Anne oğul hakkımı helal etmiyorum

Eski konularınızı bilmiyorum. Ama yorumlardan belli olduğu üzere ciddi problemleriniz var. Neden boşanmıyorsunuz?
Bakın ben de şu an oğlumla beraber ailemin yanındayım. Eşim yanımızda değil. Saat daha 17 olmamış bu saate kadar 7 defa görüntülü, 13 defa sesli konuşmuşuz. Mesajlaşmaları saymıyorum bile. Eşini, çocuğunu önemseyen her erkek arayıp sorar günde birkaç kez mutlaka. Maleaef eşiniz size, çocuğunuza, evliliğinize gram kıymet vermiyor. Neden bunu yaşıyorsunuz? Bu kadar mı değersizsiniz?

Bildiğim kadarıyla eğitim durumunuz maddi imkâniniz iyi olan bir hanımsınız. Iyi baba bile olmayan adamı niye çekiyorsunuz ki nerden tutsak elde kalıyor. Hayırlısı olsun sizin için

Annesine gideceği vakit müshil ilacı kat gidemesin otursun tuvalette ertesi günde uyku ilacı katarsin ...sonra psikiyatriye gitmesi için ikna edemezsen onuda suyuna kat napalim ulkece aslında suyumuza katılsa fena olmaz

Yazık çok üzüldüm inanın sizin gibi ayakları yere sağlam basan bir kadına ne seviyesiz ve basit söylemlerde bulunmuş kayinvalideniz ve eşiniz.Lutfen dik durun bakalım ne yapabiliyorlar.İnsan kendine değer vermeli.Bakin ben fabrika da caliyorum çok zor bir iş operatör olarak hani işi bırakmak istiyorum ama ne mümkün bana da size yapılanların benzeri söylendi boşanma davası açtık.Basta göze almak çok zordu ama şu anda çok huzurluyum

Çok ilginç kafalar var ya

Bazen gerçekleri görmek gerçekten çok zor oluyor ama lütfen gözünüzu açın Seven insanın yapabileceği şeyler değil bunlar sizi geçtim çocuk sevgisi de yok yapılacak aslında belli ama önce siz kendinize değer vermeyi öğrenin kırmızı o da duymuştum çok hoşuma gitmişti sen varsan bu hayat var ...

Boşnabilirsin mesela? En azından o çocuk babanın artık eve hiç gelmeyeceğini, anne ve babanın artık gerçek anlamda ayrı evlerde olduğunu, ve hepsinden önemlisi annenin böyle saçma sapan bi evlilik oyununu sürdürmek zorunda olmadığı bi ortamda daha mutlu büyür.
Sorumsuz pislik sperm vermekle baba olunuyo sanmış allah aşkına sal şunların ipini anası da alsın oğluşunu koynunda beslesin

Annesine gideceği vakit müshil ilacı kat gidemesin otursun tuvalette ertesi günde uyku ilacı katarsin ...sonra psikiyatriye gitmesi için ikna edemezsen onuda suyuna kat napalim ulkece aslında suyumuza katılsa fena olmaz
Komik mi geliyor şu yazdıklarınız bilmiyorum ama ikidir şu ilacı suyuna kat falan yazıyorsunuz. Bunları yazan hemşire birde. Bu işlerin şakası olmaz, en iyi bilenlerden olmanız lazım.
Ciddi olduğunuzu düşünmek bile istemiyorum.

Son düzenleme:
Düşünmek istemediğiniz şeyleri düşünmeyin bu hayatta kafa rahat olsun

Not: tabiki yapmayın kul hakkına girersiniz .. veya alerjik reaksiyon gelişir ölebilir vs ... Yani ciddiye almazlar heralde o kadar zeka pırıltısı vardır Burdaki üyelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…