Anne olabilmek için...

Nurumcan94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
2.271
3.401
133
31
Kızlar merhaba kk ya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum. İnanın beni çok motive ediyo burayı okumak. Neyse konuma geçeyim, 2 yillik evliyim 1 yil once pco baslangici var denildi ama ben cok onemsemedim bilmedigim icin. Bu temmuzdan beri çocuk için düzenli çalışmalar yapıyoruz benim adetim pek düzenli değil ağustostan beri 2 defa adet oldum düşünün eskiden 35 günde bir olurdum korunmayı bırakalı süre daha da uzadı. Bu da beni daha çok sitres yapıyo ne yumurtlama zamanımi çok iyi biliyorum ne de adet tarihimi. Eylül de 20 gün gecikme yaşadım ve acaba hamile miyim olabilir mi diye düşünürken bi baktım kendimi kaptırmışım idrar testleri negatif tabii doktora gittim kist mi var ne var yani neden gelmiyo diye içten içe de unutlaniyorum belki vardır bebisim geç dollenme olmuştur falan kan testi istedik sonuç koca bi negatifffffff. Tarlusal yazdi zaten ayaküstü bi muayene ne olduğuna bakmadı bile.. öyle sinir oluyorum ki böyle doktorlara, bide ozel e gittim iyice baksinlar diye.Polikliniğin önünde onlarca hamile ve ben kendimi hiç o kadar eksik hissetmedim kızlar gerçekten. zaten sonucu doktora gösterirken hıçkıra hıçkıra ağladım.hastaneden nasıl çıktım bilmiyorum eve gidene kadar ağladım tutamadım kendimi. Diyorum daha ne kadar oldu sanki yıllarca deneyip olmayanlar var diye kendimi teselli ettim ama çok zormuş bunu anladım beklemek çok zor... Rabbim bana ve isteyen tüm herkese en yakın zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. Anne olmak bana hayal gibi geliyo sanki hic o duyguyu tadamicakmisim gibi. Oyle korkuyorum ki...Şimdi canlar kendimi toparliyorm ve hedefime yoneliyorum. Ovulasyon kiti sipariş ettim internetten nasıl kullanılır kaç saat arayla yapılır çift çizgi den kaç saat sonra ilişki önerilir gercekten ise yariyo mu bilenler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler

3 yıl bekledim. her ay ağlama krizleri geçirirdim. sonunda tüp bebek tedavisi ile hamileyim. Her şeyin bir zamanı var canım. çok takılmamaya çalış. biliyorum takmamak çok zor. ovulasyon testini adetin bittikten 3-4 gün sonra başla çok emin olmak istiyorsan hemen ertesi gün başla. Sabah idrarıyla değil de öğleden sonra gibi yap. yapmadan önce 2-3 saat önce su alımı yapma ve idara çıkma. iki kırmızı çizgi çıkınca ve hemen sonrasında ilişki olsun. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.

Canim benim cok teşekkür ederim amin inşallah ama gerçekten takmamak çok zor. Takmıyorum diyosun adet günü yaklaştıkça kendini dinlemeye basliyosun. Acabalar beynine yerleşiyor. Takmayanlar nasil yapiyosunuz bana da öğretin...Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin kedicik..

Canım madem hemen istiyorsun doktor klomen tedavisi versin. Benim de pco var ve adetim düzensizdi ben klomenle ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Hem onda yumurta gelişiyor mu diye doktor ultrasonla takip ediyor çatlaması muhtemel günleri sana söylüyor. Zaman kaybetme bence. Klomen bizim için harika bir ilaç.

Rabbim en kısa sürede isteyen herkese versin sanada versin inş, bende 2 yıllık evliyim bir düşüğüm bir kimyasalım var,bu süreclerden sonra korunduk temmuz ayı gibi bıraktık bizde, bende senin gibi ovulasyon testi yaptm agustos ayında yakaladım da yumurtlama günümü cok kafama taktım cok kaptrdm kendimi belirtiler aradım sürekli kendimde ama malesef olmadı,eylül ayında sogan kürü yaptım ve bu ayda yumurtalıklara iyi gelen , pko hastalarında kullanılan ve folik asit ihtiyacını karşılayan inofolice başladım 15 gün kullandm ve suan sanırım hamileyim henüz kan vermedim ama :) sabahları birde akşamları akşam 8 gibi yapabilirsin ovulasyon testini 2 saat öncesi sıvı alımını bırakmalısın ama sana tavsiyem adet bitimi gün aşırı degerlendirmen ve görev gibi yapma o işi :) keyfine yap ve kafa olarak rahat ol, inş en kısa sürede kavuşursun yavruna :)

