Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

• Haymatlos naptın?
    Tekrar baktırmadın di mi?
    Var mı bi sıkıntı?
    BAk merakla bekliyoruz. Habersiz koyma.
    Kocaman öptüm.

günaydın medicine sana bişey sorcam hangi merkezde tedavi oldun acaba paylaşırmısın

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende bayagıdır gıremıyordum forma ama okudum yazdıklarınızı çok guzel enerjı aldım sızlerden çok teşekkurler medıcıne boyle bır sayfa açmakla çok guzel yapmıssın sana ayrı teşekkur edrım allahım hepımıze yardım etsın gerçekten halımıze bın şukur

medıcıne şu bahçıvanlar dıyarına nerden gırecem bende oynamak ıstıyorum bıraz açıklama yaparsan sevınırım çok öptum

google bahçıvanlar diyarı yaz çıkar canım...ben farmville oynuyom o daha zevkli tvsiye ederim facede

Muhtecim teşekkür ederim
ben de acıyla bu sayfayı yazarken bu kadar uzun soluklu olacağını düşünmedim.
Sayenizde güzel şeyler paylaşıyoruz.
özel mesajına bak olur mu
dediğin gibi binlerce kez şükür

günaydın medicine sana bişey sorcam hangi merkezde tedavi oldun acaba paylaşırmısın

kaybettiğim ikiz gebeliğim alman hastanesinde olmuştu doktorum ulun beydi.
tekrar planlayınca yine oraya gitmeyi düşünüyoruz. memnundum ben.
kaybım 4. 5. aylarda olduğu için tedaviyle ilgisi yok diye düşünüyorum.
ağır çalışma ortamım ikiz gebeliği kaldıramadı bence ama allah bilir tabi.

ÇOK SAGOL medıcıne cıgım senınde ılgıne çok teşekkur ederım oynıcam bahçıvanlar dıyarrında tekrar teşekkur şuan burdasın sanırım nasılsın

ÇOK SAGOL medıcıne cıgım senınde ılgıne çok teşekkur ederım oynıcam bahçıvanlar dıyarrında tekrar teşekkur şuan burdasın sanırım nasılsın

iyiyim canım bi yandan suladığım sebzelerin yetişmesini bekleyip bi yandan topiğe bakıyom. bahar olumlu etkiledi beni. daha iyi ve umutlu hissediyorum. sen nasılsın bi süredir yoktun

• Hayalbebeeeeek
    firstnimbuuuuus nerelerdesiniz?
    Güzel günün tadını mı çıkarıyorsunuz?
    İnşallah iyisinizdir.
    Habersiz bırakmayın.

al canım helal olsun. püsküllü olanlar bileğe kadar olanlar dimi bende beğenirim onları. kemer aldığına göre zayıfsın galiba :) tombik tombik şişman olacağımız günlerde gelecek inşallah :)))
inşallah canımm razıyımm oyle olmaya valla:)))canımm 52 kilo fılanım kış gelınce 2-3 kılo alıorum yazın daha zayıf oluorum:))
allah kabul etsinn canımm bende her renk kullandımm siyahh kızıl balyajlı ama en çok balyajlı yakısrdım kendıme bal köpüğü renginde:)))

bende temizlik yaptımm canım aslında yardımcım gelıodu duzenlı olarak ama bu defa işi çıkmış bana kaldı temislık zor geldii valla bide yazılılarda kaldıı:)) serildim kaldıım öylee:)) ne kadar tembeliz yaa azcık fazla yurusem hemen hamlıyorum:))şu reglım gelsın de bende platese gitmeyi düşünüyorum çok tembelleşmişim benimde kitabım bitti hemen yenisi almalıyım ara vermeden bu gazla.)))))))

iyiyim canım bi yandan suladığım sebzelerin yetişmesini bekleyip bi yandan topiğe bakıyom. bahar olumlu etkiledi beni. daha iyi ve umutlu hissediyorum. sen nasılsın bi süredir yoktun

ıyı olmana çok sevındım canım allahım hep pozıtıf duşunmek nasıp etsın bende ıyı olmaya çalışıyorum eşım yurt dışında bende seyyar gezıyorum kafamı boşaltmaya çalışıyorum kendıne ıyı bak opuyorum ıyı eglencelera.s.

medicine bende yazın yaptırcam o yüzden sordum...umut tüp bebek merkezini düşünüyorum biliyosun ulun bey orda şu anda...kk da çok övülüyor...bahçeci grubu alman hastanesinden ayrılmış canım bence almana gitme yinede sen bilirsin...hakkımızda hayırlısı olsunboshayallersmile

Zaten gitmeden sormayı düşünüyordum.
Bahçeci ekibinin ayrıldığı mesajı gelmişti ama umutun sitesinde ulun beyin adını göremeyince emin olamamıştım.
sadece ulun bey değil embriyologların da gidip gitmediğini bilmek gerek.
onlar da çok önemli bence.
konyadaki doktorumdan çok memnundun.
3 kez başarısız denememi, 4. de istanbulda tutmasını embriyolog farkına bağlıyorum.
sen ne zaman başlayacaksın.
hepimizin hakkında hayırlısı.
gelişmelerini paylaşmayı unutma.

ellerine sağlık güle güle kilet.
valla küçük kızkende sevmezdim şimdi de sevmiyorum ev işlerini.
temizlikçim gelmese de gelene kadar bekliyorum ne kadar pis olursa olsun :)))
pasaklıyım yani :)
plates dvd si almıştım ben de.
birkaç hafta iyi oldu ama koşu bandı alınca o yorgunlukla bıraktım.
karın kaslarını acayip çalıştırıyo.
ebru şallının dvd si yeni başlayanlar için uygun.
tabi spor salonu daha profesyoneldir.
yeni kitabı da hemen al ki bizlerle paylaş.
öptüm.

allah kabul etsin canım. güzel havada mükafatın daha iyi olur inşallah. bendde geçen şevval de sıfırladım borcumu ama nafileye de cesaret edip de başlayamadım. takdir ettim seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…