Anne kuzusuyum diyen erkek

disardayagmurvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
768
404
103
Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?

Olur.

Oooo sorunun babası olur. Anne kuzusu erkek zaten sıkıntı, dümdüz anne kuzusuyum diyenini düşünemiyorum bile.
Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.

Açık açık söylüyormuş zaten ana kuzusu olduğunu.. Şanşlısınız, bu şansınızı kullanın ve başlamadan bitirin..

Anneye babaya saygı duymak ve çok değer vermek ana kuzusu olmak değil bence. Eğer evlendikten sonra anne evliliğinize çok müdahale ederse ve buna izin verirse, annesinin sözünü size geçirmeye çalışırsa, bir tartışma olduğunda ailesine karşı haklı olduğunuz yerde sizi savunmazsa ana kuzusu ve aileci olur. Bunu da anlamak sizde ama 20 günde bunu anlamak mümkün değil

Ya kesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Fark eder mi uzak yakın? Hem anne kuzusuyum diyorsa sanmam çokta uzakta yaşasın. Yasasa da gel git olur özledim ben der. Her tatilde anne baba girmeye gidersiniz. Bir derdim var kısmını okuyun ana kuzusu erkeklerle dolu. Hayır ben şunu da anlamıyorum. Erkekler ana kuzusu da biz kadınlar neyiz? Bizi taş mi dogurdu? Birde daha 20 günlük flört. Çokta anlam yüklemek gerekir. Daha tanımıyorsunuz doğru düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…