- 25 Ocak 2020
- 58
- 37
- 3
- 38
- Konu Sahibi alibabaninciftligi
-
Yanı burada sizin çok yapabileceğiniz birşey yok gibi geldi. Eşinizi annenizle çok muhattap etmeyin bence. Birgün olur yüzüne birşey söyler pat diye kaldıramaz eşiniz. Sizin aranız bozulur. Hatta sizde mümkün mertebe uzak olun.
Evet yalnız yaşıyor, baba ve kardeş yok dediğim gibi..Bana da öyle geldi, çünkü neden onunla yaşarken akıllıydım da şimdi eşim "hımbıl" olduğu için ben de "hımbıl" olmuş olayım, yani neden böyle bir kıyaslama gereksin ki, değil mi ama?Anneniz yalnız mı yaşıyor? Evlendiniz diye size kinlenmiş, ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi hırçın davranıyor gibi geldi, çünkü yalnız kalmış. Tabi karşınızdaki çocuk değil, koskoca kadın olunca durum çok sevimsiz bir hal alıyor. Bu tavırlarını siz çözemezsiniz, bence ancak psikolog çözer.
Alkolik değil, ama her akşam 2 birasını içip yatar.Anneniz alkolik olabilir mi? Veya herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mi?
Alkolik değil, ama her akşam 2 birasını içip yatar.
Psikolojik sorunu var mı bilemiyorum, zaten kabul de etmez, ama inanın evliliğimin tadını çıkaramadım hiçbir şeye odaklanamadım, bu aylar benim en keyifli aylarım olmalıydı belki de...
Alkolikler hergun içer canim alınan miktar önemli değil.Alkolik değil, ama her akşam 2 birasını içip yatar.
Psikolojik sorunu var mı bilemiyorum, zaten kabul de etmez, ama inanın evliliğimin tadını çıkaramadım hiçbir şeye odaklanamadım, bu aylar benim en keyifli aylarım olmalıydı belki de...
Evet tabii ki çok haklısınız, benim çocukluğumdan beri içer her akşam. Hatta son zamanlarda günde 1 biraya düşürmüştü, ama bırakamıyordu malesef...Kardeşim de yokSorumu yalnis anlamayin. Alkol alması onu bağlar. Yargılamak adına sormuyorum. Ama her aksam rutin halinde iki bira için uyuyorsa altında sıkıntılar yatabilir. Belkide iki biradan fazladır. Bazi insanlar aşırı stres veya üzüntüde alkolü böyle rutin haline getiriyorlar. Belki yalnız kalmaktanda korkuyordur. Kardesleriniz var mi?
Evet hep böyleydi, genç yaşta eşini yani babamı kaybettiği için.
Mesela durup durup kayınvalidem için çok şanslı çünkü eşi hayatta diyor. Elbette ne güzel eşi hayatta, ne şanslı, ama bu o kadının suçu değil ki...
Bir de şu var ki evliliğimle ilgili her şeyi ona gdip anlatmamı istiyor, yani özel hayata dairbunu yapmadığım için bana kırgınlığının sebebi bu. Mesela onun arabasına binmemi istemesinin sebebi de hani o konular nasıl gidiyor diye sormak, anlatabiliyor muyum?
Umarım özel hayatınızı anlatmıyorsunuzdur.Evet yalnız yaşıyor, baba ve kardeş yok dediğim gibi..Bana da öyle geldi, çünkü neden onunla yaşarken akıllıydım da şimdi eşim "hımbıl" olduğu için ben de "hımbıl" olmuş olayım, yani neden böyle bir kıyaslama gereksin ki, değil mi ama?
evet kesinlikle ve bırakamadı malesef sadece sayısını günde 1 biraya düşürebildi...Anneniz uzmandan yardım almalı ama buna sen aracı olamazsın.Psikolojik hastalığı olduğu için içiyor bence..
Elbette anlatmıyorum, zaten anlatmadığım için bu raddeye geldi..daha evliliğimin 3. gününde onu ziyarete gitmiştim, bana dediği şey bak sakın korunmayın sonra çocugunuz olmaz. Ben de anlatmayı reddetdikçe böyle oluyor olaylar, eşimle gitmeyeyim onu görmeye yalnız gideyim istiyor çünkü beni sıkıştırmak için. Evet her şeye karışmak isterdi, ama ilginç olan şu ki ben evlenmeden önce de birlikte yaşamıyorduk, ben işim sebebiyle 3 sene önce başka bir şehre taşındım zten..Yani zaten 2-3 ayda bir görüşüyorduk. Burdaki en önemli faktör evlenmiş olmam yani.Umarım özel hayatınızı anlatmıyorsunuzdur.
Şu anlattıklarınızdan ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor; annenizin kendine ait bir hayatı yok, hayatını sizin üzerinize kurmuş, siz evlenince de yalnız, amaçsız kalmış. Annenizde kontrol hastalığı gibi bir durum var mı? Onunla yaşarken de her şeyinize karışıp, her şeyi bilmek ister miydi? Şuan cinsel hayatınızla ilgili şeyleri bilmek istemesi de o kontrol hastalığının bir uzantısı gibi geldi. Tek diyebileceğim bu tavrı beslemeyin, isteklerini yerine getirmeye çalışmayın.
Olmadığında içmezse alkolik değildir ama bune hergun tekrarlarsa malesef miktarla alakalı değil sigara gibi dusunmek gerekevet kesinlikle ve bırakamadı malesef sadece sayısını günde 1 biraya düşürebildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?