kıslar bugün öylee ilginç birşer geldiki başıma yani ağlasammı gülsemmi bilemedimm
bi kaç gündür benim midem aşırı şekide bulanıodu ozellıkle 2 gundur sabahalrı öğürüodum ama hiç bişekilde ümitlenmemeye çalıştım bugun hiçbirşey yiyemedim eve gelince eşim test almış yapayım dedim ilk 5 dakikada 2.çizgi silik bi şekilde belirdi allhım gözlerime inanamadım yarın regl gunumdu deli gibi oldukk hastaneye gittik kan verdim tabii hala inanamıorum sonuç bi geldii negatiff bu ay okadar iyiydimkii hiç takmıodum nasılsa temmuzda tüp bebek yapıcaz diodum.. hadii kendime kızıorum diyorumki psıkolojik olarak midem bulanmıstır kasıklaım zaten hep arıodu bu gunlerde..ee test neden negatif çıkmadıı ya eşim çok umutlandı ona üzüldüm sadece
Canım üzülmüşsün, ona üzüldüm ama bu aslında çok da kötü birşey değil. O testlerin bozuk olması çok çok çok küçük bir ihtimal olduğuna göre gördüğün ikinci çizgi kendiliğinden döllenme olabildiğin gösteriyor. Kimyasal gebelik denen kavramı araştırdığımda ilginç bir bilgiyle karşılaştım. Dünyada meydana gelen gebeliklerin 60%'i henüz anne gebe olduğunu anlamadan sona erermiş. Ama biz tüp bebek hastaları ya da bir şekilde bebek arayanlar beklenti içinde olduğumuz için bir tek biz fark edermişiz. Diğer kadınlar da işte reglim gecikti filan diye düşünürlermiş. Ben kan testi öncesi idrar testinde çizgiyi görünce kimyasal gebelik olabilir mi diye bir dünya literatür taraması yaptım:))) Orada öğrendim. Bence siz de bu olayı olumlu tarafından görmelisiniz, bu tüp bebek tedavinizde örneğin yumurta gelişimi çok zayıf olmayacak, ya da sperm kalitesi yeterli olacak anlamına gelmeli sizin için.
Kızlaaaaaaarrrrr, hamileyim, 4. embriyosunun transferinin 11. gün bHCG sonucu 247,5 :)))))
canım hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bızede çok dua et tamammı hamılelıgın tadını çıkar:hooray:
kızlaaaaaaarrrrr, hamileyim, 4. Embriyosunun transferinin 11. Gün bhcg sonucu 247,5 :)))))
Kızlaaaaaaarrrrr, hamileyim, 4. embriyosunun transferinin 11. gün bHCG sonucu 247,5 :)))))
nerelisin problem ne sizde
Haymatloooooooooooooooooooooooooooooooooooos
Canım çoooooooooooooook tebrik ederim.
İnanıyodum ben de ama nolur nolmaz ümitlenme diye temkinli yazdım hep farkettiysen.
kaç embriyo transfer edilmişti?
Benim ikizlerde 12. gün 200'dü değer.
O yüzden seninki de çoğul gbelik gibi.
Bebişler geliyo yani :)
Sakın hamileyim diye bu sayfayı terkedeyim deme.
Yoksa çok kızarız.
Seni bugünden itibaren moral kraliçesi ilan ediyorum :)))
Bizleri motive edeceksin değil mi?
ÇOOOOOOK öptüm. :dance::dance::dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv::teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv:Kızlaaaaaaarrrrr, hamileyim, 4. embriyosunun transferinin 11. gün bHCG sonucu 247,5 :)))))
kıslar bugün öylee ilginç birşer geldiki başıma yani ağlasammı gülsemmi bilemedimm
bi kaç gündür benim midem aşırı şekide bulanıodu ozellıkle 2 gundur sabahalrı öğürüodum ama hiç bişekilde ümitlenmemeye çalıştım bugun hiçbirşey yiyemedim eve gelince eşim test almış yapayım dedim ilk 5 dakikada 2.çizgi silik bi şekilde belirdi allhım gözlerime inanamadım yarın regl gunumdu deli gibi oldukk hastaneye gittik kan verdim tabii hala inanamıorum sonuç bi geldii negatiff bu ay okadar iyiydimkii hiç takmıodum nasılsa temmuzda tüp bebek yapıcaz diodum.. hadii kendime kızıorum diyorumki psıkolojik olarak midem bulanmıstır kasıklaım zaten hep arıodu bu gunlerde..ee test neden negatif çıkmadıı ya eşim çok umutlandı ona üzüldüm sadece
canım lütfen üzülme gerçi demesi kolay yaşaması zor biliyorum ama.....
inşallahh tedaviye gerek kalmadan temmuzdan önce seninde hamilelik haberini alacağızzzzz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saol canım valla bayagı saydırdım ıcımden o ıdrar testıne.))))toparlandım cnm yaa gulduk halimıze bıraz once esımle oda sıgarayı bırakmıstı hastanedekı dr arkadasının bırınden tek sıgara almış sonuçtan sonra içerim kefıne dıe.))))cok guldumm yaa valla arsızlastık be kıslar bıras once soktaydımm sımdı kakara kıkırı savunma mekanızmamız epey yol almışş:)))))
canım ne güzel işte bak rabbim kolaylığını veriyor herzaman:)
bende dış gebelik yüzünden hastanede yatarken bronül kolumda hastaneden kaçardım ikide bir:)doktor saat başı kontrole gelirdi.onun gelme vakitlerinde hastaneye döner,o gider gitmez kaçardımkaydirigubbakcemile3
eşim,annem,babam teyakkuzda heran iç kanama geçirebilirim diye,ben yüzümde gülücükler hiç olmazsa artık sigara içebiliyorum,nereye kaçıpta içsem derdinde:kedi:
gecmıs olsun sanada bı dahada yasatmasın canımm valla oyle yaratmıs rabbım neyseki ınsanoglu unutkan acılarıda cabuk unutuoruz yoksa yasanmazdı sanıırım bu dunyada oylee iştee iyiyim dunki halıme dondum onumuzdekı maçlara bakıcaz artık:)))öptumm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?