- 4 Mart 2016
- 24
- 0
- 1
- 37
bana yağmur karahan adlı faceden ulaşırmısınız size yardımcı olmak istiyorum
Okurken tüylerim diken diken oldu.. Bu kadar büyük bir sevgiye ne engel oldu ki acaba özel değilse?İşe dönün normal hayata dönün derim, bu psikolojiden kurtulamazsınız yoksa.
Yani hayat benden de çok şey aldı. Bilmiyorum sizinkine denk sayılır mı ama sevdiğim adamla biz de çocuklarımızın ismini seçmiştik. Sonra her şey tepetaklak oldu, her şey üstüme yıkıldı.
Bir gece rüyamda kıyamet kopuyor, ben de yüksek bir kulenin tepesinde bir adamlayım. Kulede sanki kıyamet yokmuş gibi bebek arabalarıyla oturan , laflayan kadınlar var. Neyse, bu adam beni balkondan atlamamız için balkona doğru götürüyor. O sırada başında kimse olmayan bebek arabasında 1 kız 1 erkek çocuk bana bakıyor, benim çocuklarım. Bizi bırakıp nereye gidiyorsun diyorlar, ben de içimden siz varolmayacaksınız, gerçek değilsiniz diyorum. Adam ben belimden tutup götürürken bana bakıyorlar, bakıyorlar, gözleri aynen O'nunkilere benziyor.
Boşverin, benim hayatta heveslenip kursağımda kalan ne çok şey var yazdım işte. Bazen boşverip geçmek gerekiyor.
Yani benim çocuklarım kesinlikle doğmayacaklar orası kesin. Ama sizinkilerin doğma şansı hala var. Doğmasalar bile sevdiğiniz yanınızda bu konuya saplanmayı bir bıraksanız ne kadar büyük bir nimete sahip olduğunuzu göreceksiniz.
Bu psikolojiyle olmaz. Madem sebepsiz çocuğunuz olmuyor, olmaması için gerçekten bir sebep yok. İşe başlayın, her yerde bu konuyu görmeyi bırakın derim. Kendinize bu kadar eziyet etmeyin. 2.5 yılı zaten ah vahla harcamışsınız hayatınıza yazık bu psikolojiyle yaşanmaz.
Okurken tüylerim diken diken oldu.. Bu kadar büyük bir sevgiye ne engel oldu ki acaba özel değilse?
Ben de 5 senedir anne olamadım 3 düşük yaptım yine deniyorum.- Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
- Hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
- Anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek
- Anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
- Anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
- Bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
- Arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek
- Bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
- Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
- Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
- Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
- Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
- Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
- Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
- Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
- Her yıl anneler gününde evladının olmadığının yüzüne tokat gibi vurulması demek
- Çocuğu olan annelerin doğum hikayelerini uykusuz geçelerini emeklemesini konuşmasını yürümesini okula başlamasını ballandıra ballandıra anlatması demek
- Anne olamamak demek içindeki yaranın kapanmaması demek
- Anne olamamak eşine karşı sebepsiz yere mahcup olmak demek
RABBİM BU DURUMDA OLAN KARDEŞLERİME SABIR VERSİN ÇOK ZOR AMA HER ŞEY ALLAHTAN
Kün fe ye kün
-
burda bebegı olmayan bırı var paylaştıgın sacma seye bakSarı çizmeli Yağmur Karahan...
burda bebegı olmayan bırı var paylaştıgın sacma seye bak
belki bulabılecegı bı hesap nerden bılıosun burdan ısım vermek yasak pekı söle bana nasıl ulaşsın sen bı fıkır ver o zaman da yardımcı oluyum bende hadı canımYağmur Karahan ismini aratınca 20'den fazla kişinin arasında sizi bulmasını beklemeniz normal, benim yazdığım saçma. İyi peki...
Söyleyeceklerinizi özel mesaj atarak ta söyleyebilirsinizbelki bulabılecegı bı hesap nerden bılıosun burdan ısım vermek yasak pekı söle bana nasıl ulaşsın sen bı fıkır ver o zaman da yardımcı oluyum bende hadı canım
yenı üyeyim nasıl atıcamı bılmıorum yardımcı olursanız sevınırımSöyleyeceklerinizi özel mesaj atarak ta söyleyebilirsiniz
Yardımcı olayım dedim ,profilinde konuşmakla meşgul yazıyor ,öğrenmişsin herhaldeyenı üyeyim nasıl atıcamı bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım
ama bu arkadaş senin gibi daha yeni başlamamışki denemelere slim, 5 sene oldu diyorBayiliyorum sizin gibi kadınlara.
Cidden.
Hicbir seyi dramatize etmemek gerek.
Ben de "valla bizim bebe gelmezse kendi bilir. Akilli olsa gelirdi demek ki akilsiz ki gelmiyor" diyorum.dusuk yaptigimda esim "sen sacma isimler buluyorsun ya, bana oyle seslenseler ben de anneme girer geri duserim bebe hakli" diyor. Guluyoruz. Napalım uzulelim mi?
Her seyde bir hayir var. Normal sartlarda dogru gunde ilk korunmasiz iliskide olmasi lazim. E olmayinca olmuyor. Valla su bebeler az adam olsun ya.
admıne sordumYardımcı olayım dedim ,profilinde konuşmakla meşgul yazıyor ,öğrenmişsin herhalde
ama bu arkadaş senin gibi daha yeni başlamamışki denemelere, 5 sene oldu diyor
ben de öyle düşünüyorum, ilk aylardaki heyecanım kalmadı bittiBen de nedense ilk ayki heyecani bir daha yasayamadim.
Hala ayni fikirdeyim, dogru zamandaki ilk korunmasiz iliskide olmasi gerekiyor. Ama olmayinca olmuyor.
Bir arkadas yazmis, 40 50 yasinda cocuksuz kac kisi var ki? Bizim de zamani gelince olur. 25 yasindayim, belki 15 sene sonra olur ama yine bir sekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?