Anne olamamak...

Stresten uzak dur hayatını ve anını yaşa.
Tak koluna kocanı gez doya doya.
Sonra bir bakmışsın o ay hamilesin.
Her şeyin vakti zamanı var.
Ve çoğunlukla senin elinle ittiğin şey gelir seninle.
Umursama takma ve amaaaan demeyi öğren.
Stres sigaradan bile daha zararlı artık gerisini sen düşün

Bende 6 yıllık evliyim hâlâ çocuk sahibi olamadım 3 kez gebelik yaşadım ama maalesef anne olamadım üzülüyorum ama asla bir başkasının söylediğine yada sorularına değil kimseyide takmıyorum Allahtan hayırlısını dile bir başkasının ne düşündüğü değil ne zaman stres yapmayı bırakıp kendini rahat bırakırsan ozaman gelir bebisin Allah gönlünüze göre versin inşallah

Yapacak birşey yok malesef . Benimde bebeğim olmuyor . Beklemekten başka çaremiz yok . Kendinizi eksik hissetmeyin . Bizim elimizde olan birşey değil . Doktor tedavi falan uygulamadı mi ? Klomen falan .
İnşallah sizin de tez vakitte olur biraz daha deneyip daha sonra olmazsa aşılama ve tüp bebek düşünecegiz

6 sene bekledik.İkimiz de dünya kadar testlere girdik.Hiçbir problem yoktu.Etrafımda soranlara da düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorduk.Sonuçta kimseyi de ilgilendirmez.Sonra tüp bebekle 6 aylık bir oğlum var şimdi.Noldu o soranların çoğu arayıp hayırlı olsun bile demediler.En büyük olmama sebebi stres.Lütfen etrafı ciddiye almayın.Onların işi bu.Çoğu mutsuzluktan etrafına sarıyor.En uygun zamanda hayırlısıyla siz de anne olacaksınız inşallah.Bir de tavsiye.Olmuyor diye üzülüp hayatı zindan etme.Gez toz.Sonra o gezemediğin zamanları da çok arıyorsun.

Şu an bende ağlayarak yazıyorum desem...aslında bununda imtihan olduğunu biliyorum. Diyorum sabredeceğim.Sabrediyorum ama işte böyle bazen o kadar yorgun hissediyorum ki..
Kafaya takmayin akisina birakin. Cokta seneler gecmemis ki. Eli kulagindadir bilemezsiniz. Hayirlisini isteyin. Cevreyi takmayin.

İnşallah size de isteyen herkese de nasip eder Rabbim.Öyle tabiki gerçekten daha fazla bekleyenler var. Ama bazen derdini yüklenemiyormuş gibi geliyor.

Tüp bebek tedavisine baslayin paraniz varsa ozel hast niye bu kdr stres yaptınız ki aşılama deneyin yumurta catlatma deneyin belki tedavi ile stres gider o surecte kendiliğinden gecer rahim filmi cekildimi bazem rahim filminden sonra hamile kalam cok oldu burda

Ben 8 yıllık evliyim hiç bir problem olmamasına karşın 3 yıldır açıkçası üzerine düştük bu sene hamile olduğumu öğrendim.yani hiç öyle ah vah edip strese girmedim.
Bu kadar kafaya takmayın
Vala ben şuan acaba 1 2 sene daha beklesemiydim diye düşünüyorum.

Aslında insanları takmamaya çalışıyorum. Takmadığımı da düşünürdüm. Ama sırf çocuk sorarlar diye ortamlardan kendimi soyutladığımı fark ettim. Dediğinizi yapmaya çalışacağım. Güzel dualarınız için aaminn

Nasip değilmiş demek ki çok zorlamakta doğru gelmiyor bana haklısınız elbette anne olmak en doğal hakkınız ama yine de psikolojini bozmamalısın er ya da geç nasipse olur zaten tabi tedavilerde oluyor ama her zaman onlar da sonuç vermiyor. Lakin eşlerin veya ailelerin böyle imalı konuşmaları sürekli sanki sorun sendeymiş gibi davranmaları benim sinirlerimi zıplatıyor. Aksine benim şu söylediğimi size eşinizin söylemesi gerek kendini yıpratma olur elbet diyerek moralini düzelteceği yerde hatırlatıp üzüyor. Gerçekten nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorlar anlamıyorum. Evlilik sadece çocuktan ibaret değil ki bu baskının ortadan kalkması gerek gerçekten. Sizin istemeniz ayrı birde başkalarının dahil olup sizi üzmeleri ayrı bir durum.

Allah hayırlı evlat nasip etsin. Sizin adınıza çok mutlu oldum

İnşallah bir gün hepimize nasip olur evlerimiz bebek sesleriyle renklenir
Ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar bı saatten sonra susmak daha iyi sanki diğerleri anlamıyor anlayamaz da yaşamamış ki hep içine atarsın atarsın atarsın ama sonra bı bakıyorsun bı şarkıda yada bir videoda en basitinden kahvaltı da elindeki çatalı ağzına götürürken hiç anlamadığın bı şekilde gözyaşların düşüyor patır patır tutamıyorsn ve oturup hüngür hüngür ağlıyorsun

Stres döllenmenin en büyük düşmanı. Bizde de problem olmamasına rağmen 6 ay olmamıştı ama tabi görün ben ne stresler yaşıyorum. Hamile kaldığım ay taşınma işimiz vardı o yoğunlukta aklıma bile gelmedi

Bakın size uygulaması çok zor bir tavsiye vereceğim :
"kafanıza takmayın"

Şimdi öncelikle başka bir doktora tekrar gidin.
Siz de gidin eşiniz de gitsin, ayrı ayrı tüm tetkikler yapılsın. Elinizde net bir sebep veya sebepsizlik olsun.
Sonrasında da sonuç ne olursa olsun, bizim bebeğimiz olur diye olumlu düşünerek, kafanıza takmayın, stresten uzak durun. Allahın izniyle olur
Olur yani, inşallah olur, nasip olsun gönlünüze göre tez zamanda inşallah.
"Düşünme" demesi kolay, uygulaması zor ama güzel çözüm

Haklısınız. Eşim bu konudaki en büyük destekçim.sagolsun birgünden birgüne artık baba olmak istiyorum demedi. Benim çok üzüldüğümü bildigin için. Ama yakın çevremiz öyle değil maalesef. Etrafımız düşüncesizlerle dolu.

Haklısınız. Düşünmemek çok güzel. Uygulayabilirirm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…