dr ne diyor bu duruma 1 seneden sonra sebebi araştırmalı diyorlar geneldecanım kalmısım ama 2 bucuk yıl gectı aradan bırdaha kalmam ıcın ne kadar beklıcem acaba? o duyguyada varamadım zaten kaydı gıttı bılmeden.gecmış olsun cnm allah sıf verır inş tedavını aksstma
dr ne diyor bu duruma 1 seneden sonra sebebi araştırmalı diyorlar genelde
amin işallah....duaların için şimdiden sağol allah razı olsun.....bazen eşimide kendimi de çok yıpratıyorum allah sabrımızı verir bizim de yüzümüzü güldürür işallahİnşallah canım öğrenirim yarın.Birde üzülmeyin bunu demek dile ne kadar kolaysa sizin için biliyorum çok zor.
Ama Allah tan umudunuzu kesmeyin olurmu.Sürekli bebek düşüncesi ile ne kenedinizi ne eşinizi yıpratmöayın.Onunda bir zamanı var.Rabbim ne zaman dilerse o zaman sizide sevindirecektir inşallah.
Etrafımda örneği o kadar çok ki yan komşumun yıllarca olmadı 40 yıl dile kolay bundan 17 yıl evvel kızkardeşini elektirik çarptı ölünce 40 lı yeğenini aldı şimdi evladı oldu.Arka komşumun tam 9,5 yıldır yoktu maşallah şimdi 3 aytlık ıızı var.
14 yıllık arkadaşımın 9 yıl olmadı şimdi 5 yaşında kızı var.
Rabbim sizide sevindirsin İNŞALLAH CANI GÖNÜLDEN DUALARIMDASINIZ
amin çok sağol....gerçekten zor bazen sabır diyosun bazen gücün bitiyor ağlıyorsun....dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...Arkadadlar allaha her zaman dua edin hayirli evlat dileyin benim komsum ayni zamanda arkadasim 7 sene bekledi asilamayla 3 seferde tuttu hemde ikiz kizlari oldu körun istedigi bi goz allah verdi iki goz annelik duygusu inanilmaz birsey 1,5 yasinda oglum var herkesin yasamasini isterim kendinizden gecip onu dusunuyosunuz resmen ona adiyosunuz sahsen ben oyleyim allahim sizlerede versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin eminim cok zordur
canım tüplerin ne durumda biliyormusuncanım benım ıntıhap ve enfeksıyon sorunum var tedavı gordum 2 yıl boyunca ama sonuc negatıf her ay tekrarlıyor .ıcımı cok sarmış sebepte yok kendı olusuyor
amin çok sağol....gerçekten zor bazen sabır diyosun bazen gücün bitiyor ağlıyorsun....dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...
amin ...umarım müjde verdiğimiz günlerde gelir çok sağolİnsallah kisa zamanda gebelik mujdenizi buraya yazarsiniz iyi dusunelim iyi olsun rabbim sesini duysun bebisini gobisine kondursun insallah
canım tüplerin ne durumda biliyormusun
canım benım ıntıhap ve enfeksıyon sorunum var tedavı gordum 2 yıl boyunca ama sonuc negatıf her ay tekrarlıyor .ıcımı cok sarmış sebepte yok kendı olusuyor
canım mesajın ıcın tesekkurler ben sogan kurunu ve moydonoz kurunu uyguladım evet akıntım arttı ama benımkı her ay tekrarlıyor yapıyorum bırdahakı ay yıne cok sarmıs ıcımı ve neden cıktıgıda bulunmuyor doktor usutuyorsun dıyor ama yaz ayında bıle patık ve kazakla gezıyorum ınan.dedıgın bıtkılerı arastrcam bulcam alırım ıns bulursam.ozeldende yazabılırsın cnm tekrar tesekkurler:2:Canım ya yine yazıcam ama bulablirsen tırşık bitkisi vede ısırgan iltihap için birebir söküp atıyor.Birde özelden birşey yazayım sana olurmu.
birde özellikle beyaz soğan iltihaba birebir 10 gün düzenli kullan hem adetini düzene sokar hem iltihabına çare olur
10 günden sonra 1 hafta ara ver tekrar başla.Tavsiye ederim.
