Anne Olamamak...

Normalde çok pozitif bir insanım ama arada olur ya dip günleri, ben bugün ordayım. 31 yaşındayım. Yaşım genç ama işte bekledikçe insanda tek ben mi böyleyim duygusu oluyor bazen
Ohooo önünüzde yıllar yıllarrrr var bide ne kadar süredir olmuyor sorunlar bellimi bunlar çok önemli iyi tespit etmek bide akışına bıraktığın zaman geliyor bana öyle olmuştu

Ne güzel ve değişik bir bakış açısı... Bu durumda üzüntüyü sürekli yaşamak devamında daha fazla üzüntü getiriyor maalesef Aslında bu kadar üzülmem ama işte tüketim çılgınlığı beni de tüketiyor bazen
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim, sizin de özlemle bekledikleriniz kısa sürede gerçekleşir umarım

Ohooo önünüzde yıllar yıllarrrr var bide ne kadar süredir olmuyor sorunlar bellimi bunlar çok önemli iyi tespit etmek bide akışına bıraktığın zaman geliyor bana öyle olmuştu
3 yıldır olmuyor, sayısız test yapıldı ikimizin de normal.
Klomenler, aşılamalar...
Yaş genç ama yaşananlar sürekli olunca yılgınlık oluyor.

Dilerim gönlünüze göre olur, dilerim seneye siz de yavrunuz kucağınızda kutlarsınız Anneler Günü'nü. Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin.

Doğuran, doğurmayan, anneliğin doğurganlık meselesi değil ruh meselesi olduğunu bilen, sadece bir insan evladına değil can taşıyan başka canlıları da evladı bilip, sevgisini veren tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

Sizin de anneler gününüz kutlu olsun inşallah yavrunuza kavuşursunuz Allahım size de nasip eder

Her kadın doğursun doğurmasın yinede bir annedir . Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı doldursun insallah sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün bir evlatla . Ve isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın

Öyle tabi. Uyudukça uyumak, gezdikçe eve girememek gibi. Ama itinayla bastırdıklarımız en zayıf anımızda çok daha şiddetli patlamıyor mu? Demek istediğim üzüldüğünüz için sürekli karalar bağlayın değildi aslında. Ama bugün anne olamayanlar, evladını kaybedenler, annesini kaybedenler için incitici bir gün. Ben hatta bu kadar yaygara koparılmasını da doğru bulmuyorum birilerini yaraladığımız için. Bugün üzülmek istiyorsanız kendinizi tutmayın üzülün. Yarın yeni bir gün.

Rabbim tez vakitte güzel haberi almanı nasip etsin.

3 yıldır olmuyor, sayısız test yapıldı ikimizin de normal.
Klomenler, aşılamalar...
Yaş genç ama yaşananlar sürekli olunca yılgınlık oluyor.
Pıhtılaşma testi yaptırdın mı yaptırmadıysan Onuda bir dene canım tüp bebek dene olmazsa sebepsiz interfilede cok etkili diye biliyorum maddi durumun el veriyorsa hatta devlet hastaneleri bile yapıyormuş sanırım

Evet anne olmak çok şey ama her şey değil. Hayattan her daim güzel ve hayırlı olanı isteyin. Nice insanlar var evlatlarından çok zarar görüyorlar lütfen üzülmeyin. Hem anne olmak illa da kan bağı ile olan bir şey değil. Hiçbir şekilde olmuyorsa ve çok istiyorsanız sevgi evlerine gidebilirsiniz (salgın süreci geçince).Siz nasıl bir evlat arzusu çekiyorsanız aynı şekilde anne arzusu çeken evlatlar da var illa evlat edinmek zorunda da değilsiniz, gönüllü annelik yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤❤❤ insallah bir gün yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Teşekkür ederim, ne kadar incesiniz Bende sayısız çiçek ve kuş annesiyim ama bir de kendimden bir parçanın annesi olmak istiyorum
Sizin de gününüz kutlu olsun

Ne güzel yazmışsınız, teşekkür edeim aminnn

Benim arkadaşımın 6 sene olmadı.Sonra peşpeşe 2 tane doğurdu.Bir oğlu bir de kızı var.Allah tez vakitte sanada versin,yüzünü güldürsün inşallah

Size katılıyorum mesela yakın bir arkadaşım annesini kaybettiğinden beri sosyal medyada bugünü asla kutlamadım çünkü o zaman anladım ne kadar acı verici olabileceğini. Arada patlaması da iyi geliyor. Sizlerin destekleri de bana güç veriyor. Teşekkürler...

Evet o testlari de yaptırdım. Son gittiğimiz bir profesör deyim yerindeyse at gibi olduğumuzu söyledi. Yaşınız genç şimdiden tüo bebeğe gitmeyin bırakın dedi, bıraktık...

Hadi inşallah. Sağlıklı hayırlı bir evladınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…