Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

ınşallah cnm ya. Ben de bu ay başladım ilk defa tedavime. Heyacanlıyım ve de korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok duygusallaştım son zamanlarda ağlayasım geliyor.vereliniortak

hayırlı olsun diana. ilk ve son olup bebiş olur hemen inş.

tamam affedildin :)) umutlu mesajlarını bekliyorum

ben de gecikme olmadı ama olanları duydum. endişelenme. şimdiden pozitifliğe başla bence :))

Tamam medicine pozitif bakacağım sözz :kedi: Hiç kimse yok mu yaww. Nerelerdesiniz?

slm kizlar allah kimseyi bununla imtihaan etmesin dayanmak cok zor,tam insanin akli az da olsa dagilmisken sagolsun bizim millet hemen haatirlatir yaramiza tuz basar,niye yapmiyorsun yoksa olmuyormu yazik demeye,birde benim 2 kardesim hamile evden cikmak istemiyorum hic,rabbim hepimize sabir versin

bende sen gibiyim aynı hep evde olsam kimseyle konuşmasam bu zor günlerin sonunda inşşş yüzümüz güler senin benim ve bu yoldaki herkesin.allah yardımcımız olsun:ecrin_bebek:

Evet arkadaşım gerçekten çok zor. İnsanlar karşısındakini düşünmeden konusuyor. "Niye yapmıyorsun yoksa olmuyor mu?" söze bak ya. Olmuyorsa sanki ona söyleyecekmişsin gibi. Kesinlikle söleme arkdaşım. Düşünmüyoruz de evliliğimizin tadını çıkarıyoruz de.

Bana da işyerimdekiler, etrafımdakiler her fırsaatta laf sokuyolaar. 17 sinde evlenen bir arkadaşım (samimiyetim olmayan).N e zaman doğurcan kız evine gelcez doğurda dedi. Ben de "doğuracağım için geleceksen hiç gelme ya dedim .İnsan illa çocuk olunca mı gelir evime yahu dedim. Eskiden de ne zaman evleneceksin diye durmadan sorardı. Evlendik şimdi bu soru. Bende biz senin gibi aceleci değiliz dedim. Bişi diyemedi erken evlendiği için çok da memnun deildi bu durumdan. Doğru söylüyorsun şimdiki aklım olsa falan.
Yani bundan sonra milletin beni üzmesine izin vermiyorum. Sizde üzülmeyin bu duruma sanki bizim bir suçumuz varmış gibi düşünmeyin. Takdiri ilahi. Kesinlikle eve kapanmayın sizi düşünen önemseyen arkadaşlarınızla birlikte olun. Kendimizi hayattan soyutlarsak psikolojimiz bozulur. Tedavimizi de etkiler. Biliyorum çok zor hem de çok. Derdini veren Rabbim dermanını da verecektir inşallah. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrŞeniz
yeni bir haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. inşallah hepimizin haftası çok güzel çok umutlu çok eğlenceli çok ..... artık güzel olan ne istiyorsanız onlarla geçer kızlarolumunekankayizsmile

hepimiz ne kadar da benzer şeyler yaşıyoruz...
ben de aynı durumda sana neee diye bağırmak istiyorum soranlara, falancada da olmuyodu deyip akıl cümlesiyle devam eden konuşmalara..
ama bizler insanlara kendimizi ispat için bebek istemiyoruz ki eşimiz ve kendimiz için istiyoruz sadece...akannehirakannehir

sana da günaydın canım.
bugün önümüzdeki güzel günleri yaşamak için ilk günümüz olsun inşallah.

Selam kızlar, sonunda beklenen adetim geldi 7 gün gecikmeden sonra.:kedi: Ben gidiyorummm artık tedavim başlayacak Allahın izniyle yerimseniben Medicinecim :1hug: bana desteklerin için teşekkür ederim.Hep olumlu düşüneceğim tedavim boyunca. Allaha emanet olun. Sağlıcakla kalınn

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavın inşallah çok güzel bir tedavi geçirirsin sonucuda kocaman bır POZİTİF olur allah yar ve yardımcın olsun

hayırlı olsun tedavın inşallah çok güzel bir tedavi geçirirsin sonucuda kocaman bır POZıTıF olur allah yar ve yardımcın olsun

Teşekkür ederim canım. kaydirigubbakcemile5 ınşallah sonucuda kocaman bir POZıTıF olur canım. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan

ya bi hoş oldum veda eder gibi.
inşallah gittiğin yerde de nete girip süreci paylaşırsın.
iyi de bi tatil olur inş senin için allah yardımcın olsun.

muhtecim epeydir yoktun nasılsın neler yapıyosun

çok sagol ıyıyım medıcınecım hala evıme donemedım seyyar gezmekteyım eşım hala gorevde ıyı olmaya çalışıyorum pek nete gıremıyorum bır ay kaldı eve donmemıze asker eşiyim ben çok zor çok sıkıldım artık sen nasılsın nasıl gıdıyo hayat çok öptüm

ya bi hoş oldum veda eder gibi.
inşallah gittiğin yerde de nete girip süreci paylaşırsın.
iyi de bi tatil olur inş senin için allah yardımcın olsun.

Evt ya sonradan yazdığımı okudum öyle olmuş kaydirigubbakcemile3 Kalacağım yerde internet olmadığı için çok sık giremeyeceğimden öyle yazdım şeker. Cafeye takılırım yazarım tabi. İyi geceler öpüyorum sizleri :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…