Çocuğu da hasbelkader mi yapmışlar? Adamın bir hafta kalıp aramamasından çok daha büyük problemler var o zaman.5 yıldır size elini bile sürmeyen adamdan ne kadar çok şeyler bekliyorsunuz?
2.çocuğu yapamadığı için konu sahibi devletteki işinden istifa edip kayınço ile iş kurdu. Boşanmak hepsinden zor çünkü.Çocuğu da hasbelkader mi yapmışlar? Adamın bir hafta kalıp aramamasından çok daha büyük problemler var o zaman.
Ne diye evlenmiş o zaman8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Çoçuğum aile nedir bilmiyor bilemiyor böyle. Ne sevgisini görüyorum ne ilgisini ne çocuğuma ne bana. Gel artık diyorum, cumartesiye kadar kalmayı planladım diyor. Annesi desen oğLuma telefonda oğlumu vermeyeceğim gelmeyecek çatla da patla diyor. Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor. Bana bir yol gösterin ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.asla laftan anlamayan bir adam.
Boşanmanız srtık farz olmuş. Bırakın lütfen, kayınvalde oğlunun turşusunu kursun..8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Çoçuğum aile nedir bilmiyor bilemiyor böyle. Ne sevgisini görüyorum ne ilgisini ne çocuğuma ne bana. Gel artık diyorum, cumartesiye kadar kalmayı planladım diyor. Annesi desen oğLuma telefonda oğlumu vermeyeceğim gelmeyecek çatla da patla diyor. Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor. Bana bir yol gösterin ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.asla laftan anlamayan bir adam.
Her yazdığına daha çok şaşırıyorum katip demek devletteki işini bu adam için bırakmış e harika o zaman . Bir insan için her şeyden vazgeçersen o insan muhakkak böyle yapıyor2.çocuğu yapamadığı için konu sahibi devletteki işinden istifa edip kayınço ile iş kurdu. Boşanmak hepsinden zor çünkü.
Gözünüzün yaşına yazık... Silkelenin ve kendinize gelin. İnanın, karşı tarafı boş vermeye başlayınca herşey daha güzel oluyor. Boşuna ağlamışım, boşuna yıpratmışım kendimi diyeceksiniz ileride.8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
kendinize neden böyle laflar söyletiyorsunuz? çocuk şu an küçük ama büyüdüğü zaman ona da sizinle ilgili bu tarz sözler söylenecek etki altına alınmaya çalışılacak, bunları yaşayıp boşanmadığınıza göre sanırım boşanma konusunda da zorluklar yaşıyor olmalısınız ama en kısa sürede bir çözüm bulmalısınız.8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Eyvahhhh ki ne eyvah o zaman2.çocuğu yapamadığı için konu sahibi devletteki işinden istifa edip kayınço ile iş kurdu. Boşanmak hepsinden zor çünkü.
Adam için değil de , baktı bu şekilde kurtulabilecek , kendi ayağına sıktı ki ilk bunalımda kaçamasın.Her yazdığına daha çok şaşırıyorum katip demek devletteki işini bu adam için bırakmış e harika o zaman . Bir insan için her şeyden vazgeçersen o insan muhakkak böyle yapıyor
biz eğitimli ve maddi açıdan bağımsız kadınların bunları yaşamadığını sanıyoruz ama özellikle akademi çevresinde o kadar çok kadın bunlara maruz kalıyor ki.. ben özellikle Türkan Saylan'ın bile bu tür bir evlilik yaşadığını, uzun yıllar katlandığını okuduğumda şok olmuştum. kendisi anlatmış biyografi kitabında. Maddi gücü yetmeyip, köylerde kasabalarda sıkışıp kalan, hayatları mahvolan kadınları düşündükçe, şartları olanların daha farkındalıklı ve güçlü olacaklarını sanıyor insan..Ben de sizi çaresiz , derdini anlatamayan , kocasına mecbur biri sanıp üzüldüm.
Biraz baktım da doktora falan yapıyorsunuz. İsiniz gücünüz var, kendi ayaklarınızın uzerinde duruyorsunuz. Oglunuza ve kendinize yeni bir hayat kurmaya gücünüz yeter.
Peki neden hala bu adam ? Bazı insanlar kendi zincirlerini kendileri yaratıyorlar.
Millet devlette işe girmek için bir yerlerini yirtsin hanımefendi de işini bıraksın ah ah neyse iyi olmuş en azından hakeden biri girer. Belli ki çok emekle girmemiş yoksa dört kolla sarilirdi işineAdam için değil de , baktı bu şekilde kurtulabilecek , kendi ayağına sıktı ki ilk bunalımda kaçamasın.
Bende kadınlar kulübü okuyana kadar hep eğitimsiz kişiler bunu yaşıyor zannediyordum . Burda ufkum açıldı . Sonra bir arastirmaci izlemiştim en çok saklayan kişiler eğitimli kadınlarmiş şiddeti . Çok tuhaf ve çok üzücübiz eğitimli ve maddi açıdan bağımsız kadınların bunları yaşamadığını sanıyoruz ama özellikle akademi çevresinde o kadar çok kadın bunlara maruz kalıyor ki.. ben özellikle Türkan Saylan'ın bile bu tür bir evlilik yaşadığını, uzun yıllar katlandığını okuduğumda şok olmuştum. kendisi anlatmış biyografi kitabında. Maddi gücü yetmeyip, köylerde kasabalarda sıkışıp kalan, hayatları mahvolan kadınları düşündükçe, şartları olanların daha farkındalıklı ve güçlü olacaklarını sanıyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?