Anne Olamamak...

Evet haklısınız, kadın anne demek değildir. Ama kadın bazen sadece anne olmak ister ya ben de oradayım. Hayat bana ne getirir bilmiyorım ama tavsiyelerinizş göz önüne alacağım, dualarınız için teşekkür ederim

Benim arkadaşımın 6 sene olmadı.Sonra peşpeşe 2 tane doğurdu.Bir oğlu bir de kızı var.Allah tez vakitte sanada versin,yüzünü güldürsün inşallah
Ne güzel bir örnek, darısı başıma Aminn, çok teşekkür ederim

Ben dahil etrafimda uc kisi daha ilk bebekte ugrasip ikincisine tamamen surpriz bir sekilde hamile kaldik. Benim ilk gebeligim 18 ay sonra rahimdeki yara icin fitil kullanirken ve cinsel iliski yasakken tek bir denemeyle tutmus. O ay umudum yoktu cunku. Bir de rahim filminin de etkisi buyuk. Ikincisi de yine korunurken tek bir kacamakla gelmis. Yani diyecegim o ki ugrasinca olmuyor demekki sana hayirli bir evlat diliyorum. Ama once kendi beden ve ruh sagligini guclendir. Cunku anne olunca hepsi elinden gidiyor Rabbim sana ve senin gibi anne olmak isteyen herkese en hayirli zamanda nasip eder insallah.

Desene yakında katil olabilirim zaten eşime hep sinir oluyom aşılamaya da geçince iyice boğarım kesin

İnşallah sizde en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız,canı gönülden dua edecem sizin içinBiraz sabır nasipte varsa vakti ve zamanı geldiğinde gelecek bebeğiniz

eğer anne olmayı tatmak istiyorsanız ve eşiniz de buna izin veriyorsa koruyucu aile olabilirsiniz. süreç evlat edinmeye göre daha kolay ve bir çocuğa yuvanızı açmış oluyorsunuz...Belki kendi çocuğunuz da olur.

Çok şükür sağlığım yerinde turp gibiyim İnşallah benim de senin gibi güzel bir hikayem olur Duaların için çok teşekkür ederim, çocuklarınla nice anneler günün olsun

İnşallah sizde en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız,canı gönülden dua edecem sizin içinBiraz sabır nasipte varsa vakti ve zamanı geldiğinde gelecek bebeğiniz
Çok çok teşekkür ederim, duanızı taa kalbimde hissettim Ne kadar incesiniz

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, kim bilir belki ilerde olabilirim ama şimdilik hazır değilim sanırım

Böyle günleri sevmiyorum.Annesi hayatta olmayan var,anne olmak için zorlu süreçlerden geçenler var,annesini hiç tanımayanlar var...
Evet, artık ben de sevmiyorum. İleride anne olursam da aynı hassasiyetimi devam ettireceğim kimseyi kırmamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…