güzel Allahım en kısa zamanda yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin.ümidinizi hiç kaybetmeyin sabredin dua edin.inşallah tedaviniz başarıyla sonuçlanacak
google bahçıvanlar diyarı yaz çıkar canım...ben farmville oynuyom o daha zevkli tvsiye ederim facede
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende bayagıdır gıremıyordum forma ama okudum yazdıklarınızı çok guzel enerjı aldım sızlerden çok teşekkurler medıcıne boyle bır sayfa açmakla çok guzel yapmıssın sana ayrı teşekkur edrım allahım hepımıze yardım etsın gerçekten halımıze bın şukur
günaydın medicine sana bişey sorcam hangi merkezde tedavi oldun acaba paylaşırmısın
ÇOK SAGOL medıcıne cıgım senınde ılgıne çok teşekkur ederım oynıcam bahçıvanlar dıyarrında tekrar teşekkur şuan burdasın sanırım nasılsın
inşallah canımm razıyımm oyle olmaya valla:)))canımm 52 kilo fılanım kış gelınce 2-3 kılo alıorum yazın daha zayıf oluorum:))al canım helal olsun. püsküllü olanlar bileğe kadar olanlar dimi bende beğenirim onları. kemer aldığına göre zayıfsın galiba :) tombik tombik şişman olacağımız günlerde gelecek inşallah :)))
allah kabul etsinn canımm bende her renk kullandımm siyahh kızıl balyajlı ama en çok balyajlı yakısrdım kendıme bal köpüğü renginde:)))günaydın....umutbizimolsun sana kolay gelsinnn canım...medicine rengini değiştirmeye cesaret edemedim yaaa :) bugün orucumun 6. günü yarında tutcam bitcek...aslında güzel bir kahvaltı keyfi yapılırdı bugün...neyse allah kabul eder inşallah...ben geldiğimde kimse olmuyo burda bilmiyorumkismile
Canım burda da hava çok güzel. Sabah 40 dk koşu bandında yürüdüm. Canım çıktı ama sadece 105 kalori yaktım. Sonra da güzel bi kahvaltıyla fazlasıyla geri aldım hihoyyyt. Akşam yemeğini yapıp ortalığı toplayıp yine dışarı çıkcam. Bide bahçıvanlar diyarına sardım ben de. Ekip biçip satıyorum alıyorum. Kafam dağılıyor. Herkese tavsiye ederim. Ben de burdan öğrendim.
Haydi kızlar moraller yüksek olsun bakiiiiyim.
iyiyim canım bi yandan suladığım sebzelerin yetişmesini bekleyip bi yandan topiğe bakıyom. bahar olumlu etkiledi beni. daha iyi ve umutlu hissediyorum. sen nasılsın bi süredir yoktun
kaybettiğim ikiz gebeliğim alman hastanesinde olmuştu doktorum ulun beydi.
tekrar planlayınca yine oraya gitmeyi düşünüyoruz. memnundum ben.
kaybım 4. 5. aylarda olduğu için tedaviyle ilgisi yok diye düşünüyorum.
ağır çalışma ortamım ikiz gebeliği kaldıramadı bence ama allah bilir tabi.
medicine bende yazın yaptırcam o yüzden sordum...umut tüp bebek merkezini düşünüyorum biliyosun ulun bey orda şu anda...kk da çok övülüyor...bahçeci grubu alman hastanesinden ayrılmış canım bence almana gitme yinede sen bilirsin...hakkımızda hayırlısı olsunboshayallersmile
inşallah canımm razıyımm oyle olmaya valla:)))canımm 52 kilo fılanım kış gelınce 2-3 kılo alıorum yazın daha zayıf oluorum:))
allah kabul etsinn canımm bende her renk kullandımm siyahh kızıl balyajlı ama en çok balyajlı yakısrdım kendıme bal köpüğü renginde:)))
bende temizlik yaptımm canım aslında yardımcım gelıodu duzenlı olarak ama bu defa işi çıkmış bana kaldı temislık zor geldii valla bide yazılılarda kaldıı:)) serildim kaldıım öylee:)) ne kadar tembeliz yaa azcık fazla yurusem hemen hamlıyorum:))şu reglım gelsın de bende platese gitmeyi düşünüyorum çok tembelleşmişim benimde kitabım bitti hemen yenisi almalıyım ara vermeden bu gazla.)))))))
günaydın....umutbizimolsun sana kolay gelsinnn canım...medicine rengini değiştirmeye cesaret edemedim yaaa :) bugün orucumun 6. günü yarında tutcam bitcek...aslında güzel bir kahvaltı keyfi yapılırdı bugün...neyse allah kabul eder inşallah...ben geldiğimde kimse olmuyo burda bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?