Anne kuzusuyum diyen erkek

Baştan ben buyum demiş uzak dur neden dersen saç renginden düğün mekanına koltuğuna annene ne kadar çok gidip geldiğine her b.ka karışacak kaynanan olacak ve kocan annem ne derse o diyecek

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.

Çünkü evlenirseniz sen annesini eleştirdiğinde “ben böyleyim kızım sana söyledim baştan” demek için…

Ben sana örnekleri kendimden vereyim . Eşim asla muhafazakar olmamasına rağmen annesine bağları da öyle yok. Evlilik zamanı annesi kendini yerden yere vurdu çünkü onların yaşam tarzına uygun gitmiyordu hiçbir şey. Aklı karıştı bin tane sıkıntı yaşadık .

Normalde uzağız ve yasantimixdan bir haberler ama hala sorunlar yaşıyoruz en basiti bir çocuk doğduktan sonra . Anne duygusal sömürü yaptığı an herşey bitti tadını kaçırıyor insanın .

Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.

Yok canım işte. O öyle olmuyor kararlarına saygı duymuyorlar,duymadıkları gibi kendi kararlarını yansıtıyorlar senin bu anacı herifte çıkıp benim kararım öyle olmaz demiyor diyemiyor.
Nerden biliyorsun diyeceksin, benim basımda var çünkü. Üstüne üstük benimki anacığım bilmem ne demedi başlangıçta bağımsız gibi duruyordu daha sonra ben şok

Böyle sevgilisi olanlara benim kaynanayi göstersinler.Nasilda topuklayip kacmiyorlar ?

Ben de anne kuzusuyum yani bu kesinlikle annesinin sözünden çıkmaz anlamına mı geliyordur?
Evet öyle geliyor . Yani evinize eşya seçerken , çocuk doğduğunda eviniz dosenirken ne bileyim önemli bir gün olduğunda kedi yavrusu gibi bakan bir anne oğlum bende senin yanında olmak istiyorum bu mutlu günlerinde diye gelip sana bizim zamanımızda diye başlayacak hayatının orta yerinde olacak demek oluyor

O zaman ilişki yürümez.

Aynen öyle

Şimdiden söyleyeyim ama ben pek olumlu düşünemiyorum sonunuzu. Yani sanki pek birbirinize uygun degilmissiniz gibi geliyor. Çünkü adam annesinin onaylayacagi biriyle olmak istiyor. Annesi de kendi kriterlerine uygun biri istiyor.

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.

Onun icin alkol aldiginizi sakliyor zaten. Sizi oldugunuzdan farkli tanitma geregi duyan herkes arkanizda durmaz. Sigara kullansaniz onu da saklardi

Valla erkekler böyle böyle sinyal veriyorlar işte. Adamın eş tipini annesi belirlemeye çalışıyor. Buradaki boşanan hanımlara sorsak hiç belli etmedi diyorlar bir de.

Evet, olur.

Peki bunun böyle olmadığını söylese bile kesin öyledir mi demeliyiz

Yorumları okumadım. Olur. Sorun olur hem de çok büyük. Bırakın 20 günün sonunda 21 güne taşımayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…