bu lanet kist sürekli tekrarlıyor ayrıca ameliyat olsan dert olmasan dert ameliyat yapışıklıkları arttırıyor ameliyat olmazsan kist büyüyor yumurtalıklara zarar veriyor yani ne yapsan boş.....bu arada dr ne iğnesi verdi adı nedir merak ettim bana iğne falan önermediler hiç ....sonuçları yaz lütfen bu arada etrafı takmaya devam edersek bu iş hiç olmaz .....ben artık etrafa kulaklarımı tıkıyorumMerhaba arkadaşım ben forumda yeniyim ama topic ini görünce yazamadan geçemedim. Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz malesef. Bende 2.5 yıllık evliyim aynı zamanda da 2.5 yıldır çikolata kistiyle mücadele ediyorum. 1 kere laparoskopi oldum 6 ay boyunca ayda bir kere yenilememesi için lucrin depot 3.75 göbekten iğne oldum tam 9 ay menopoza girdim ve çok sıkıntılar çektim. 9 ay sonra adet oldum kontrole gittim kistlerimin yenilendiğini öğrendim. yani 7-8 aydır yine çikolata kistlerim var. Doktorumu değiştirdim hemen tüp bebek dedi. hsg çekindim tüplerim açık çıktı. sonra tavsiye üzerine bi profesöre gittim ameliyat olmadan önce keşke bana gelseydin dedi ameliyat yapışıklıkları daha da artırıyormuş. şimdi 3 çeşit iğne verdi umutluyum dedi 2 ay denicez iğne tedavisini eğer olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek denicez dedi. Allah izin verirse bu ayın sonunda başlicaz iğne tedavisine. Benimde çevremde herkesin bebeği var çok zoruma gidiyor ağlıyordum dengesiz konuşanlar zaten ayrı bi can sıkısı kimi kasığını sardıralım der kimi okunmuş buğday verir yut diye kimi hocaya okutalım der der de der ama anlayan var mı yok denecek kadar az. sen ne haldesin nasıl bir psikoloji içindesin kimsenin umrunda değil ki ben o kadar bunalıma girmiştim ki en son eşime boşanmayı bile teklif ettim ama o hep sabretmemi söyledi Allah razı olsun yanımda oldu. ama bu doktor sayesinde beadan umutluyum bence sende umudunu kaybetme. eğer istersen ben sonucu sana bildiririm bence biz bunu yenicez :)))
bu arada amma uzun olmuş ha kusura bakmayın arkadaşlar :))
ediyorum dilerim rabbim kabul eder....bende bir anne olarak kendimi senin yerine koyup çok üzüldüm ama üzülsende elden ne gelir üzülme kendini yıpratma ve şöyle düşün o küçük ellerin senin ellerini tutacağı göğsünde uyuyacağı zaman henüz gelmeiş elbette gelecek fakat biraz sabırla gelecek üzülme ve dua et.
allah razı olsun:)çok sağolunÜzülmeyin şekerim, her derdin dermanı var. Tedavinizi olun, kürlerinizi yapın ve umut edin, sizin için bu akşam dua edeceğim.
bana da öyle geliyor hem aşılamayı devlet karşılıyor tüp bebekte evlilikte 3 yıl doldurulacak diye biliyorum ama yinede sorarım hastaneyeyaa bana hiçbir doktor öyle bişey demedi hoş biz doldurduk ama hala bekliyoruz kısmet deyip...canım aşılama daha mantıklı ya hemen tüp bebek için acele etme canım 3 aşılama tutmazsa devlet zaten tüp bebeği kendi yapıyor diye biliyorum ama özelde aşılama olunca olmuyor galiba hayırlısı diyelim hakkımızda canım
bu lanet kist sürekli tekrarlıyor ayrıca ameliyat olsan dert olmasan dert ameliyat yapışıklıkları arttırıyor ameliyat olmazsan kist büyüyor yumurtalıklara zarar veriyor yani ne yapsan boş.....bu arada dr ne iğnesi verdi adı nedir merak ettim bana iğne falan önermediler hiç ....sonuçları yaz lütfen bu arada etrafı takmaya devam edersek bu iş hiç olmaz .....ben artık etrafa kulaklarımı tıkıyorum
ya aslında aşılama da denemek istiyorum bu arada devlette yaptırsam olur tabi ama 3. yılımızı doldurmadık öyle şart varmış sanırım
doğru söylüyorsun fırsat ama dr tutturdu tüp bebek diye işallah dediğin gibi kendiliğinden olur bu arada sen rahim filmi çektirdin mi hiçcanım acele etme ya birden tüp bebek için sonuçta aşılama bizler için fırsat birde bakmışın beklerken hamile kalmışın belli mi olur gülüm rabbim büyük
gebe kalınması gerekiyor ama kalamıyoruz kii:)hangi şehirdesin dr un kim merak ettim bu arada işallah iğnelerin sonuç verir....Evet canım sürekli tekrarlıyormuş o yüzden bian önce hamile kalınması gerekiyormuş. Kalabilirsek tabi... Gonal-f , Menogon , Ovitrelle verdi canım 3 farklı iğne. Bana da hiçbir doktor söylememişti ama bu prof. çok ilgilendi ve umutluyum dedi bakalımAyrıca çevreyi takmamaya çalışacağız çok zor ama başarmak zorundayız. Yanımda bir bebek sevilse bile artık sanki bana bakıyorlar senin niye yok der gibi geliyor hep. O yüzden mümkün oldukça kendimi motive etmeye çalışıyorum :) Martın sonunda başlıyoruz inşallah o zaman sonucu yazarım nasip olursa canım inşallah o zamana kadar senin kendiliğinden oluverir :)))
gebe kalınması gerekiyor ama kalamıyoruz kii:)hangi şehirdesin dr un kim merak ettim bu arada işallah iğnelerin sonuç verir....