Bana umut oluyosunuz çok saolun kızlar bende duydum bir kaç kişiden klomen ı ama hemen başlamak istemedim belki kendiliğinden kalır diye ama olmicak sanirim Allah tan umit kesilmez rabbim en iyi zamani bilir bunun bilincindeyim tabi de insan sabirsiz bir varlik. Adetim yeni bitti hemen başlamak istedim ne zaman yumoslarimin oluştuğunu bilmediğim icin tavsiyeleriniz için çok cok teşekkür ederim uyguliycam testim bir gelsinde.. soğan kürünu yaptım bı kaç kere tabi bi kaç gün surdu gastrit olduğu için midemi çok yaktı başka onerebileceginiz yapabileceğim kürler var mı

Günde bir kaç tane kuru incir ye ve dediğim gıda takviyesi olan inofolici kullanmanı tavsiye ederim, yan etkisi yok doktorumada sordum ben rahatlıkla kullanabilirsin dedi, hayırlısı olsun hakkında inş

Ayy inşallah bende hayirli zamanda alırım güzel haberleri sizin gibi..Ayy heyecanlandım kızlar yaa . İnşallah hamissindir bebisin seninledir canisii..hemen kan testiyle onayla idrar testiyle öğrendin heralde demi

Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir canım benimde pek bilgim yok ama en iyisi kan testi yaptırman. İstiyosan inşallah vardır

Öyle iyi anlıyorum ki seni canım. Okurken "aynı ben" dedim. Haziran 2015'de evlendik. Ben daha üniversiteye başladığımdan beri, evliliği dahi hiç düşünmezken en büyük hayalim evlat sahibi olmaktı. Anaç bir yapıya sahibim çocukları çok severim. Ama insan hep çok istediği şeyle sınanırmış. İçimden bir ses bu kadar istediğime göre kesin hemen olmaz diyordu. O ses haklı da çıktı. Evleneli 17 ay olacak. Korunmuyoruz ama yok.. Yumurta tembelliği varmış bende de. Etrafımdaki herkes seferber oldu beni teselli etmeye çalışıyor. Bıktım artık eşim de ben de başkalarının çocuklarını mı seveceğiz hep diyorum. Demişsin ya ben de aynı şekilde hamile olduğumu hayal bile edemiyorum. Çok imkansız geliyor. Hiç olmayacakmış gibi.. Çok çok kötü bir duygu bunu yaşamak.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir canım benimde pek bilgim yok ama en iyisi kan testi yaptırman. İstiyosan inşallah vardır
Kan ve idrar testini geciken 10. Günde yaptırmıştı 16 gün oldu 3gündür kahve rengi

asyacanim yanlış anlamayın beni ama forumda tonlarca konu var bunu sorup paylaşabileceğiniz/fikir alabileceğiniz. arkadaşın duygularını döktüğü bir konuda zınk diye alakasız bir şeyle gelmek nedir anlayamadım

Canimm.benimmm amin inşallah birbirimizin destekçisi olmak ne kadar güzel geldi bana anlatamam keşke daha önce üye olsaydım buraya. Bende senin gibi anaç bir yapıya sahibim çocuklara bayilirim belki diceksin neden hemen düşünmedin ilk yıl biz istemedik eşimle düğün borcumuz çoktu 2. Yıl eşimin görevi nedeniyle sürekli ayrı kaldık bulusmalarda denemeler yaptık ama yumurtlama zamanım değildi öyle böyle derken bende yeni atandım çok şükür yeni birleştik eşimle de inşallah her sey iyi olur bizde minicik elleri olan mis kokulu yavrularimiza kavuşuruz. Rabbim ysatmayacagi hiçbişey hayal ettirmezmis biz bu kadar anne olmanın hayalini kurarken inşallah gerçek mutluluğunu da yasiycaz

Ya bnmde adetıme 1 gün varken kan testı yaptırdım ve sonuc 0.06 çıktı adetım 2gün gectı ve tekrar yaptrdım bu sefer sonuc 1.20 çıktı sizce beklemelimıyim yükselıs olablrmı adette olmadım test almamak icin kndımı tutuyorum bnde 1.5 yıllık evliyim ama sonucum hep husran

Anne olabilmek diye okuyunca sanırım anne olmak isteyen bir bayan olarak içeriğe dikkat etmedim sanırım forumda yeniyim acemilik diyelim kusura bakmayın üzgünüm

Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize kizlarr bizde o muhteşem duyguyu tadariz insallahhh

Ayy inşallah bende hayirli zamanda alırım güzel haberleri sizin gibi..Ayy heyecanlandım kızlar yaa . İnşallah hamissindir bebisin seninledir canisii..hemen kan testiyle onayla idrar testiyle öğrendin heralde demi
İnş canım inş hamişimdir :) hafta içi kan vericem bata 4 gün var daha

İnofolic gıda takviyesi mi eczaneden recetesiz alınır mi
Yani gıda takviyesi diye yazıyor üstünde, eczaneden recetesiz alabilirsin ,folik asit ve yumurtalıklara iyi gelen bir takviye mutlaka kullan bu arada idrar testiyle ögrendim ben evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…