- Konu Sahibi muallme hatun
-
Haklısın canım bu da bir imtihan ne kadar stres yapma desek de kendinle baş başa kalınca bunu düşüneceksin biz kadınlar böyleyiz kim aksini iddia ederse etsin, çok çok istisnai insanlar dışında ama tek sığınağımız Allah ve dua etmek bol bol inşallah yüzümüz güler canım buna inan. Senin mucizen de müjde verecek sana...İnşallah size de isteyen herkese de nasip eder Rabbim.Öyle tabiki gerçekten daha fazla bekleyenler var. Ama bazen derdini yüklenemiyormuş gibi geliyor.
Yakın zamana kadar etkilendiğimi düşünmüyordum. Ama yavaş yavaş sosyal ortamlardan çektim krndimi sırf bu muhabbetler olmasın diye. Ama ağlamamın insanlarla alakası yok. Sadece annelik duygusunu çok merak ediyorum ve bunu tatmak istiyorum. Bir insanın doğması ve ona annelik yapmak nasıl bir duygu çok merak ediyorumÇok teşekkür ederim de ama bu kadar ağlayacak bir durum yok ki
Daha 3.yiliniz gezin tozun eğlenin keyfine bak bu kadar şimdiden strese kendini sokmaya gerek var mı.
Çevrenizden mi çok etkileniyorsunuz acaba?
gercekten dusunmeyin baska seylere odaklanin kafada bitince oluyor。 rabbim verecegi zamani bilir aglamayin nolurSeni o kadar iyi amlıyorum ki
Nisan ayında 3.senemiz olacak.
Ve aynı durumdayız
İnan bana sana ağlayarak yazıyorum
Bende senim gibi çaresizim. Napıcam bilmiyorum
İnşallah olur hayırlı sağlıkli bir şekilde isteyen herkesinİnşallah sizin de tez vakitte olur biraz daha deneyip daha sonra olmazsa aşılama ve tüp bebek düşünecegiz
Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de 3 yıl olacak yakında. 2 kimyasal yaşadım. Çok zorlu süreçlerdi. Acaba Allah bana çocuk nasip etmeyecek mi diyordum. Bizim de testlerimizde sıkıntı yoktu.Hayırlı akşamlar herkese. Konuma nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Bitkin, huzursuz bir haldeyim. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen anne olamıyorum. Adet gecikmelerinden sonra bir umudum oluyor. Psikolojik olarak bulantı başlıyor acaba diyorum bu sefer oldu mu. Test yapıyorum negatif. Bir umudum daha elden kayıp gidiyor. Eşime karşı eksiklik hissediyorum. Etrafımda sürekli bebek bekledikleri imaları, sürekli çocuk muhabbetleri. Çok sıkıldım. Bunaldım. Anne olmayı da istiyorum artık. Sürekli hayal kuruyorum. Ama olmuyor. Buraya neden yazdım bende bılmıyorum rahatlatır belki. Anlatacağım kimsem yok bunları. Anlatsam da sanki bana acıyarak bakacaklarmış gibi geliyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama dışım güllük gülistanlık...
İnşallah.. Öncelikle doktor, sonra dua. Sonrası pozitiflikHaklısınız. Düşünmemek çok güzel. Uygulayabilirirm inşallah
Allah gönlünüzü dinlendirsin. Size de tekrar hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallahHaklısın.
2 sene önce bebeğimi kaybettim
O gündem sonra hamile kalamadım.
Kalamıyorum. Her ay acaba diyorum
Ama çaresizim. İsyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum
Etraftakiler bakacak sanki çocuğa bana kimse bu konuda ağzını bile açamazdı büyük ihtimalle çünkü beni gördüklerinde geriliyorlarHaklısınız. Eşim bu konudaki en büyük destekçim.sagolsun birgünden birgüne artık baba olmak istiyorum demedi. Benim çok üzüldüğümü bildigin için. Ama yakın çevremiz öyle değil maalesef. Etrafımız düşüncesizlerle dolu.
