Anne olamamak

bana .... adlı faceden ulaşırmısınız size yardımcı olmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Okurken tüylerim diken diken oldu.. Bu kadar büyük bir sevgiye ne engel oldu ki acaba özel değilse?

bu yazılarda kendını okadar uzuntuye vermıs kı annelık ıstegının onune gecmıs oylesıne kendını hırpalamıslık gordum

kuzenım 10 sene tedavı gordu,tup bebekden tutunda esı de kendısıde acaba sundan mı bundan mı dıye gereksız flımler ılaclar perhızler işlemler
cok yıprandılar ve sonunda kuzenım vazgectı anne olmak kaderımde yokmus dedı kabullendı kı esıne ısterse bosanmayı bıle teklıf ettı oyle bı ruh halı

en kotusu sebepsız kısırlık,hıc bı sorun yok hanı olsa ona gore ugrasırlar

pekı noldu? herseyden vazgecmıs cocuktan vazgecmısken 1 sene sonra kendılıgınden hamıle kaldı ve sımdı 6 yasında ıkız annesı :)

herseyın sebebı vardır unutmayın ve kendınızı yıpratmayın...

Okurken tüylerim diken diken oldu.. Bu kadar büyük bir sevgiye ne engel oldu ki acaba özel değilse?

Daha değişik bir şey beklemişsindir eminim ama sebep bir KK klasiği: ailesi istemedi. Ben de böyle bir şeyi kabullenecek bir insan değilim zaten, sessizce çekip gittim. Böyle oldu.

Ben de 5 senedir anne olamadım 3 düşük yaptım yine deniyorum.
Benden sana tavsiye bekarlarla takıl kafan rahat etsin.
Bi de tatile çık kocanla romantik oooohhh sakin bebek yapmaya çalışma.
Çalıştıkça olmuyo zaten.
Çalışmayınca kısmette varsa olur.

Yağmur Karahan ismini aratınca 20'den fazla kişinin arasında sizi bulmasını beklemeniz normal, benim yazdığım saçma. İyi peki...
belki bulabılecegı bı hesap nerden bılıosun burdan ısım vermek yasak pekı söle bana nasıl ulaşsın sen bı fıkır ver o zaman da yardımcı oluyum bende hadı canım

Umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin benim amcamın yıllar sonra tüp bebek ile kızı oldu ve şuan gayet sağlıklı sakın umudunu kaybetme şu mübarek günlerde dua et umarım evlat sahibi olabilirsiniz

Anne olamamak benim bu durmum demek mutsuzluk piskolojik bozukluk eksik yanliz umutsuz suratsizlik demek acaba cocuk sahibi olanlar ne kadar degerini biliyor acaba allahim bizlerede nasip et

ama bu arkadaş senin gibi daha yeni başlamamışki denemelere slim, 5 sene oldu diyor

Son düzenleme:
Annelik sadece biyolojik bağ ile olmuyor ki! Yuvadan edinin lütfen.. Karnınızda buyumesede ; gönlünüzde büyüsün..

ama bu arkadaş senin gibi daha yeni başlamamışki denemelere, 5 sene oldu diyor

Ben de nedense ilk ayki heyecani bir daha yasayamadim.
Hala ayni fikirdeyim, dogru zamandaki ilk korunmasiz iliskide olmasi gerekiyor. Ama olmayinca olmuyor.
Bir arkadas yazmis, 40 50 yasinda cocuksuz kac kisi var ki? Bizim de zamani gelince olur. 25 yasindayim, belki 15 sene sonra olur ama yine bir sekilde olur.

ben de öyle düşünüyorum, ilk aylardaki heyecanım kalmadı bitti
1,5 sene oldu ama artık gerçekten boşverdim
nasipte varsa, bugün de olur, 5 sene sonra da olur, nasipte yoksa yapacak bişey yok benim için dünyanın sonu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…