kızlar 41 gün meryem suresini okuyalım aralıksız okunacakmış fayda görenler var ona göre:)
evet hergün 1 tane sen adet olunca da senin yerine başkası okuayacakEvet canım aynen öyle garip bi kısır döngü işte :)) Ben Konya dayım Dr. um Prof. Dr. Ali Acar.İnşallah canım Allahım hepimize tattırsın annelik duygusunu :)amin canım işallah
meryem suresini duymuştum ama kaç gün olduğunu bilmiyordum canım her gün 1 er tane mi? yoksa hergün artarak mı? Bana da 19 tane fetih suresini oku ya da dağıt demişlerdi canım...
doğru söylüyorsun fırsat ama dr tutturdu tüp bebek diye işallah dediğin gibi kendiliğinden olur bu arada sen rahim filmi çektirdin mi hiç
evet hergün 1 tane sen adet olunca da senin yerine başkası okuayacak
evet dr çok önemli Allah iyi dr ların eline düşürsün....ben rahimi çektirmedim korkuyorum anestezi olmayınca can yakıcı oluyormuş burada anestezili 475 tl ye çekiyorlar anestezisiz cesaret edemiyorumah çektirmez olur muyum hiç2 yıl oldu hemde canım eşim işteydi bende gurbet ellerde korka korka nasıl olacak acaba diyerek gittim çıkınca hemşire üzerimi giydirdi kimsem yoktu yani aman canım işte herşeye katlanmaya çalışıyoruz bende akdeniz ateşi var doktor banada direk tüp bebek dedi ama başka doktorlar aşılama yaptır önce dedi her doktorada güvenemez oldum oyüzden rabbim vicdanlı iyi doktorlarla karşılaştırsın
evet dr çok önemli Allah iyi dr ların eline düşürsün....ben rahimi çektirmedim korkuyorum anestezi olmayınca can yakıcı oluyormuş burada anestezili 475 tl ye çekiyorlar anestezisiz cesaret edemiyorum
fetihide okurum bi de ben günde 707 tane ya varis çekiyorum bazen aksıyor ama çekiyorum genelde allah kabul etsin dua çok önemli rabbimin mucizeleri çok belki bizi de bulur19 tane fetih suresini bende okudum canım hafız bir komşum var o söylemişti...ikindinden sonra cuma ezanı okunana kadar okuyup bitir demişti banada bende o şekilde 19 tane okumuştum sizlerde yapın inşallah rabbim kabul eder...meryem sureside iyi elbetteki onuda okuyayım bende
amin canım sağol inan sadece kendime değil benim durumumda olan herkese üzülüyorum geçen gün merkeze gidince de çok üzüldüm ağladım allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı vesile kılsınevet canım bende anestezili oldum korkumdan eşimde işinden izin alamamıştı ama oradaki hemşire abla sağolsun yardım etti bana bende 350 civarında vermiştim canım inşallah gerek kalmaz sana inşallah.....
fetihide okurum bi de ben günde 707 tane ya varis çekiyorum bazen aksıyor ama çekiyorum genelde allah kabul etsin dua çok önemli rabbimin mucizeleri çok belki bizi de bulur
meryem suresinin bazı ayetlerine gelince namaz kılınıyormuş sanırım forumda olması lazım bakıp usulüne göre yapalım hatta bi arkadaş 3 gün oruç tutmuş
forumda okudum ama hangi konudaydı unuttum:)akşama kadar bilgisayar başında kafam karıştı bakarım tekrar ama tilavet sevdeci değil galibacanım ne için namaz kılıyormuş?kuranı kerim hatim edilince tilavet secdesi kılınır o mu acaba?yoksada çocuk için mi kılanan bir namaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?