Anne Olamamak...

Squid

Game on.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
2.295
3.452
83
Merhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.

Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.

Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...

Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...

Son düzenleme:
İnsallah sizde anne olucaksınız Allah tez vakitte nasip etsin karnımda 5 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay önce ve annemide 20 yıldır görmüyorum cok tuhafım sosyal medyada annelerini cocuklarını paylaşanları görüyorum değişik hissediyorum annesizliğe alışmıştım ama evlat kaybetmek daha zormuş bunu anladım

İnşallah, teşekkür ederim Siz de umarım cennette kavuşursunuz meleğinize, Allah tekrarını yaşatmasın Sanırım ben de o sosyal medya, reklam falan derken böyle duygusallaştım.

Anne olup sağlığından olacağına yada bebeğinde sorun olucagına geç anne ol .. belki de olmamasının sebebi Budur ..
bende beklemedeyim ama İnan bu kadar üzülürsen stres yaparsan zaten olmaz olamaz
Sabır cok zor evet ama herseyde bir hayırda olduğunu unutma
Tabi çabala elimizden ne gelirse yapmalıyız ki nasip olsun

Söylediklerinin tamamına katılıyorum. Aslında stresli değilim ama içinde bulunduğumuz tüketim çağı ister istemez beni de alıyor içine.
Bütün dualarımı vardır bir hayır, geç olsun güç olmasın diye ediyorum ama işte bazen zayıf düşüyor insan...
İkimize de en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip olur inşallah

tabikide o zayıflık hepimizde oluyor ben bu ay regl olduğumda hüngür hüngür ağladım ama sonra aniden dank etti ya bana yada başka eşime birsey olsaydı ..(kendi asker )

oturdum ve daha gücüm var uğraşabilirim başarabilirim dedim
inşallah başarıcaz cnm inşallah anne olucaz bizde
Sonuçta hersene kutlanan bir gün

ve anneliğin her günü özel zaten böyle bir güne sığdırmak mantıksız

İnşallah, teşekkür ederim Siz de umarım cennette kavuşursunuz meleğinize, Allah tekrarını yaşatmasın Sanırım ben de o sosyal medya, reklam falan derken böyle duygusallaştım.
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin içinde bizede yaşınız kaç tip çok gelişti 45 yaşında anne olanlarsa şahidim psikolojinizi şakın düşürmeyin moral çok önemli

Aynen öyle canım ama işte bu yolun inişi de çıkışı da var. Ben genelde çıkışlarda olurum ama bugün inişlerdeyim
Adet olunca ağlama mesela bende çook geride kaldı. 3 yıldır bekleyince alışıyor sanırım insan
ikimize de sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum

Amin, teşekkür ederim. Hepimizin duası kabul olsun
Amin, bende çok teşekkür ederim.
Olumlu düşünün, olacak deyin sadece vaktini bekliyor diye düşünün, hep olumlu düşünün..

İnşallah cnm inşallah bende de yoktu ama bu ay klomen iğne kullandım ya ondan sanırım alıştık ya resmen alıştırdı hayat bizi

Normalde çok pozitif bir insanım ama arada olur ya dip günleri, ben bugün ordayım. 31 yaşındayım. Yaşım genç ama işte bekledikçe insanda tek ben mi böyleyim duygusu oluyor bazen

Hayatımda hiç anne olma gibi bir isteğim olmadı. Sizle bu konuda empati yapamam belki ama tutkuyla istediğin şeyin olmaması nasıl can yakar bilirim. Neden dayanmaya çalışıyorsunuz ki? Anne olmak istiyorsanız bunun sizi üzmesi çok doğal. Üzüntünüzü de yaşayın dilediğiniz gibi.
Umarım en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Anneler gününüz kutlu olsun

İnşallah cnm inşallah bende de yoktu ama bu ay klomen iğne kullandım ya ondan sanırım alıştık ya resmen alıştırdı hayat bizi
Klomen evet duygusallaştırıyo ben de kullandım Ama bir de aşılamada gönekten vurulan iğneler var kiii insanı delirtiyor. Salya sümük mü dersin, öfke mi dersin, eşin boğma isteği mi dersin... Ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…