allah kabul etsin canım. güzel havada mükafatın daha iyi olur inşallah. bendde geçen şevval de sıfırladım borcumu ama nafileye de cesaret edip de başlayamadım. takdir ettim seni :)))
selam medicine nasılsın
şimdi baktım umutun sitesine ali kızılkanat,habip aslan embriyologları aynı kişilermi medicine
bide aşina bayram varmış 2004 2007 arasında almanda çalışmış bayan
canım yazınca farkettim. isimlerini hatırlamıyorum. yumurta toplama işleminde anestezi aldım zaten transferde de heyecandan konsantre olamadım heralde isimlerini söylemişlerdi amayine gitme zamanında önceki kimdi diye sorarım. ön görüşmeyi ne zaman düşünüyorsun
aslında bu ay düşünüyodum ama kesin bi karar da verebilmiş değilim...ben avrupa yakasındayım umut karşıda bu beni çok düşündürüyor istanbul trafiği malum yollarda stres olmaktan korkuyorum...gerçi nedense umuta daha bi sıcak bakıyorum diğerlerine göre...gittiğim zaman yazarım canımyerimseniben
valla canım aynı şehirdesin şükret valla.
Göçebe gibi otel odasında 19 gün kalmıştım ama bu uğurda nelere katlanılıyor değil mi? Bikoşu geçersin karşıya merak etme a.szemuszemus
kizlaaar merhabalar bir turlu kocacimdan sira gelip de giremedim nete bugun:)))
iyiyim ben, basik hava nedeniyle basim agriyor o kadar, iyiyim cunku dun bir idrar testi daha yaptim veeee ikinci cizgi daha koyu cikti:))) Yarin sabah da kan vermeye gidecegim, heyecan dorukta yani:))
Medicine'cigim ben de Alman Hastanesinde tedavi goruyorum ama ben Bahceci ekibi ayrildikrtan sonra basladim, Bahceci ekibi gitmisti ama Timur Gurgan henuz baslamamisti. Arada Melih Aygun diye cok sirin bir doktor vardi, ilk tedavimi o yuruttu, dondurulmus ile tedavimi de o takip etti ama transfere Timur Gurgan'in kendisi girdi. Ben Alman Hastanesi'nden de Melih Bey'den de cok memnundum, negatifimi alinca Melih Bey'in gozleri doldu, esimle hayret ettik bu kadar icsellestirmesine. Biz sizi cok sevmistik, sizi mutlu edemedigimiz icin cok uzgunum demisti. Ayrica Alman Hastanesi"nin embriyolugu da Semra Sertyel' o da cok basarili bir uzman. Timur Bey de cok eglenceli ve rahat bir doktordu, onu da cok sevdim ama tekrar karsilasma sansim olur mu bilmiyorum, zira cok yogun ve komplike hastalar disinda pek rutin kontrollere ve transferlere bakamiyor. Seninle de maalesef kayiplarin oldugu icin ve mesleki bir dayanismayla ozel olarak ilgilenecektir diye dusunuyorum. Hatta bence Alman'a kadar gelmek yerine Ankara'da da klinigine gidebilirsin.
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun uzun okudun icim darldıkca bende kadınlar kulübüne takılr hep okurum ... bende 8 senelik evliyim ilk yıllardan bu yana hep koşturuyoz 3 aşılama öncesinde 3 sene yumurta takibi son olarakta tüp denedik ama olmadı bizdede sorun sperm azlığı ... ne icirsem ne yedirsem cocuk gibi eşimin peşinden dolanmaktan sıkıldım ...ama her duyduğum yenilikleri denemekten ve yalvar vakar yedirmekten vaz gecmiyorum.... anne olmayı annemi kaybettikten sonra daha cok istedim...annemin yokluğuna alışmak onu özlemek bayramlarda seyranlarda sarılamamak bi elini öpememek...anne olmak istiyorum cünkü annem beni nasıl doğurdu ne acılar cekti birde evde doğum yapmış bizler icin ne zahmetlere katlanmış bunları biliyodum ama anne olunca kıymetini daha iyi anlayacam sanırım...onu cok özlüyorum biliyonuzmu insan annesini kaybetince bi kolunu kaybetmiş gibi ...tarif edemiyorum sadece en kısa zamanda anne olmak ve icindeki eksikliği doldurmak istiyorum .. allah yüce rabbim hepimizin kucaklarını doldursun ve anne olmayı hayırlı evlatlara sahip olmayı bizlere kısmet eylesin aminn....
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun uzun okudun icim darldıkca bende kadınlar kulübüne takılr hep okurum ... bende 8 senelik evliyim ilk yıllardan bu yana hep koşturuyoz 3 aşılama öncesinde 3 sene yumurta takibi son olarakta tüp denedik ama olmadı bizdede sorun sperm azlığı ... ne icirsem ne yedirsem cocuk gibi eşimin peşinden dolanmaktan sıkıldım ...ama her duyduğum yenilikleri denemekten ve yalvar vakar yedirmekten vaz gecmiyorum.... anne olmayı annemi kaybettikten sonra daha cok istedim...annemin yokluğuna alışmak onu özlemek bayramlarda seyranlarda sarılamamak bi elini öpememek...anne olmak istiyorum cünkü annem beni nasıl doğurdu ne acılar cekti birde evde doğum yapmış bizler icin ne zahmetlere katlanmış bunları biliyodum ama anne olunca kıymetini daha iyi anlayacam sanırım...onu cok özlüyorum biliyonuzmu insan annesini kaybetince bi kolunu kaybetmiş gibi ...tarif edemiyorum sadece en kısa zamanda anne olmak ve icindeki eksikliği doldurmak istiyorum .. allah yüce rabbim hepimizin kucaklarını doldursun ve anne olmayı hayırlı evlatlara sahip olmayı bizlere kısmet eylesin aminn....
Slm arkadaslar.Haymatlos cok sevindim canim, allah bebegine,sana ve tüm sevdiklerine saglik ve huzur versin....hayirli olsun bebegin......Allah tüm isteyenlere kismet etsin innsallah....=)
Amin inşallah canım, çok sağol iyi dileklerin için, Allah kimseyi muradına hasret bırakmasın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?