Anne olamamak...

Yani ilk mesajı okuduğumda her yolu denediniz ama yine de hamile kalamıyorsunuz gibi anladım, siz sadece kendiliğinden hamile kalmayı beklemişsiniz, olmamış. E bu çok sık görülen, artık normalleşmiş bir durum? Bu kadar yıkılıp kahrolmaya gerek var mı?
Devlet hastanelerinde bile aşılama, tüp bebek yapılıyor, deneyin, ısrar edin, yine olmazsa o zaman kahrolursunuz. İnşallah da çok geciktirmeden gelir bebek.

İmza: 5 sene deneyip sonunda 2.tüp benek denemesinde hamile kalan, 2 aylık bir anne.

Bakın benim de bir kızım var. Ama ikinci çocuk iki yildir olmuyor. Bir negatif tüp bebek denemem var. Şimdi yine transfer oldu, beklemedeyim ama asla vazgeçmiyorum. Siz de vazgeçmeyin ve elinizden gelen ne varsa yapın bence.

Bende sizin gibiydim, regl gunum gelince psikolojik kusardim.
allah sizede bir evlat nasip etsin inşallah
Her hangi bir tedavi vs baslamadilar mi?
Normalde bir sene denenip olmazsa tedaviye baslarlar
Tedavinin de yorucu olacagını bildigin için biraz daha denemeye karar verdik

Öncelikle geçmiş olsun
Güzel bir hikaye sizinle paylaşmak isterim
Arkadaşım evlendi ve cocuk çok istiyordu
Evlendikten iki ay sonra meme kanseri olduğunu ogrendi aşırı üzüldü
Ama kemoterapi radyoterapi hepsini gördü
iki yıldır mücadele ediyordu hastalıkla şuan savaşı yendi
Ve artık tüp bebeğe başlayacakken kendiliğinden hamile kaldı ve şubata doguracak inşallah.

Evet bazen strese bağlı olmadığından falan bahsetti. Ona bağladım stresi azaltmaya çalıştım
Stres yapip beklentide oldukca olmuyor. Tecrube ile sabit.
Klomen tedavisi ile hamile kalamadim 4 ay denendi.
5.ayda da hemen adet sonrası esimin memleketine gittik. Bu ay nasilsa olmayacak diye dusundugum için beklentim yoktu. Hic aklima bilr gelmedi o yuzden.
Eve döndükten 2 gun sonra hamile oldugumu öğrendim.
Allah size ve isteyen herkese en hayirli zamanda nasip etsin.
Stresten uzak durun, bekletiye girmeyip akisina birakin.

Teşekkür ederim.Arkadaşınız için çok mutlu oldum hayat kendi içinde ilginç dengelere sahip aniden bize güzel sürprizler yapabiliyor inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin

Bir umut verici hikayede benden gelsin. Çok sevdiğim bir arkadaşımda kist vardı ve hamile kalması zordu. Tedavi için ameliyat olması gerekiyordu ve hamile kaldığını öğrendi. Bir yaşında dünya tatlısı bir oğlu var. Şimdi de ikinciye hamile. Oluyor yani. Pes etmeyin. Sadece çok odaklanmayın. Biraz kafanızı dağıtın.

Tedavinin de yorucu olacagını bildigin için biraz daha denemeye karar verdik
Stres çok buyuk etken, ben amann bu tedavide tuttu tuttu yoksa bir daha tedavi olmayacağim olursa kendiliginden olur olmazsada zorlamayacagim diyip kafamdan attigim ay hamile kaldım.
Stres yapmayin

Canım ben dr da aylarca takip yaptım
İpneler oldum çatlama hiçbir sorun yok
Eşimin sperm sayısı çok iyi geldi.
Ama ileri hızı malesef düşük
Ve morfoloji de 2 geldi
Şimdi saraçoğlunun hız ve morfoloji kürlerini deniyorum.
Aslında ben düşük yapınca 6-7 aydır bırakmıştım
Şimdi tekrar başladım

Hangi tüp bebek merkezine gittiniz ?

Doktora gitttiginizi varsayıyorum. Eğer gitmediyseniz geciktirmeden gidin. Bu konularda bir doktorla yetinmeyin. Başka bir konuya daha değineyim o da beslenme. Eşiniz de siz de sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Paketli gıdalardan, rafine şekerden vs uzak durmanız şart. Sebze ve meyveler için güvenli organik tarım yapan bildiğiniz yerler varsa oralardan alın. Çünkü sağlıksız gıdalarda çok fazla koruyucu içeriyor . Bunlar gıdaların sebze meyveler dahil daha dayanıklı uzun ömürlü olmasını sağlıyor ve işte bizler de bunları yiyince üreme hucrelerimiz de aynı şeye maruz kalıyor. Bu da nedeni belirlenemeyen kısırlığa sebep oluyor. Bu da bir seçenek tabiki illere bundan dolayıdır diyemem

Dün yazmıştım yine yazayım bir pozitif hikaye de benden gelsin :)
Benim dayımın 10 yıl çocuğu olmadı sebepsizdi yani 10 yıl sonra 2 tane arka arkaya oldu.
Biri kız, biri erkek şimdi koca sıpalar :)

Merhaba bakışınızı bilemiyorum ama hacamat sülük de yaptırabilirsiniz.Getat belgesi alıp hacamat sülük yapan doktorlar var
Tarama hacamatı ardından rahim bölgesine yaptırabilirsiniz.

Merhaba bakışınızı bilemiyorum ama hacamat sülük de yaptırabilirsiniz.Getat belgesi alıp hacamat sülük yapan doktorlar var
Tarama hacamatı ardından rahim bölgesine yaptırabilirsiniz.
Daha önce yaptırmadım ama denemek istiyordum önceden de. Bir araştırayım yakın çevrede var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…