- 6 Ağustos 2016
- 768
- 404
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Olur.Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Ya
Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.Oooo sorunun babası olur. Anne kuzusu erkek zaten sıkıntı, dümdüz anne kuzusuyum diyenini düşünemiyorum bile.
Elimde çok ucuza köprü var ilgilenir misiniz? Boğaz manzaralıYakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Neden pekiIstedigin kadar uzak yasa. Her türlü basin agrir..
Bile bile lades deme.
Dersen burdakiler unutmuyor
Yakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Ne alakası var yaaElimde çok ucuza köprü var ilgilenir misiniz? Boğaz manzaralı
Açık açık söylüyormuş zaten ana kuzusu olduğunu.. Şanşlısınız, bu şansınızı kullanın ve başlamadan bitirin..Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Ama annesi onun hep tercihlerine saygı duyarmış. Son sözü ben söylerim kendimle ilgili diyor.Telefonla uzaklar yakın oluyor, istersen Amerika’ya taşın. Ne olacak, arar bi cümle söyler huzurun kaçar
Anneye babaya saygı duymak ve çok değer vermek ana kuzusu olmak değil bence. Eğer evlendikten sonra anne evliliğinize çok müdahale ederse ve buna izin verirse, annesinin sözünü size geçirmeye çalışırsa, bir tartışma olduğunda ailesine karşı haklı olduğunuz yerde sizi savunmazsa ana kuzusu ve aileci olur. Bunu da anlamak sizde ama 20 günde bunu anlamak mümkün değilHenüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Fark eder mi uzak yakın? Hem anne kuzusuyum diyorsa sanmam çokta uzakta yaşasın. Yasasa da gel git olur özledim ben der. Her tatilde anne baba girmeye gidersiniz. Bir derdim var kısmını okuyun ana kuzusu erkeklerle dolu. Hayır ben şunu da anlamıyorum. Erkekler ana kuzusu da biz kadınlar neyiz? Bizi taş mi dogurdu? Birde daha 20 günlük flört. Çokta anlam yüklemek gerekir. Daha tanımıyorsunuz doğru düzgün.Yakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?