Kayınço kime deniyordu ya2.çocuğu yapamadığı için konu sahibi devletteki işinden istifa edip kayınço ile iş kurdu. Boşanmak hepsinden zor çünkü.
Kendi kardeşinin eşine deniyo sanırımKayınço kime deniyordu ya
Eşin erkek kardeşi.
Kendi kardeşinin eşine deniyo sanırım
Çok ilginç kafalar var ya8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Çoçuğum aile nedir bilmiyor bilemiyor böyle. Ne sevgisini görüyorum ne ilgisini ne çocuğuma ne bana. Gel artık diyorum, cumartesiye kadar kalmayı planladım diyor. Annesi desen oğLuma telefonda oğlumu vermeyeceğim gelmeyecek çatla da patla diyor. Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor. Bana bir yol gösterin ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.asla laftan anlamayan bir adam.
Komik mi geliyor şu yazdıklarınız bilmiyorum ama ikidir şu ilacı suyuna kat falan yazıyorsunuz. Bunları yazan hemşire birde.Annesine gideceği vakit müshil ilacı kat gidemesin otursun tuvalette ertesi günde uyku ilacı katarsin ...sonra psikiyatriye gitmesi için ikna edemezsen onuda suyuna kat napalim ulkece aslında suyumuza katılsa fena olmaz
O nedemekmıs?Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor
Gercekten atıl tutulması yasatacak bı tavsıye.Annesine gideceği vakit müshil ilacı kat gidemesin otursun tuvalette ertesi günde uyku ilacı katarsin ...sonra psikiyatriye gitmesi için ikna edemezsen onuda suyuna kat napalim ulkece aslında suyumuza katılsa fena olmaz
Aman dur kız şimdi gelir anti boşanma timi malum gak diyene boşan diyormuşuzNeden boşanmıyorsunuz ?
Düşünmek istemediğiniz şeyleri düşünmeyin bu hayatta kafa rahat olsunKomik mi geliyor şu yazdıklarınız bilmiyorum ama ikidir şu ilacı suyuna kat falan yazıyorsunuz. Bunları yazan hemşire birde.Bu işlerin şakası olmaz, en iyi bilenlerden olmanız lazım.
Ciddi olduğunuzu düşünmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?