- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.703
- 63
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Baştan ben buyum demiş uzak dur neden dersen saç renginden düğün mekanına koltuğuna annene ne kadar çok gidip geldiğine her b.ka karışacak kaynanan olacak ve kocan annem ne derse o diyecekHenüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.Karismadan kastın nedir? Bunu açman lazım. Bir de bu lafından ben sanki daha öncekilerine karismis gibi anladım. Ama bence her türlü sıkıntı. Tamam tek başına büyütmüş. Annesidir saygı duymalı. Zaten duymazsa sıkıntı. Annesine değer vermeyen karısına neden değer versin? Ama hepsinin bir sınırı çizgisi var. Sizin flört ve annesi tam olarak ne konumda onu bilmeniz lazım.
Nerden biliyorsun diyeceksin, benim basımda var çünkü. Üstüne üstük benimki anacığım bilmem ne demedi başlangıçta bağımsız gibi duruyordu daha sonra ben şokYok canım işte. O öyle olmuyor kararlarına saygı duymuyorlar,duymadıkları gibi kendi kararlarını yansıtıyorlar senin bu anacı herifte çıkıp benim kararım öyle olmaz demiyor diyemiyor.
Böyle sevgilisi olanlara benim kaynanayi göstersinler.Nasilda topuklayip kacmiyorlar ?Herkesin ailesinin farklı konularda fedakarlığı olmuştur, doğurduysak saçımızı da süpürge edeceğiz, ayaklarının üstünde durmayı da öğreteceğiz buraya kadar sıkıntı yok.
Anne kuzusu erkeklerin anneleri bunu “oğlum senin için şunu yaptım, bunu yaptım, evlenmedim, yemedim yedirdim” gibi söylemlerle başına kakıp durunca erkekler “ulan annem ya, canım annem, çilekeş annem, karım kim yahu 10 tane bulurum ama anne bulamam” moduna giriyor.
Bunu hisseden kayınvalide sizi istediği kalıba sokamayınca bakıyor ki oğlu böyle kuzu, hoooop elektrik fişeklerini araya salıp savaş başlatıyor.
Oha çok mantıklıÇünkü evlenirseniz sen annesini eleştirdiğinde “ben böyleyim kızım sana söyledim baştan” demek için…
Evet öyle geliyor . Yani evinize eşya seçerken , çocuk doğduğunda eviniz dosenirken ne bileyim önemli bir gün olduğunda kedi yavrusu gibi bakan bir anne oğlum bende senin yanında olmak istiyorum bu mutlu günlerinde diye gelip sana bizim zamanımızda diye başlayacak hayatının orta yerinde olacak demek oluyorBen de anne kuzusuyumyani bu kesinlikle annesinin sözünden çıkmaz anlamına mı geliyordur?
O zaman ilişki yürümez.Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.
Neden peki
Aynen öyleEvet öyle geliyor . Yani evinize eşya seçerken , çocuk doğduğunda eviniz dosenirken ne bileyim önemli bir gün olduğunda kedi yavrusu gibi bakan bir anne oğlum bende senin yanında olmak istiyorum bu mutlu günlerinde diye gelip sana bizim zamanımızda diye başlayacak hayatının orta yerinde olacak demek oluyor
evet ilerde sorun olur.Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Şimdiden söyleyeyim ama ben pek olumlu düşünemiyorum sonunuzu. Yani sanki pek birbirinize uygun degilmissiniz gibi geliyor. Çünkü adam annesinin onaylayacagi biriyle olmak istiyor. Annesi de kendi kriterlerine uygun biri istiyor.Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.
Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Valla erkekler böyle böyle sinyal veriyorlar işte. Adamın eş tipini annesi belirlemeye çalışıyor. Buradaki boşanan hanımlara sorsak hiç belli etmedi diyorlar bir de.Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.
Evet, olur.Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Peki bunun böyle olmadığını söylese bile kesin öyledir mi demeliyizEvet öyle geliyor . Yani evinize eşya seçerken , çocuk doğduğunda eviniz dosenirken ne bileyim önemli bir gün olduğunda kedi yavrusu gibi bakan bir anne oğlum bende senin yanında olmak istiyorum bu mutlu günlerinde diye gelip sana bizim zamanımızda diye başlayacak hayatının orta yerinde olacak demek oluyor
Yorumları okumadım. Olur. Sorun olur hem de çok büyük. Bırakın 20 günün sonunda 21 güne taşımayınHenüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?