Evet tetkiklerde çekildiTüp bebek tedavisine baslayin paraniz varsa ozel hast niye bu kdr stres yaptınız ki aşılama deneyin yumurta catlatma deneyin belki tedavi ile stres gider o surecte kendiliğinden gecer rahim filmi cekildimi bazem rahim filminden sonra hamile kalam cok oldu burda
Haklısınız. Herşeyin zamanı var aslında. Ama bunu gönlüme anlatamıyorum bazen6 sene bekledik.İkimiz de dünya kadar testlere girdik.Hiçbir problem yoktu.Etrafımda soranlara da düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorduk.Sonuçta kimseyi de ilgilendirmez.Sonra tüp bebekle 6 aylık bir oğlum var şimdi.Noldu o soranların çoğu arayıp hayırlı olsun bile demediler.En büyük olmama sebebi stres.Lütfen etrafı ciddiye almayın.Onların işi bu.Çoğu mutsuzluktan etrafına sarıyor.En uygun zamanda hayırlısıyla siz de anne olacaksınız inşallah.Bir de tavsiye.Olmuyor diye üzülüp hayatı zindan etme.Gez toz.Sonra o gezemediğin zamanları da çok arıyorsun.
Aynen beni anlatmışsınız. Dualarınıza da çokça aminnİnşallah bir gün hepimize nasip olur evlerimiz bebek sesleriyle renklenir
Ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar bı saatten sonra susmak daha iyi sanki diğerleri anlamıyor anlayamaz da yaşamamış kihep içine atarsın atarsın atarsın ama sonra bı bakıyorsun bı şarkıda yada bir videoda en basitinden kahvaltı da elindeki çatalı ağzına götürürken hiç anlamadığın bı şekilde gözyaşların düşüyor patır patır tutamıyorsn ve oturup hüngür hüngür ağlıyorsun
Hemen yarın alıp denemeye başlayacağım. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzuSeni çok iyi anlıyorum. Bizim de 3 yıl olacak yakında. 2 kimyasal yaşadım. Çok zorlu süreçlerdi. Acaba Allah bana çocuk nasip etmeyecek mi diyordum. Bizim de testlerimizde sıkıntı yoktu.
Her ay robot gibi sevişiyorduk. İlişkimiz de o kadar etkileniyordu ki.. Öğretmenim, atanamadım henüz. Sonra bir işe girdim, 12 saate yakın çalışıyordum. Yumurtlama haftasında sadece 2 kez ilişki oldu. O da ben uyuyordum heralde asla hatırlamıyorumEve ölü gibi geliyordum. Ağır koliler taşıyordum hep.
Bebek işini unuttum resmen. Uyumak için yaşıyordum
Asıl olay da şu ; her sabah işe gitmeden 1 tam avokadoyiyordum. Eşim nereden aklına geldiyse 15 tane falan almış. Çürümesinler diye kusana kadar yedim. Adetim gecikince hamileliğimi öğrendim. Şu ana kadar sağlıklı bir gebelik, Allah inşallah kucağıma almayı nasip eder
1)Yoğun çalışıp bebek işini unutmak 2) Avokado.
Bence bana bunlar vesile oldu. Tabi bolca da dua
Avokadoyu dene bence
Aynen öyle onları hiçbir şekilde memnun edemeyizİnşallah.. Öncelikle doktor, sonra dua. Sonrası pozitiflik
Hem 3 yıllık evlilik yeni sayılır. Zaten 2 sene pandemiye kurban gitti
Varsa yapmak istediklerinizi yapın, eşinizle gezin tozun maddi manevi artık ne ölçüde ne yapabilirseniz, çocuk yokken yapabileceğiniz şeyler içinizde kalmasın.
Toplumu da boşverin, bebeğiniz olsa cinsiyet beğenmezler, sonra bir de ikinciyi isterler falan. Konuşmak olsun...
Bir sıkıntı yok ikimizde de
maddi imkanınız varsa direkt tüp bebek yapsanızŞu an bende ağlayarak yazıyorum desem...aslında bununda imtihan olduğunu biliyorum. Diyorum sabredeceğim.Sabrediyorum ama işte böyle bazen o kadar yorgun hissediyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?