Anne kuzusuyum diyen erkek

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.

Herkesin ailesinin farklı konularda fedakarlığı olmuştur, doğurduysak saçımızı da süpürge edeceğiz, ayaklarının üstünde durmayı da öğreteceğiz buraya kadar sıkıntı yok.

Anne kuzusu erkeklerin anneleri bunu “oğlum senin için şunu yaptım, bunu yaptım, evlenmedim, yemedim yedirdim” gibi söylemlerle başına kakıp durunca erkekler “ulan annem ya, canım annem, çilekeş annem, karım kim yahu 10 tane bulurum ama anne bulamam” moduna giriyor.
Bunu hisseden kayınvalide sizi istediği kalıba sokamayınca bakıyor ki oğlu böyle kuzu, hoooop elektrik fişeklerini araya salıp savaş başlatıyor.

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
Hiç anneci bir kocanız olmadığı için problem gelmiyor olabilir mi ? Anadolu topraklarında çocuk yetiştirirken zorlanmayan anne yok. Ama hiçbirimiz ben anne kuzusuyum diye takılmıyoruz. Ne kadar itici bir erkek.

O bence değer verdiği için öyle söyledi. Yoksa son kararı ben veririm önemli olan benim mutlu olmam onlar için diyor.

Ama annesi onun hep tercihlerine saygı duyarmış. Son sözü ben söylerim kendimle ilgili diyor.
Annesine tercihlerini sunup fikirlerini alarak mi ilerliyor? Atıyorum evlendiniz araba / ev alacaksınız. Adam gidip anneye sorcak onun fikrini alacak. Sonra gelip size sorcak sonra kendi kafasına göre takilacak.. arada kv kp isleyecek. Sonra kavgalar tartışmalar..

Biraz daha gözlemlemem gerekecek sanırım

Hayır öyle değil sanırım yani bilemiyorum. Ama önceki kız arkadaşı benden daha farklıymış mesela ve annesi karışmıyormuş. Sen mutlu ol diyormuş. Gibi gibi

Biraz daha gözlemlemem gerekecek sanırım

Evlenmeden bir tık zor anlaman. Ben anlayamadım çünkü falso yoktu. Kayınvalide adayına bağlı, eğer istediği gibi gelin olmazsan (örnekler değişir, giyim, çalışma durumu, izinlerde gelip gitme sıklığı vs.) durumlarda fikir ayrılığına düşerseniz sorunlar başlayabilir.

Çok nadir insanlar hariç kimse bile bile evlenmiyor zaten bu tarz kişilerle, elin içine girmeyince bilinmiyor ama “anne kuzusuyum” diyen erkek tehlikelidir arkadaşım ben sana söyleyeyim.

Koşarak uzaklaş.

Haklısınız

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Yok canım işte. O öyle olmuyor kararlarına saygı duymuyorlar,duymadıkları gibi kendi kararlarını yansıtıyorlar senin bu anacı herifte çıkıp benim kararım öyle olmaz demiyor diyemiyor.

Hayır öyle değil sanırım yani bilemiyorum. Ama önceki kız arkadaşı benden daha farklıymış mesela ve annesi karışmıyormuş. Sen mutlu ol diyormuş. Gibi gibi
Karismadan kastın nedir? Bunu açman lazım. Bir de bu lafından ben sanki daha öncekilerine karismis gibi anladım. Ama bence her türlü sıkıntı. Tamam tek başına büyütmüş. Annesidir saygı duymalı. Zaten duymazsa sıkıntı. Annesine değer vermeyen karısına neden değer versin? Ama hepsinin bir sınırı çizgisi var. Sizin flört ve annesi tam olarak ne konumda onu bilmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…