Bunu kullandığında akıntının çoğalıp fazlalaştığını mutlaka göreceksin.
Bir cezvede suyu kaynat sonra bir orta boy soğanı içine at 3 dk kadar kaynasın ağzını kapat.Demlensin sonra suyunu günde 2 defa yemeklerden önce iç.Haşlanımış soğanı azıcık tuzla birazda limon veya nar ekşisi ile yiyebilirsin.Yemek zorunda değilsin ama yesende olur.Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Birde her gece yatmadan mutlaka 1 diş orta boy sarımsak yut.Çiğneemden hap içer gibi iç.Bunu da 10 gün yap 1 hafta ara ver sonra tekrar başla.Bununda mutlaka faydasını göreceksin.Ama sarımsağın çin sarımsağı olmamasına özellikle özen göster.Pazar varsa oralardan ufak ve mutlaka yerli sarımsak almaya çalış tatlım.
canım mesajın ıcın tesekkurler ben sogan kurunu ve moydonoz kurunu uyguladım evet akıntım arttı ama benımkı her ay tekrarlıyor yapıyorum bırdahakı ay yıne cok sarmıs ıcımı ve neden cıktıgıda bulunmuyor doktor usutuyorsun dıyor ama yaz ayında bıle patık ve kazakla gezıyorum ınan.dedıgın bıtkılerı arastrcam bulcam alırım ıns bulursam.ozeldende yazabılırsın cnm tekrar tesekkurler:2:
İnşallah Rabbim sanada bekleyen herkese de evlat verir de bizler gibi bu saatlerde uyutacağız diye savaşırsınız.
şu saat oldu ancak uyuttum malum o yüzden gelip cevap yazamadım canım.Şu an o kadar uykusuzum ki gözlerim kapanıyor resmen sabah daha sakin kafa ile yazarım canım.En güzele emanetsiniz.Rabbim cümlemizi kendi boyası ile boyasın.Başka kapıya el açtırıp medet umdurmasın.AMİN[/QUOTEsaolasın canım bu guzel duan ıcın .tamam canım sen dınlen acelesı yok sakın kafayla musaıt oldugun zamanda yazarsın canım amın .tesekkurler
amin amin amin ağzına sağlık çoook sağol....İnşallah Rabbim sanada bekleyen herkese de evlat verir de bizler gibi bu saatlerde uyutacağız diye savaşırsınız.
şu saat oldu ancak uyuttum malum o yüzden gelip cevap yazamadım canım.Şu an o kadar uykusuzum ki gözlerim kapanıyor resmen sabah daha sakin kafa ile yazarım canım.En güzele emanetsiniz.Rabbim cümlemizi kendi boyası ile boyasın.Başka kapıya el açtırıp medet umdurmasın.AMİN
canımr rahim filmini benden de istediler. açıkcası bende korkuyorum ama bebiş istiyorsak şart sanırım başka çare yok.. çektiricez.iltihap tüplerine zarar vermiş olabilir bi maydonoz buharı kürü mü ne vardı ondan yapsan yarar mı acabacanım ıntıhap sarmıs olabılır tupleri rahım fılmınden cok korkuyorumcektırmedım.zate ılk olarak rahımın temızlenmesı lazım
canım ben o kurlerı denedım bır ıse yaramadı bende .rahım fılmı cektırmce bırdahakı aya inşcanımr rahim filmini benden de istediler. açıkcası bende korkuyorum ama bebiş istiyorsak şart sanırım başka çare yok.. çektiricez.iltihap tüplerine zarar vermiş olabilir bi maydonoz buharı kürü mü ne vardı ondan yapsan yarar mı acaba
ben de bi daha ki aya diyorum.işallah cesaretimi toplarım hayırlısı bakalım.....canım ben o kurlerı denedım bır ıse yaramadı bende .rahım fılmı cektırmce bırdahakı aya inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?