- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
Ohooo önünüzde yıllar yıllarrrr var bide ne kadar süredir olmuyor sorunlar bellimi bunlar çok önemli iyi tespit etmek bide akışına bıraktığın zaman geliyor bana öyle olmuştuNormalde çok pozitif bir insanım ama arada olur ya dip günleri, ben bugün ordayım. 31 yaşındayım. Yaşım genç ama işte bekledikçe insanda tek ben mi böyleyim duygusu oluyor bazen
Ne güzel ve değişik bir bakış açısı... Bu durumda üzüntüyü sürekli yaşamak devamında daha fazla üzüntü getiriyor maalesefHayatımda hiç anne olma gibi bir isteğim olmadı. Sizle bu konuda empati yapamam belki ama tutkuyla istediğin şeyin olmaması nasıl can yakar bilirim. Neden dayanmaya çalışıyorsunuz ki? Anne olmak istiyorsanız bunun sizi üzmesi çok doğal. Üzüntünüzü de yaşayın dilediğiniz gibi.
Umarım en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Anneler gününüz kutlu olsun
3 yıldır olmuyor, sayısız test yapıldı ikimizin de normal.Ohooo önünüzde yıllar yıllarrrr var bide ne kadar süredir olmuyor sorunlar bellimi bunlar çok önemli iyi tespit etmek bide akışına bıraktığın zaman geliyor bana öyle olmuştu
Her kadın doğursun doğurmasın yinede bir annedir . Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı doldursun insallah sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün bir evlatla . Ve isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasınMerhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ne güzel ve değişik bir bakış açısı... Bu durumda üzüntüyü sürekli yaşamak devamında daha fazla üzüntü getiriyor maalesefAslında bu kadar üzülmem ama işte tüketim çılgınlığı beni de tüketiyor bazen
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim, sizin de özlemle bekledikleriniz kısa sürede gerçekleşir umarım
Pıhtılaşma testi yaptırdın mı yaptırmadıysan Onuda bir dene canım tüp bebek dene olmazsa sebepsiz interfilede cok etkili diye biliyorum maddi durumun el veriyorsa hatta devlet hastaneleri bile yapıyormuş sanırım3 yıldır olmuyor, sayısız test yapıldı ikimizin de normal.
Klomenler, aşılamalar...
Yaş genç ama yaşananlar sürekli olunca yılgınlık oluyor.
Teşekkür ederim, ne kadar incesinizDilerim gönlünüze göre olur, dilerim seneye siz de yavrunuz kucağınızda kutlarsınız Anneler Günü'nü. Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin.
Doğuran, doğurmayan, anneliğin doğurganlık meselesi değil ruh meselesi olduğunu bilen, sadece bir insan evladına değil can taşıyan başka canlıları da evladı bilip, sevgisini veren tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Aminn, teşekkür ederimSizin de anneler gününüz kutlu olsun inşallah yavrunuza kavuşursunuz Allahım size de nasip eder ❤
Ne güzel yazmışsınız, teşekkür edeimHer kadın doğursun doğurmasın yinede bir annedir . Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı doldursun insallah sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün bir evlatla . Ve isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın ❤❤❤
Size katılıyorum mesela yakın bir arkadaşım annesini kaybettiğinden beri sosyal medyada bugünü asla kutlamadım çünkü o zaman anladım ne kadar acı verici olabileceğini. Arada patlaması da iyi geliyor. Sizlerin destekleri de bana güç veriyor. Teşekkürler...Öyle tabi. Uyudukça uyumak, gezdikçe eve girememek gibi. Ama itinayla bastırdıklarımız en zayıf anımızda çok daha şiddetli patlamıyor mu? Demek istediğim üzüldüğünüz için sürekli karalar bağlayın değildi aslında. Ama bugün anne olamayanlar, evladını kaybedenler, annesini kaybedenler için incitici bir gün. Ben hatta bu kadar yaygara koparılmasını da doğru bulmuyorum birilerini yaraladığımız için. Bugün üzülmek istiyorsanız kendinizi tutmayın üzülün. Yarın yeni bir gün.
Teşekkür ederim, ben de duanızı kalbimde hissediyorumÖzleminizi kalbimden hissettimRabbim size ve isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah
Evet o testlari de yaptırdım. Son gittiğimiz bir profesör deyim yerindeyse at gibi olduğumuzu söyledi. Yaşınız genç şimdiden tüo bebeğe gitmeyin bırakın dedi, bıraktık...Pıhtılaşma testi yaptırdın mı yaptırmadıysan Onuda bir dene canım tüp bebek dene olmazsa sebepsiz interfilede cok etkili diye biliyorum maddi durumun el veriyorsa hatta devlet hastaneleri bile yapıyormuş sanırım
Hadi inşallah. Sağlıklı hayırlı bir evladınız olsunMerhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?