabi o sıralar kadını. Eskiden olsa böyle şeylere tamam güzel ailesine bahsetmiş derdim ama bu farklı boyut. İş arkadaşlarına laf söyletmeyi geçtim ailesi garip. Çocuk aslında iyi biriydi uyum sağlardık sonraya doğru ama ailesi girince tilt oldum