- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
- Konu Sahibi muallme hatun
-
doktora gitmişsinizdir ne teşhis koydu acaba?Hayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
Sorun eşinizdeyse?????Eşime karşı eksiklik hissediyorum.
Bir sıkıntı yok ikimizde dedoktora gitmişsinizdir ne teşhis koydu acaba?
Seni o kadar iyi amlıyorum kiHayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
Yok doktora gittik bir sıkıntının olmadığı söylendiSorun eşinizdeyse?????
Belki de zamanı vardır. Güzel şeyler zaman alır. Strese girmeyinBir sıkıntı yok ikimizde de
Şu an bende ağlayarak yazıyorum desem...aslında bununda imtihan olduğunu biliyorum. Diyorum sabredeceğim.Sabrediyorum ama işte böyle bazen o kadar yorgun hissediyorum ki..Seni o kadar iyi amlıyorum ki
Nisan ayında 3.senemiz olacak.
Ve aynı durumdayız
İnan bana sana ağlayarak yazıyorum
Bende senim gibi çaresizim. Napıcam bilmiyorum
Belki deBelki de zamanı vardır. Güzel şeyler zaman alır. Strese girmeyin
Evet bazen strese bağlı olmadığından falan bahsetti. Ona bağladım stresi azaltmaya çalıştımDr eşinize de mi sorun yok dedi ?
Aaamin inşallah.İnşallah en kısa zamanda evinizi neşelendirecek minnoş bir bebişiniz olur. Allah kucağınızı doldursun
Haklısın.Şu an bende ağlayarak yazıyorum desem...aslında bununda imtihan olduğunu biliyorum. Diyorum sabredeceğim.Sabrediyorum ama işte böyle bazen o kadar yorgun hissediyorum ki..
Bi yakınımızın 10 sene çocukları olmadı. Adak adadılar, 10 sene sonra çocukları oldu. Sonra o daha 2-3 yaşındayken ikinci çocukları oldu.Hayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?