- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Allah razı olsun ben hep rabbime sığındım ona olan inancım olmasa çok zor olurdu her zaman sağlıklı olması için hayırlı olması için dua ederim ama takdir edersiniz ki bu duyguyu bastırmak çok zor zaman zaman dolup taşıyor insan biz bütün birikimimizi hastanelerde harcadık inanır mısınız etrafımızdaki kardeşlerimiz anamız babamız içimizin nasıl yandığını bilen insanlar tüp bebek parası isteriz diye küstüler bunu yapan öz kardeşlerim ve annem babam insan bazen bu boşlukta bi destek arıyor
Son tedaviden sonuç alamazsam tabi ki hayatıma devam edeceğim işe başlayıp bu durumu kabulleneceğim
tüp bebek dışında hangi tedavileri uyguladın diye soracaktım.Bütün birikimimizi bitirdik aşılama iğne tedavileri tahliller muayeneler tüp bebek 8 000 kadar çıkıyor ama son çarem o olacak inşallah o zaman rabbim evlat kokusu duymayı nasip eder.
2016 Ocak annelerinde Hasimato hastasi bir anne vardi yanlis hatirlamiyorsam.Gittim sebepsiz kısırlık dediler olmaması için neden yokmuş iğne aşılama denedik tutmadı son iğneden de sonuç alamazsam tüp bebek deneyeceğim ben haşimato hastasıyım sebep bu olabilir mi merak ediyorum ama net cevap veren doktor yok farklı düşüncelerde hepsi
hayır hatırlayamadım.2016 Ocak annelerinde Hasimato hastasi bir anne vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Surrender hatirliyor musun ismini o bayanin?
Gittim sebepsiz kısırlık dediler olmaması için neden yokmuş iğne aşılama denedik tutmadı son iğneden de sonuç alamazsam tüp bebek deneyeceğim ben haşimato hastasıyım sebep bu olabilir mi merak ediyorum ama net cevap veren doktor yok farklı düşüncelerde hepsi
Gittim sebepsiz kısırlık dediler olmaması için neden yokmuş iğne aşılama denedik tutmadı son iğneden de sonuç alamazsam tüp bebek deneyeceğim ben haşimato hastasıyım sebep bu olabilir mi merak ediyorum ama net cevap veren doktor yok farklı düşüncelerde hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?