Ne güzel dua, teşekkür ederim inşallahİnşallah en kisa surede hamilelik haberini aliriz burdan
İnşallah, teşekkür ederimİnsallah sizde anne olucaksınız Allah tez vakitte nasip etsin karnımda 5 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay önce ve annemide 20 yıldır görmüyorum cok tuhafım sosyal medyada annelerini cocuklarını paylaşanları görüyorum değişik hissediyorum annesizliğe alışmıştım ama evlat kaybetmek daha zormuş bunu anladım
Evet çok zor ama böyle dualar alınca dayanılır oluyor. Teşekkür ederimÇok zor bir durum
İnşallah en kısa sürede evladınıza kavuşursunuz
Söylediklerinin tamamına katılıyorum. Aslında stresli değilim ama içinde bulunduğumuz tüketim çağı ister istemez beni de alıyor içine.Anne olup sağlığından olacağına yada bebeğinde sorun olucagına geç anne ol .. belki de olmamasının sebebi Budur ..
bende beklemedeyim ama İnan bu kadar üzülürsen stres yaparsan zaten olmaz olamaz
Sabır cok zor evet ama herseyde bir hayırda olduğunu unutma
Tabi çabala elimizden ne gelirse yapmalıyız ki nasip olsun
Amin, teşekkür ederim. Hepimizin duası kabul olsunAllah herkesin gönlündekini tez zamanda versin..
Söylediklerinin tamamına katılıyorum. Aslında stresli değilim ama içinde bulunduğumuz tüketim çağı ister istemez beni de alıyor içine.
Bütün dualarımı vardır bir hayır, geç olsun güç olmasın diye ediyorum ama işte bazen zayıf düşüyor insan...
İkimize de en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip olur inşallah
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin içinde bizede yaşınız kaç tip çok gelişti 45 yaşında anne olanlarsa şahidim psikolojinizi şakın düşürmeyin moral çok önemliİnşallah, teşekkür ederimSiz de umarım cennette kavuşursunuz meleğinize, Allah tekrarını yaşatmasın Sanırım ben de o sosyal medya, reklam falan derken böyle duygusallaştım.
Aynen öyle canım ama işte bu yolun inişi de çıkışı da var. Ben genelde çıkışlarda olurum ama bugün inişlerdeyimtabikide o zayıflık hepimizde oluyor ben bu ay regl olduğumda hüngür hüngür ağladım ama sonra aniden dank etti ya bana yada başka eşime birsey olsaydı ..(kendi asker )
oturdum ve daha gücüm var uğraşabilirim başarabilirim dedim ☺☺
inşallah başarıcaz cnm inşallah anne olucaz bizde
Sonuçta hersene kutlanan bir gün
ve anneliğin her günü özel zaten böyle bir güne sığdırmak mantıksız☺☺
Amin, bende çok teşekkür ederim.Amin, teşekkür ederim. Hepimizin duası kabul olsun
İnşallah cnm inşallahAynen öyle canım ama işte bu yolun inişi de çıkışı da var. Ben genelde çıkışlarda olurum ama bugün inişlerdeyim
Adet olunca ağlama mesela bende çook geride kaldı. 3 yıldır bekleyince alışıyor sanırım insan
ikimize de sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum
Normalde çok pozitif bir insanım ama arada olur ya dip günleri, ben bugün ordayım. 31 yaşındayım. Yaşım genç ama işte bekledikçe insanda tek ben mi böyleyim duygusu oluyor bazenTeşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin içinde bizede yaşınız kaç tip çok gelişti 45 yaşında anne olanlarsa şahidim psikolojinizi şakın düşürmeyin moral çok önemli
Bugünlük böyleyim sanırımAmin, bende çok teşekkür ederim.
Olumlu düşünün, olacak deyin sadece vaktini bekliyor diye düşünün, hep olumlu düşünün..
Klomen evet duygusallaştırıyo ben de kullandımİnşallah cnm inşallahbende de yoktu ama bu ay klomen iğne kullandım ya ondan sanırım alıştık ya resmen alıştırdı hayat bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?