Anne... Neden böyle?

Anladım. Evlenmeniz, annenizin yalnız olduğu hissiyatını güçlendirmiş yani, benim tek anladığım bu. O yüzden de hırçınlaşmış. Bu durum karşısında ne yapılır tam bilmiyorum, o yüzden psikolog diyorum. Kadını yalnız kalmasın diye herhangi biriyle evlendiremeyeceğinize ya da mutlu olsun diye boşanamayacağınıza göre, sorununu kendi halletmesi gerekiyor.

Bakın annenizin mutluluğu sizin sorumluluğunuz değil. Anne kız ilişkide siz annenizin mutsuzluğunu görüp bunu telafi etmeye uğraşıp durmussunuz, kendinizden birseyler de feda ederek. Halbuki baştan bunu size "yüklenmesi" yalnis. Anneniz bu durumu fark etmediği gibi hala devam ettiriyor. Hepimiz tabiki annenizden babamızdan sorumluyuz bir yerde, ama onlar yerine hayatlarını yasayamayiz. Onlarda buna müsade etmemeleri lazim. Anneniz mutsuz olabilir, hepimizin mutsuz zamanları oldu, ama burda en doğrusu profesyonel yardım almak ve hayata tekrar atilmaya gayret etmek. Siz ömür boyu yanında kalsaydıniz bile bu durum değişmezdi çünkü bu da sağlıksız bir program haline geliyor. Anne biraz küsüyor, laf sokuyor, somurtup duruyor kızı panik halinde onu mutlu etme cabasina giriyor. Bunu ne kendinize yapin, nede kendinizi manipule edilmesine izin verin. Anneniz artık kendi mutluluğunu bir zahmet kendi eline alsin. Evlenmek, kendi hayatınızı kurmak baştan da en dogal hakkınız. Bunu kimse için kurban etmeyin

Anne bile olsa uzak durulmalı bence. Enerjinizi emen insanları hayatınızdan çıkartın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…