Anne olamamak...

İnşallah size de isteyen herkese de nasip eder Rabbim.Öyle tabiki gerçekten daha fazla bekleyenler var. Ama bazen derdini yüklenemiyormuş gibi geliyor.
Haklısın canım bu da bir imtihan ne kadar stres yapma desek de kendinle baş başa kalınca bunu düşüneceksin biz kadınlar böyleyiz kim aksini iddia ederse etsin, çok çok istisnai insanlar dışında ama tek sığınağımız Allah ve dua etmek bol bol inşallah yüzümüz güler canım buna inan. Senin mucizen de müjde verecek sana...

Çok teşekkür ederim de ama bu kadar ağlayacak bir durum yok ki
Daha 3.yiliniz gezin tozun eğlenin keyfine bak bu kadar şimdiden strese kendini sokmaya gerek var mı.
Çevrenizden mi çok etkileniyorsunuz acaba?
Yakın zamana kadar etkilendiğimi düşünmüyordum. Ama yavaş yavaş sosyal ortamlardan çektim krndimi sırf bu muhabbetler olmasın diye. Ama ağlamamın insanlarla alakası yok. Sadece annelik duygusunu çok merak ediyorum ve bunu tatmak istiyorum. Bir insanın doğması ve ona annelik yapmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum

Seni o kadar iyi amlıyorum ki
Nisan ayında 3.senemiz olacak.
Ve aynı durumdayız
İnan bana sana ağlayarak yazıyorum
Bende senim gibi çaresizim. Napıcam bilmiyorum
gercekten dusunmeyin baska seylere odaklanin kafada bitince oluyor。 rabbim verecegi zamani bilir aglamayin nolur

Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de 3 yıl olacak yakında. 2 kimyasal yaşadım. Çok zorlu süreçlerdi. Acaba Allah bana çocuk nasip etmeyecek mi diyordum. Bizim de testlerimizde sıkıntı yoktu.
Her ay robot gibi sevişiyorduk. İlişkimiz de o kadar etkileniyordu ki.. Öğretmenim, atanamadım henüz. Sonra bir işe girdim, 12 saate yakın çalışıyordum. Yumurtlama haftasında sadece 2 kez ilişki oldu. O da ben uyuyordum heralde asla hatırlamıyorum Eve ölü gibi geliyordum. Ağır koliler taşıyordum hep.
Bebek işini unuttum resmen. Uyumak için yaşıyordum
Asıl olay da şu ; her sabah işe gitmeden 1 tam avokado yiyordum. Eşim nereden aklına geldiyse 15 tane falan almış. Çürümesinler diye kusana kadar yedim. Adetim gecikince hamileliğimi öğrendim. Şu ana kadar sağlıklı bir gebelik, Allah inşallah kucağıma almayı nasip eder
1)Yoğun çalışıp bebek işini unutmak 2) Avokado.
Bence bana bunlar vesile oldu. Tabi bolca da dua
Avokadoyu dene bence

Sebepsiz infertilite çok duyuyorum şu sıralar. Kafayı takmamalısınız. Olursa kendiliğinden süper olur ama tedaviler çok başarılı böyle düşünün. Umarım en kısa zamanda alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

Haklısınız. Düşünmemek çok güzel. Uygulayabilirirm inşallah
İnşallah.. Öncelikle doktor, sonra dua. Sonrası pozitiflik
Hem 3 yıllık evlilik yeni sayılır. Zaten 2 sene pandemiye kurban gitti
Varsa yapmak istediklerinizi yapın, eşinizle gezin tozun maddi manevi artık ne ölçüde ne yapabilirseniz, çocuk yokken yapabileceğiniz şeyler içinizde kalmasın.
Toplumu da boşverin, bebeğiniz olsa cinsiyet beğenmezler, sonra bir de ikinciyi isterler falan. Konuşmak olsun...

Etraftakiler bakacak sanki çocuğa bana kimse bu konuda ağzını bile açamazdı büyük ihtimalle çünkü beni gördüklerinde geriliyorlar Gerekirse eşimle hiç çocuk bile istemeyebiliriz yani yeter ki mutlu olalım ikimiz de çocuk şart diye bi kural yok. Burada sadece siz çok istediğiniz için tabi ki gönlünüze göre olsun hayırlısıyla sağlıklı bir çocuğunuz olsun isterim. Çok zorladın mı da Allah korusun bu seferde sağlıklı olmadan doğabiliyor. Ben geçende köyde bunun kavgasını etmiştim cahilin biriyle ne zaman evlenip evlenmeyeceğimi sordu ben de daha çook var 25 yaşındayım nasip bu işler ama 30 u bulur dedim saçmalama o yaşta evlenilirmi den girdi çocuk yapacaksından çıktı asdf bir delirmişim o lafına adama öyle laflar ettim ki en sonunda özür diledi benden Sanki masraflarını o karşılayacak büyütüp besleyecek akrabam bile değil bunu diyen bak hatırlayınca sinir oldum yine Kimseye laf ettirme valla eşinle mutlu olmaya bak inşallah her şey gönlüne göre olur

Haklısınız. Herşeyin zamanı var aslında. Ama bunu gönlüme anlatamıyorum bazen

Bu konuda yalnız değilsiniz bende sizin gibi bir sorun olmamasına rağmen anne olamadım bunun için ilaç tedavileri de gördüm ancak olmadı özellikle stres çok etkiliyor.. maalesef ki bende regl döneminde aşırı stres oluyorum oldu mu olucak mı derken her seferinde negatif…

Yakın arkadaşım, hicbir neden olmaksızın 7 senede çocuk sahibi oldu..
Doktorlar tedavi bile uygulama gereği duymadi. Görünen bir sorun yoktu çünkü.. zamanı gelecek, sabır.

Aynen beni anlatmışsınız. Dualarınıza da çokça aminn

Hrm
Hemen yarın alıp denemeye başlayacağım. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Aynen öyle onları hiçbir şekilde memnun edemeyiz

Öncelikle Allah bir an önce nasip etsin hayırlısı ile
Sizin istemenize bir sey diyemem en büyük ve doğal hakkınız. Ama çevre baskısına neden müsade ediyorsunuz, yani ben 8 sene üstüne çocuk yaptım şu yaşıma kadar da bana en ufak imasını bile yapan insana mutlaka haddini bildirdim. Bana kendi ailem bile sormadı.
Benim sinirimi bozuyorduysa siz bu kadar istiyorsanız sizi ne kadar üzüyordur kim bilir. Lütfen dinlemeyin onları, müsade etmeyin
Eşinize karşı da eziklik falan hissetmeyin ikinziin de bir sorunu yokmuş, kendinize bunu yapmayın.
Her şeyin bir vakti saati var , umarım bekletmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…