anne mevzusundan sonra olayı taşıdığı nokta..

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Annesi abisini ayırdı diye bir konu açmıştım.bazılarınız severse bahane bulmaz arkanda durur sevmezse bırakır diyordunuz. En son 25 gun önce yüzyüze görüşmüştük herşey gayet güzeldi. Görüştükten sonraki hafta tartışıp saçma bi sebepten ayrılmıştı. Sonra ani bi şekilde memlekete ailesinin yanına gitti. Hiç beklemezdim vedalaşmadn gitmesini. 3 yıldır sevgiliydik. Son bir kaç aydır bi haller oldu.. Garip garip davranıyor .misal bir akşam kız arkadaşımla dışarı çıktım gece 12 de döndüm tavır almaya başladı o saatte bir genç kızın dışarı da olması normal mi sence gibi sözler sarfetti. Neyse asıl konuya gelmek istiyorum annemlerle konuştun mu netleştirdinizmi tanışma işini deidm . Bana dediği şey. Annem bir ara gelicez dedi. Bende dedim ekim ayı niye değil ben öyle konuşmuştum
Ayrılıcam ekim değilse dedim. Senbilriisn ekim ayı değil dedi. Ayrıldık Sonra ben buna cuma mesajı attım. Engelle dedi bende sebep dedim. Artık Yoruldum hep tartışıyoruz ayrılıyoruz gucum kalmadı. Ve de artık sevmiyorum seni dedi. Hayatıma bakıcam dedi. Bende dedim sen annene kbl ettiremedn beni tükendiğin için böylesin dedim. Hiçbişey demedi. Fakat annem istemiyorum diye bişey demedi diyor. Yani şuan tam anlamıyla ayrıldık. Beni istemeyeni bende istemem dedim Ne olucak. Şimdi siz olsanız napardınız . Gece geç saatte gelmem Ayrılmam. Ev taşıdılar ailesiy geldi buraya belki stres altındaydı bilemiyorum ama ben anlayış göstermedim. Ondan mı oldu kii

Bir erkek istemediğini daha kaç farklı şekilde anlatabilir ki?? Hala acaba stresten mi diyorsunuz. İstemiyor işte açıkça söylemiş bile. Bence yolunuza bakın. Hatta ola ki karşılaştınız kafanızı çevirin.

Tamam istemiyor olabilir. Ama bir insan bu kadar kolay değişemez

Tamam istemiyor olabilir. Ama bir insan bu kadar kolay değişemez
Şurda okuduğum konulardan bile çözdüğüm kadarıyla erkekler kolayca değişir. Belki de uzun zamandır rahatsız olduğu şeyler vardı onlar birikti ve bu duruma gelindi. Bilemeyiz. Cuma mesajı falan atmayın bence. Heryerden engelleyin.

Şunuda söyliyim ben sana benden gidersen bidaha dönemezsin diye daha önce uyarmıştım bu sondu dedi

Tamam zaten bu son tavizimdi. Bende dedim sende sakon dönme kabul etmicem seni

zorla tanışmaya getiremezdin değil mi istese kendi teklif ederdi zaten

Dünyada ki son erkeğide kaybettiniz ne olacak şimdi

Bir anda olmamışki zaten. Son bir kaç aydır böyle diyorsun. Seni istwmiyor. Boşver gitsin

Beklediğim son buydu Malesef.Önceki konunda da yazmıştım.Sevmedigi için bu işi sonuçlandırmıyor olmasın diye.Anlaman için bu kez açık açık söylemiş.Tatmin olmadıysan konuşmaya devam edersen en son mahkemeye kadar verebilir gibi geliyor.Allah yolunu açık etsin,kendi kültüründen birini bulursun inşallah.

Sevmiyorum demiş. Şundan mı bundan mı diye sebep aramayın bence.

Şunuda söyliyim ben sana benden gidersen bidaha dönemezsin diye daha önce uyarmıştım bu sondu dedi

Yer yapmış bence,seven insan bir şekilde gönül alır.
Elbette ailesinin faktörü olabilir,ancak bunu canım ben birşekilde halledeceğim diye noktalayabilirdi,sen üzülme gibi...
Adam bitirmiş,tek yapacağınız uzak durmanız.

Sevmiyorum demiş bitmiş.Niye değiştiğini irdelemek düzeltmeyecek hiçbir şeyi.Yoluna bak.Tartışmaktan yorulmuş sevgisi tükenmiş.Seni istemediği için de haliyle değişmiş sana karşı.Bu saatten sonra da ısınmaz tekrar.

Erkekler gercrkten aniden degisiyolar.. bugun askindan geberitken yarin ayrilmak isteyebiliyolar..onlara onlar gibi kadinlar lazim aslinda..

Yerinde olsam hiç takmam, arayıp sormam. Gerçekten seven insan böyle davranmaz ki zaten sevmediğini söylemiş boşver gitsin böylesi daha hayırlıymış demek ki.

yapış adama.
japon yapıştırıcı sür eline, onun elini tut yapış.

ne meraklısınız istenmediğiniz kapıya yalvarmaya?

al beni al beni diye yalvarmak bu davranışlarının anlamı.

sizi annesinin ayırdığını sanıyorsan, annesini ara:
annecim beni oğluna eş, kendine gelin al lütfen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…